Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

3
27%
1
9%
1
9%
0
N/A
2
18%
0
N/A
2
18%
0
N/A
1
9%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
9%
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
It seems clear to me that something is not working in Maranello on what was once called quality control. From the outside, the impression is that in trying to bridge the gap with a faster Red Bull on the forehand, we have, as it were, made the mistake of forcing. Too much.

A sinister alarm bell had already sounded in Barcelona. At the same time, the troubles started by the client teams were just as many clues.

Leo Turrini

:s_sarcastic :s_bored
Άβαταρ μέλους
By ripper
#767497 Geo θέλεις να συγκρίνουμε το hold positions όταν διακυβεύεται το απόλυτο τίποτα με το κάνε στην άκρη να περάσει αυτός με τον οποίο διεκδικείς το πρωτάθλημα; Επειδή εσύ δηλαδή έχεις έρωτα με τον Max θα τραβάμε τα βυζια μας εδώ πέρα σε κάθε φάση;
Το hold positions στους τελευταίους γύρους είναι αυτονόητο εδώ και 5 δεκαετίες. Και επειδή λέει ο Norris ότι θα περνούσε δεν σημαίνει ότι ισχύει κιόλας. Πολύ χλωμό το βλέπω να περνούσε στα ίσια.

@Realzeus αν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις την διαφορά ανάμεσα σε 100 διαφορετικές team orders δες εσύ στίβο.
Άβαταρ μέλους
By sparticle
Geo f1 έγραψε:Το hold positions δεν ειναι εντολη δλδ?

Μαλιστα.
Και ο Νορρις μετα δηλωνει αυτο?
Lando Norris accepted the team orders put in place by McLaren but said that he would have easily passed his teammate Daniel Ricciardo if he had a rebellious phase and ignored the team orders at the end of the Azerbaijan Grand Prix.

:lol: :lol:

Ο Περεζ ο ιδιος δηλωσε οτι δεν ειχε ρυθμο και καλα εκανε η ομαδα αλλα ο ριππερ ηθελε μαχη...Με την μια φερραρι εξω να ρισκαρουν? Για ποιο λογο? Για να μην γραψει μετα στο φορουμ ο sparticle για team orders. :lol:

Γιαννη στις εντολες στον Μποτας δεν σε θυμαμαι να ποσταρες κατι επι τουτου...Σε ενοχλουν μονο του Χορνερ?
Που σημερα ειδικα δεν ειχαμε καμια εντολη.

Δεν με ενοχλουν καθολου οι team orders. Το εχω πει πολλακις.

Με ενοχλει η υποκρισια. Το να λεμε οτι η Αυστρια του 2002 ηταν κατι αλλο, μονο και μονο γιατι καποιοι μισουν τον Σουμαχερ (επειδη ετυχε χρονολογικα να διαδεχθει τον Σενα).

Εγω πιστευω οτι χωρις team orders λοιπον ο Verstappen δεν θα περνουσε ουτε στην Ισπανια, ουτε στο Μπακου.

Το οτι ειχε καλυτερο ρυθμο δε μου λεει τιποτα. Οπως λεει κι ο ripper για τη McLaren, που τηρουσε ισες αποστασεις (βλ Τουρκια 2010 σε αντιστοιχο παραδειγμα).

Λοιπον, ειναι το Νο1 του Χορνερ, ειναι ο ευνοημενος, ολες οι στρατηγικες ειναι δικες του, ολες οι αβαντες ειναι για αυτον, για αυτον τον λογο εφυγε ο Ricciardo, για αυτον τον λογο πατωσαν οι rookies, για αυτον σχεδιαζει ο καλυτερος σχεδιαστης στην ιστορια της F1, για αυτον αλλαζουν κανονες μες στο τριημερο, για αυτον αλλαξανε κανονες και στον τελευταιο γυρο του τελευταιου αγωνα του πρωταθληματος.

Οποιος δεν βλεπει αυτο το σμμπρωξιμο, μαλλον κοροιδευει τον εαυτο του, παντως οχι εμας.

ΥΓ: Απλη αριθμητικη: Τα 3 που εριχνε στον γυρο στον Perez, συν τα 2,1 που εχασε ο Villeneuve απο τον Fontana, συνολο 5,1 να τ’ αφησω;
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
ripper έγραψε:@Realzeus αν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις την διαφορά ανάμεσα σε 100 διαφορετικές team orders δες εσύ στίβο.

Δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε orders. Η Ομάδα είναι πάνω από όλα και ορίζει τι θέλει να κάνουν οι υπάλληλοί της. Θυμίζω ότι ο entrant στο Πρωτάθλημα είναι η εκάστοτε ομάδα, όχι ο οδηγός. Αν εσύ θέλεις να διαλέγεις ποια team order σου αρέσει... στίβος! Ή αποδέχεσαι τις orders ή δεν αποδέχεσαι, απλά πράγματα. Φαντάζεσαι να πει ο αρχιμηχανικός σε έναν μηχανικό "κάνε αυτό" και να του απαντήσει "όχι δεν θέλω να το κάνω"; :s_crazy Οι ομάδες είναι σαν μικροί στρατοί, πρέπει να υπάρχει απόλυτη ιεραρχία και πειθαρχία. Το αν ήταν σωστή η εντολή θα φανεί εκ του αποτελέσματος και ο υπεύθυνος θα λάβει τα εύσημα... ή θα πάει στον τάκο.
Άβαταρ μέλους
By ripper
#767506 Ναι τα ξέρουμε, άλλωστε τα έχεις γράψει μόνο 3000 φορές.
Το ότι η ομάδα δίνει εντολές σε ποιο σύμπαν σταμάτησε τον σχολιασμό αυτών;
Όπως σχολιάζουν τις αποφάσεις του προπονητή στο ποδόσφαιρο έτσι σχολιάζουμε και εδώ. Το να γράφεις κάθε φορά ότι όλοι δίνουν team orders λες και είναι όλα ίδια τι ακριβώς προσφέρει στην συζήτηση;
Αν σου δώσω εγώ εντολή πιες νερό και εντολή σφάξε ένα χωριό επειδή είμαι ανώτερος σου σημαίνει ότι τα αποδεχόμαστε χωρίς σχολιασμό επειδή και τα δύο είναι εντολές; Βαριέμαι να απαντώ στα αυτονόητα.
Άβαταρ μέλους
By blinkys
REALZEUS έγραψε:
ripper έγραψε:@Realzeus αν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις την διαφορά ανάμεσα σε 100 διαφορετικές team orders δες εσύ στίβο.

Δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε orders. Η Ομάδα είναι πάνω από όλα και ορίζει τι θέλει να κάνουν οι υπάλληλοί της. Θυμίζω ότι ο entrant στο Πρωτάθλημα είναι η εκάστοτε ομάδα, όχι ο οδηγός. Αν εσύ θέλεις να διαλέγεις ποια team order σου αρέσει... στίβος! Ή αποδέχεσαι τις orders ή δεν αποδέχεσαι, απλά πράγματα. Φαντάζεσαι να πει ο αρχιμηχανικός σε έναν μηχανικό "κάνε αυτό" και να του απαντήσει "όχι δεν θέλω να το κάνω"; :s_crazy Οι ομάδες είναι σαν μικροί στρατοί, πρέπει να υπάρχει απόλυτη ιεραρχία και πειθαρχία. Το αν ήταν σωστή η εντολή θα φανεί εκ του αποτελέσματος και ο υπεύθυνος θα λάβει τα εύσημα... ή θα πάει στον τάκο.

Ο οδηγός και ειδικά στην Φόρμουλα 1 που στην ουσία έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε σκάρτα 40 άτομα σε όλον τον πλανήτη που μπορούν να κάνουν αυτή την δουλειά διαφέρει υπερβολικά πολύ από τον οποιοδήποτε υπάλληλο. Οπότε ακόμα και να δεχτούμε το (άκυρο IMHO) παράδειγμα με τον μικρό στρατό ιεραρχικά είναι πολύ ψηλά για να του λες απλά "σκάσε και κάνε ό,τι σου λέω".

Το κύριο συστατικό ενός κορυφαίου οδηγού είναι το υπερβολικά τεράστιο εγώ του. Όταν αυτό το πετσοκόβεις σε κάθε ευκαιρία με team orders ή θα χάσεις έναν καλό οδηγό ή θα τον μετατρέψεις σε μέτριο. Βέβαια η αλήθεια είναι πως στην σημερινή εποχή οι οδηγοί έχουν όλο και λιγότερο χαρακτήρα οπότε είναι πολύ πιο εύκολη η διαχείρισή τους.
Άβαταρ μέλους
By edmond
Yugo_para_siempre έγραψε:
Για τα team orders δεν το έχω παρακολουθήσει καλά, αλλά σήμερα πιστεύω πως θα περνούσε ο Μαξ στα ίσια, απλά με κόπο.

Εχμ, εδώ είναι το ζουμί.
Να μην κοπιάσει, να του έρθουν όλα πρίμα και στρωμένα όμορφα. Μην τυχόν και τον ζορίσει ο...ομόσταυλος.
Και να πω κάτι; Είναι στην -ηθική- ευχέρια της κάθε ομάδας για το αν θέλει να δίνει τέτοιες εντολές. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα θα μου πεις και κάπου στη μέση θαρρώ πως βρίσκεται η αλήθεια.
Το να βγαίνεις και να λες όμως ότι οι 2 οδηγοί είναι ίσοι, ξεκάθαρα κοροϊδεύεις τους υπόλοιπους. Αν κοροϊδεύεις τον εαυτό σου, έγγειται στην ηθική που λέμε παραπάνω. Και πιστεύω πως ξεπερνά και σαφώς είναι χειρότερο από το τάισμα με σανό που το παίρνει και αναμασά το κάθε φανμπόι--> μάστιγα σε κάθε άθλημα, αλλά τι α κάνς αυτοί σπρώχνουν το χρήμα(μπλουζάκια, ρολόγια κλπ. :iconcool: )
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#767539 Είναι λίγο οξύμωρο από τη μια να μιλάμε για ομάδα και από την άλλη για υπαλλήλους ,αφεντικά κλπ. Στην ομάδα κάθε ένας έχει το δικό του ρόλο και την ανάλογη βαρύτητα σε αυτό που κάνει. Ο οδηγός πρέπει να φέρει εις πέρας την αποστολή που το ανάθεσαν, να φέρει το μονοθέσιο στη θέση που θα του πουν. Για κανένα λόγο δε μπορεί να αποφασίσει ο ίδιος τι (νομίζει ότι) θέλει να κάνει. Άλλωστε είναι πολύ πιο διαχειρίσιμη μία απόφαση σε μια καρέκλα, πίσω από μια οθόνη ακίνητος παρά σε ένα cockpit με 300χλμ.
Αν ήταν να κάνει ο καθένας ότι θέλει δε θα υπήρχε και η ενδοεπικοινωνία. Τώρα αν αυτό κάνει κακό στον οδηγό θα μπορούσε να τα μαζέψει και να φύγει ή ακόμα καλύτερα να αποδείξει ότι αξίζει.
Όταν ο Ροζμπεργκ έδειξε ότι μπορεί να κυνηγήσει πρωτάθλημα του είπαν όχι; Όταν ο Χάμιλτον έδειξε ότι μπορεί να κυνηγήσει πρωτάθλημα στη Μclaren του είπαν όχι;
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
#767540 Κακη σπεκουλα οτι ο χαμιλτον παριστανει τον τραυματια για να εκβιασει ο τοτο να γινουν αλλαγες κανονισμων προς οφελος τους.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#767548 Με τόσο ντάμπα ντούμπα στο onboard, πονούσα εγώ από τον καναπέ μου, πόσο χαζοί / κομπλεξικοί πρέπει να είναι κάποιοι να υποστηρίζουν ότι όλο αυτό είναι fake (όχι η αλλαγή κανονισμών, είπαμε αυτό είναι μέγιστη μ@λ@κί@ )
Άβαταρ μέλους
By blinkys
#767555 Γκρινιάζουν για το porpoising μερικοί από τους πιο γυμνασμένους ανθρώπους στον πλανήτη και ο Μήτσος από τα Πατήσια λέει πως είναι fake. Ο Μήτσος που σκάει σε λακκούβα και η γνωστή ξινισμένη φάτσα τον συνοδεύει για 10 χιλιόμετρα. Ο Μήτσος που θεωρεί άβολο να κάνει 50 χλμ με αυτοκίνητο με ημιάκαμπτο. Κοπανιέται ο άλλος με 300χλμ/ώρα σαν χταπόδι και γελάει ο Μήτσος που θέλει σπονδυλοδεσία αν σκύψει απότομα να δέσει τα κορδόνια του. Ο Μήτσος που αν κάτσει στην ίδια θέση ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ όσο κρατάει ένας αγώνας Φ1 θέλει ένα τέταρτο να συνεφέρει την μέση του.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
g8777 έγραψε:
BARHonda έγραψε:Να, ορίστε ένας

Ο
Υ
Π
Σ

:lol:

Υπεφερε και αυτος στο τελος και φανηκε :svivhaha: :svivhaha: :svivhaha: