https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
EDDIE_147 έγραψε:Αυτό το στατιστικό πόντοι vs teammate σηκώνει ξεχωριστό τίτλο από FIA.
Πχ ο Λούης δεν ήταν τόσο καλύτερος από Μπάτον όσο ο Alonso από Μπάτον --> ηθικός τίτλος.
Κάνει μια μελέτη το εφαρμοσμένων μαθηματικών του ΕΜΠ επί του θέματος.
George_Prix έγραψε:Εχει μαζεψει 3πλασιους ποντους απο ομοσταβλους οπως ο Kimi και ο Massa. Τους εκανε να μοιαζουν Αμπαλοι σαν εσενα
EDDIE_147 έγραψε:Αυτό το στατιστικό πόντοι vs teammate σηκώνει ξεχωριστό τίτλο από FIA.
Πχ ο Λούης δεν ήταν τόσο καλύτερος από Μπάτον όσο ο Alonso από Μπάτον --> ηθικός τίτλος.
Άμπαλος έγραψε:Για ρούκιζ λέμε...
George_Prix έγραψε:EDDIE_147 έγραψε:Αυτό το στατιστικό πόντοι vs teammate σηκώνει ξεχωριστό τίτλο από FIA.
Δε χρειαζεται καμια μελετη. Απλα παρτο αποφαση οτι πονταρες στα λαθος αλογα (Kimi-Massa) και σε καμια 50αρια χρονια θα σου εχει φυγει το κομπλεξ με τον Ισπανο
EDDIE_147 έγραψε:George_Prix έγραψε:EDDIE_147 έγραψε:Αυτό το στατιστικό πόντοι vs teammate σηκώνει ξεχωριστό τίτλο από FIA.
Δε χρειαζεται καμια μελετη. Απλα παρτο αποφαση οτι πονταρες στα λαθος αλογα (Kimi-Massa) και σε καμια 50αρια χρονια θα σου εχει φυγει το κομπλεξ με τον Ισπανο
Πόνταρα;
![]()
Εσύ έχεις ποντάρει στον Alonso;
Και τι έχεις κερδίσει ακριβώς;
Stoiximan ή άλλη εταιρεία;
EDDIE_147 έγραψε:Εμένα ως οπαδό της Βασίλως (aka Μ. Schumacher) από το 1996 μπορείς να μου γλύφεις την οπή.
EDDIE_147 έγραψε:7 vs 2
Νάνι τώρα και αύριο με το Γκεάκο παρέα.
EDDIE_147 έγραψε:Εμένα ως οπαδό της Βασίλως (aka Μ. Schumacher) από το 1996 μπορείς να μου γλύφεις την οπή.
mousatos έγραψε:Κατάφερε και τελείωσε την καριέρα του Vandoorne , αυτό πρέπει να του το αναγνωρίσουμε. Άλλωστε ήταν ίσως το μόνο πράγμα που έδινε κάποιο ενδιαφέρον στη μονότονη και γκρίζα αγωνιστική ζωή του. Αφού δεν μπορούσε να διεκδικήσει κάτι στην κορυφή , κάπου έπρεπε να ξεσπάσει κι αυτός ο καημένος.Αυτό το κατάφερε.

Λογικά όταν ο Χάτζαρ υπέγραψε στη Red Bull πρέπει […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]