Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
Same_old_story έγραψε:Αύριο δεν θα μπορέσεις να το σβήσεις. Υπάρχει χρονικός περιορισμός, 2 ωρών νομίζω, για να κάνεις διόρθωση (edit) :rtfm: :lol:

Όπως βλέπεις υπάρχει τρόπος. :iconcool: Ελπίζω ο τρόπος αυτός να εντιτάρει και το δικό σου
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
Corto Maltese έγραψε:
Same_old_story έγραψε:Αύριο δεν θα μπορέσεις να το σβήσεις. Υπάρχει χρονικός περιορισμός, 2 ωρών νομίζω, για να κάνεις διόρθωση (edit) :rtfm: :lol:

Όπως βλέπεις υπάρχει τρόπος. :iconcool: Ελπίζω ο τρόπος αυτός να εντιτάρει και το δικό σου

Μα αν κάνει edit και το δικό μου πώς θα δουν οι άλλοι ότι υπάρχει και άλλος τρόπος; :s_cool

(σ.σ. όχι πως οι περισσότεροι δεν το 'χουν υπόψη τους βέβαια αλλά νταξ)
Άβαταρ μέλους
By the_sigman
mikeerfol έγραψε:Στο σποτάκι του OTE πάντως για τη φετινή χρονιά έχει και F1.. Για ελεύθερο λογικά θα αργήσει όπως πάντα :lol:

Τίποτα δεν είναι σίγουρο

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#81934 Θα δούμε σε λίγες μέρες F1 και πάλι στην ελεύθερη τηλεόραση (λέγε με Α)...? :s_gamer :roll:

http://www.alphatv.gr/shows/entertainment/formula1
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#82035 Eγω πάντως με android stick στην τηλεόρασή μου είμαι έτοιμος και να πα να γαμηθούνε όλοι τους. Όποιος θέλει λεπτομέρειες σφυράει.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
Corto Maltese έγραψε:Eγω πάντως με android stick στην τηλεόρασή μου είμαι έτοιμος και να πα να γαμηθούνε όλοι τους. Όποιος θέλει λεπτομέρειες σφυράει.

Για πες !
Άβαταρ μέλους
By ladaman11
Corto Maltese έγραψε:Eγω πάντως με android stick στην τηλεόρασή μου είμαι έτοιμος και να πα να γαμηθούνε όλοι τους. Όποιος θέλει λεπτομέρειες σφυράει.

Για σφυρα και απο'δω μερια
Άβαταρ μέλους
By PaNick67

Για πες και απο εδω...
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#82081 Και εδώ.
Αν και έχω ΟΤΕtv (που λογικά θα δείξει f1 και φέτος) δεν τους αντέχω με τπτ τους σχολιαστές του. :thumbsdown:
Οπότε για δοκιμαστικά/κατατακτήριες θα προτιμήσω bbc/sky αν υπάρχει λύση με καλή εικόνα τύπου wiziwig.
Τις Κυριακές Τάκαρο :inlove: και στις διαφημίσεις flash stream για να μην έχουμε κενά.
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
Bayern7 έγραψε:Και εδώ.
Αν και έχω ΟΤΕtv (που λογικά θα δείξει f1 και φέτος) δεν τους αντέχω με τπτ τους σχολιαστές του. :thumbsdown:
Οπότε για δοκιμαστικά/κατατακτήριες θα προτιμήσω bbc/sky αν υπάρχει λύση με καλή εικόνα τύπου wiziwig.
Τις Κυριακές Τάκαρο :inlove: και στις διαφημίσεις flash stream για να μην έχουμε κενά.

Καλά ας περιμένουμε τις ανακοινώσεις γιατί και στον ΟΤΕ πολύ το καθυστερούν... :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By ladaman11
mikeerfol έγραψε:
Bayern7 έγραψε:Και εδώ.

Καλά ας περιμένουμε τις ανακοινώσεις γιατί και στον ΟΤΕ πολύ το καθυστερούν... :s_dunno

Και εγω ΟΤΕ TV εχω και οντως οι σχολιαστες ειναι τραγικοι, τόσο που αν και εχω να δω ελευθερη μεταδοση απο το 2009 εχω αρχισει και αναπολω τον Τακη :s_biggrin

Οσο για το αν ο ΟΤΕ θα δειξει φετος δειτε και το παρακατω http://rexsat.blogspot.gr/2015/02/ote-sport-highlights-01-14.html στο τελος δίνει κανονικα την f1 στο ΟΤΕ σπορ 5. Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει και αν ναι γιατι δεν υπαρχει ανακοινωνση απο μερους του ΟΤΕ
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#82230 Θα στείλω μήνυμα σε όλους σας, ας μην τα γράφω φόρα παρτίδα.