Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

0
N/A
1
20%
0
N/A
0
N/A
2
40%
0
N/A
2
40%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By Zorz
orange tiflozi έγραψε:Σιγά το κατόρθωμα του Λούη, ξεκίνησε 2ος και τερμάτισε +1 θέση μπροστά. Ενώ ο δίκαια ηθικός νικητής PanaMax κέρδισε 2 θέσεις. Αλλά δεν τα λέτε αυτά. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#868051 ΤΙ ΖΟΥΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ
ΤΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ
ΠΟΣΟ ΤΥΧΕΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΜΕΣΟΥΡΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ
Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ
Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΑΔΩΝ
ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΕΡ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ
ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΙΝΟ

ΑΜΕΡΙΣΤΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΠΟΛΥΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ, ΟΔΗΓΟ

ΣΕΡ ΛΟΥΗΣ ΧΑΜΙΛΤΟΝ #LH44

ΥΓ: ΈΧΩ ΧΥΣ, ΣΥΓΚΙΝΗΘΕΙ ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ
Άβαταρ μέλους
By g8777
#868053 Στο 3,85 η καακτηση του Γιουρο απο τους χλεμπονιαρηδες.

Μπαγερ εχεις προειδοποιηθει, μην ακουσω μιρλα μετα. :adminpower:

Περα απο τα κλασικα και αναμενομενα, ο μαγκας της ημερας αυτος που διαλεξε τα σκληρα για τον ΜΒ. Tι να λεμε, ετη φωτος μπροστα το pit των κατρουλιαρηδων. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#868054 Σήμερα μάθαμε και το ποσοστό των οπαδών της Φ1 που είναι παθολογικά ηλίθιοι. 64%
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#868058 Νομίζω το βραβείο για τη μ@λακία της ημέρας ανήκει στην McLaren και την απόφαση τους να βάλουν σοφτ στον Norris, ενώ είχανε και άλλο σετ μεσαία καινούριο

https://twitter.com/pirellisport/status ... 20/photo/1
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#868061 Nobody has ever won a Grand Prix after their 300th start.
Nobody has ever won at the same track 9 times.
Nobody has won a race 17 years after their first.
Today, Lewis Hamilton changed all that.

Μάγκας ο Λιούις..

Ο Λεκλερκ τι έπαθε και σερνόταν έτσι;
Είπαμε 4η ομάδα πια αλλά όχι και τόσο χάλια..

.
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#868063 ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
BARHonda έγραψε:Νομίζω το βραβείο για τη μ@λακία της ημέρας ανήκει στην McLaren και την απόφαση τους να βάλουν σοφτ στον Norris, ενώ είχανε και άλλο σετ μεσαία καινούριο

Αυτό ήταν δική του απόφαση (τον ρώτησαν πριν το πιτ στοπ στο team radio τι προτιμούσε ανάλογα με έβαλαν Ham και Ver). Με τα μεσαία θα ήταν σίγουρα 2ος, ίσως να ήταν αρκετά κοντά και στον Λούη για να δούμε ματσάκι στο τέλος. Στις συνεντεύξεις μετά το παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος του.

PaNick67 έγραψε:Ο Λεκλερκ τι έπαθε και σερνόταν έτσι;
Είπαμε 4η ομάδα πια αλλά όχι και τόσο χάλια..

Ο αγώνας του καταστράφηκε βασικά όταν τον έβαλαν πολύ νωρίς για interns.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#868070 Κι όμως όχι. Όταν άρχισε η ψιχάλα έχασε περίπου 3-4" το γύρο από τον Σάινθ και δεν μπορούσε να ξεφύγει από τον Στρολ. Έφαγε το λάστιχο πίσω από τον Στρολ; Δεν ξέρω, αλλά χωρίς SC ο αγώνας του ήταν χαμένος. ΟΤΟΗ έριξε μετά τα δεύτερα inters πάνω από μισό λεπτό στον Πέρες άρα το αμάξι δεν ήταν κακό per se, αλλά κάτι έγινε με το πρώτο σετ λάστιχα και φυσικά οι τραγικές αποφάσεις. Που από ένα σημείο και μετά δεν είχε νόημα, μόνο με SC σώζονταν η κατάσταση
Άβαταρ μέλους
By edmond
#868083 Ο λεκλερκ έβαλε νωρίς τα πράσινα και άρχισε να χάνει 2" στο γύρο μιας και σοβαρή βροχή δεν είχε έρθει για να μουσκέψει για τα καλά την πίστα.
Έτσι, από τα 2" διαφορά από τον επόμενο έφτασε στα 40" όταν άρχισε ο χορός των πιτ στοπ από τους υπόλοιπους.
Εντύπωση μου έκανε ότι δεν καταστράφηκε κανενός ο αγώνας από κανά γλίστρημα ξέρωγω με τέτοια γλίτσα, πόσω μάλλον ότι δεν βγήκε ούτε ένα VSC.
Άξιος ο 44, 2-3 γύρους να είχε ακόμα βέβαια... :shifty: Τον Σουαϊγιέμ γιατί τον ξεπέταξε στην πρώτη χαιρετούρα πριν βγάλει το κράνος που το έπαιζε κουρασμένος-συγκινημένος; :shifty:
Η κατρουλομάδα οριακά παίρνει το κατασκευαστών αν συνεχίσει έτσι. :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#868085 Εντμοντ, εμένα μου ειπε ο g που του ειπε ο Μικες οτι η κατρουλοομαδα λόγω του cap έχει ένα κανονικό μονοθέσιο και έχουν τον καψερό τον Μεξικανό μα τρέχει γύρω γύρω μόνος του για να έχει τον πύραυλο ο Μαξ.

Ο οποιος Μαξ ποτε δεν κατάλαβα γιατι όσο ψιλοεβρεχε ήταν τόσο πίσω
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#868088 Πήρε νερό ο αποχυμωτής :s_yes