Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

3
43%
0
N/A
1
14%
0
N/A
1
14%
0
N/A
1
14%
1
14%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By g8777
Yugo_para_siempre έγραψε:Αν του το είχε κάνει ο Λούης ή ο Φέττελ ή ακόμα και ο Λεκλέρκ (δεν έχει νομίζω κάτι προσωπικό του, αλλά είναι οδηγός της Φοράδας) θα είχε ρίξει ό,τι καντήλι υπάρχει, στο team radio, στις δηλώσεις μετά...

Τώρα, τίμιος παμπόνηρος μύστης άρχισε τα ευγενικά...

Εικόνα

They are the same picture.

:s_dunno
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Yugo_para_siempre έγραψε:
George_Prix έγραψε:Οχι μονο γλυψιμο. Και μια πιπα δωρο του εκανε ο Λαντο του αφεντικου :lol:

:shifty:

Το διορθωσα. Μιλησε το υποσυνειδητο μου. Ουτε κακια κουβεντα δε με αφηνει να πω για την κωλογρια :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By edmond
#789796 Γι' αυτό θα πρέπει να γίνονται τα συμβόλαια τέλος της χρονιάς. Να μην συγχέονται τα συμφέροντα βρε αδερφέ :iconcool:
Υπογράφεις τώρα από το καλοκαίρι και δεν ξέρεις πως θα λήξει η χρονιά βρε παιδί μου...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Yugo_para_siempre έγραψε:Αν του το είχε κάνει ο Λούης ή ο Φέττελ ή ακόμα και ο Λεκλέρκ (δεν έχει νομίζω κάτι προσωπικό του, αλλά είναι οδηγός της Φοράδας) θα είχε ρίξει ό,τι καντήλι υπάρχει, στο team radio, στις δηλώσεις μετά...

Απο που πηγαζει αυτη η βεβαιοτητα? Ποτε εχει ριξει καντηλια ο Ναντο? Καντηλια ξανα λεω. Οχι καυστικα team radio.
Εγω τον Φεττελ θυμαμαι να βριζει οποιον οδηγο δεν του ανοιγε με μπλε σημαια (Μεξικο 16 νομιζω) καθως και ενα ωραιοτατο καντηλι στον μακαριτη τον Τσαρλι.
Θυμαμαι λαθος?
Άβαταρ μέλους
By g8777
#789807 Η αληθεια ειναι οτι εχει παρεξηγηθει η ενταση του Ναντο πανω στον αγωνα και το παθος του για ε-π-ι-π-ε-λ-ο-υ-ς :s_coffee
ενα ανταγωνιστικο μονοθεσιο , το πρωτο μετα την εποχη του dial up Internet.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
g8777 έγραψε:Η αληθεια ειναι οτι εχει παρεξηγηθει η ενταση του Ναντο πανω στον αγωνα και το παθος του για ε-π-ι-π-ε-λ-ο-υ-ς :s_coffee
ενα ανταγωνιστικο μονοθεσιο , το πρωτο μετα την εποχη του dial up Internet.

Εικόνα

Στην φωτογραφια βλεπουμε τον Ναντο σε Αλπιν, Φερραρι, Αστον Μαρτιν; :lol: :lol: :lol:

Στα του αγωνα, τι να πεις... Ο Σαινθ εχασε απο τα αποδυτηρια, ο Μαξ πετουσε παρολο το λαθος στα πιτ, ο Λεκλερκ τι αλλο να κανει πια, ο Χαμιλτον του χρονου που λογικα θα το βρουνε αυτο που χασανε φετος θα χτυπησει τιτλο.

Πολυ καλοι Αλονσο, Φεττελ , ο 2ος εβγαλε μαχητικοτητα που ειχε χασει

Αυτα
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
Geo f1 έγραψε:

Απο που πηγαζει αυτη η βεβαιοτητα? Ποτε εχει ριξει καντηλια ο Ναντο? Καντηλια ξανα λεω. Οχι καυστικα team radio.
Εγω τον Φεττελ θυμαμαι να βριζει οποιον οδηγο δεν του ανοιγε με μπλε σημαια (Μεξικο 16 νομιζω) καθως και ενα ωραιοτατο καντηλι στον μακαριτη τον Τσαρλι.
Θυμαμαι λαθος?

Εκει που εστιάζω είναι στο ότι θα αντιδρούσε έντονα, έστω με καυστικά σχόλια, ειρωνικά, προσβλητικά (βλέπε προς Χάμιλτον στο ΣΠΑ).
Το συνόψισα ως καντήλια.
ΟΚ μπορεί να μην ήταν καντήλια με την τυπική έννοια του όρου.
Θα ήταν όμως προσβολή.
Αυτό το "αυτό δεν είναι βρισιά" ενώ χωρίς να βρίζεις μπορεί να τσακίζεις τον άλλο, νομίζα ότι το έχουμε ξεπεράσει.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#789825 Οκ ετσι ναι. Μα και στην Κοτα ο Ναντο ειπε το παρακατω οταν δεν ανοιξε την πορτα ο Λουης
Καυστικος :inlove:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#789844 Δε βριζει ο Ναντο στον ασυρματο. Απλα κακιασμενος ειναι :lol:

Παντως εχθες χοντρη πατατα κανανε ΠΑΛΙ. Τον αφησαν τον Ισπανο μισο αγωνα με τον καθρεφτη να κρεμεται, ρισκαρε τη ζωη του τοσους γυρους με πιθανον ετοιμορροπο μονοθεσιο, (ξανα)περασε για δευτερη φορα το μισο γκριντ και ΜΕΤΑ τον αγωνα κανανε ενα Χ και τα σβησαν ολα.

Βασικα εχω την εξης εντυπωση... Οτι επαιξε ρολο ο ανθρωπινος παραγοντας για μια ακομα φορα στην αποφαση των κριτων. Απο την πρωτη στιγμη μετα τη στουκα ειδα στο ονμποαρντ του Ναντο τον καθρεφτη και περιμενα να τον καλεσουν στα πιτς. Οσο περνουσε η ωρα και δεν τον καλουσαν, ημουν σιγουρος οτι σκεφτονταν σε στυλ "εδω πηγε να πεθανει η κωλογρια πριν 5 λεπτα και τωρα παλι υγρα βγαζει απο κατω, αστη να κανει την καβλα της αφου το λεει ακομα η περδικουλα της". Ντρεποντουσαν να τον καλεσουν μεσα και να τον ξαναστειλουν τοσο πισω πιστευω!!!

Μετα βεβαια αρχισε η γκρινια απο τους οχτρους και επρεπε να τηρηθει ο κανονισμος. Ο οποιος δεν ξερω καν αν τηρηθηκε. Δεν αγνοησε καμια εντολη η ομαδα ωστε να μπει στα πιτς για επισκευη. Ο Ναντο που τον ρωτησαν μετα, ειπε "χαμπαρι δεν πηρα οτι κουνιοτανε, κοιτουσα μονο μπροστα" :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Loser: Daniel Ricciardo

Daniel Ricciardo was at a loss to explain why he was so far off the pace in Sunday’s race, the Australian crossing the line 16th – over 36 seconds adrift of McLaren team mate Lando Norris in a race where there were two Safety Cars to neutralise the field.

The Australian has now scored just once in the last six Grands Prix, leaving him on 29 points, 80 adrift of Norris in the drivers’ championship.

Λιγο μενει μεχρι να τελειωσει το μαρτυριο... :s_hang
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#789902 Καλά εχτές κάποια στιγμή έβγαλαν το περιστατικό του gasly θα εξεταστεί μετά τον αγώνα και σε 5 λεπτά έβγαλαν ποινή.

Γενικά η φάση κριτές κλπ είναι για το πέος όπως το έχουν κάνει.

Σαν να βγαίνει στην αθλητική Κυριακή ο τηλεδιαιτητης και να πει offside ήταν το παιχνίδι από 1-0 τελικά θα λήξει 0-0
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
The FIA has the right to black and orange flag a car during the race if they consider it unsafe and, on this occasion, they assessed the car and decided not to action the flag. Moreover, after the race, the FIA technical delegate considered the car legal.

The team also believes due to the protest being lodged 24 minutes past the specified deadline, it should not have been accepted and therefore the penalty should be considered as invalid.

Τους βαθμούς μας πίσω κύριοι.
Υπάρχουν(;) κανόνες.