Forum για τη Formula 1

Ποιος θα κερδισει τον αγωνα ?

4
36%
1
9%
1
9%
0
N/A
2
18%
0
N/A
2
18%
0
N/A
1
9%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Y.V έγραψε:
George_Prix έγραψε:
Y.V έγραψε:
George_Prix έγραψε:Οταν λεμε μετριο, μιλαμε για 3 δεκατα διαφορα απο τον Περεζ, αντι για 6 που ειναι η συνηθισμενη ταριφα. Κι ο Λουης παιζει χερι-χερι στο 1 δεκατο με το Μποττας τοσα χρονια και εχουμε βαρεθει να διαβαζουμε για την κατσικα με τα 7 βυζια (το 8ο της το εφαγε ενα αγριο κατσικακι ο Μαξ).

Ισως πρεπει να μπει κατωτερο οριο ηλικιας στο φορουμ. :(
Εχω σιχαθει και τη λεξη "ομοσταυλος" :s_hang

Κατσε να δεις ποσο ακομα θα τη σιχαθεις αν σου ερθει του χρονου κανενας Ρασσελ :lol:

Μα δεν νομιζω οτι υπαρχει κανεις φιλαθλος που δεν θελει να παει ο Ρασσελ στην Mercedes...
Ακομα και να ειναι καλυτερος απο τον Χαμιλτον, ακυρωνει τα 7 που κατεκτησε αυτος;
Ακυρωθηκαν τα 7 του Σουμαχερ, του Φετελ και ολων των αλλων προηγουμενων πρωταθλητων επειδη καποιοι μετα απο αυτους πηραν πρωταθλημα;
Μονο στο δικο σου φανατικα κολλημενο μυαλο συμβαινει αυτο για να ανυψωσεις υπερ του δεοντος καποιον που ακομα δεν εχει κανεναν τιτλο.
Με την δικη σου λογικη αν τελικα ο Φερσταππεν κερδισει τον Χαμιλτον, θα αξιζει και το 1 που θα παρει, συν τα 7 του Χαμιλτον.
Αφου ​απ οτι βλεπω, τον εβγαλες πολυπρωταθλητη απο τωρα.
Δεν ξερω αν πρεπει να προσθεσουμε και τα του Φετελ και του Ραικονεν! (Του Αλονσο δεν τα βαζω γιατι αυτος εχει χερουκλες, ομοσταυλοι κι ετσι)

Δεν υπαρχει φιλαθλος που να μη θελει το Ρασσελ στη Μερσεντες? Για ρωτα και τον Τζι να σου πει το μυστικο :lol:

Τα 7 του Λουη δε μπορει να τα ακυρωσει ΚΑΝΕΝΑΣ. Ουτε τα 4 του Φεττελ. Ουτε καν του Χιλ και του Βιλνεβ τα πρωταθληματα μπορει να παρει κανενας :shifty:

Ξερεις τι μπορει να γινει ομως? Μπορει να ερθει ο Ρασσελ και να τον παιζει στα ισια την πρωτη χρονια. Και τη δευτερη να τον κερδιζει. Και να καταλαβει ο κοσμος οτι καποιος που κερδισε 7 κατσαρολικα (με την αξια του φυσικα), ενδεχεται να μην ειναι ο ΤΑΧΥΤΕΡΟΣ οδηγος του κοσμου (οπως κοβουν το κεφαλι τους οι μισοι συμφορουμητες μας για το Λουη δηλαδη). Απλα μπορει να ειναι ενας πολυ γρηγορος οδηγος, που του ετυχε το μακραν ταχυτερο μονοθεσιο για μεγαλο διαστημα.

Μπορει φυσικα ο Λουης να τον εχει ευκολο ΚΑΙ το Ρασσελ οπως το Μποττας και το Νικο και να μας κανει να καταπιουμε τη γλωσσα μας εμεις οι χειτερς. Η μονη διαφορα για μενα θα ειναι οτι ενω παντα ελεγα "ποιος Νικολακης και ποιος Βαλτερακος" οποτε δε μου λεγανε πολλα οι νικες του Λουη... Το Ρασσελ τον εχω για ΚΟΡΥΦΑΙΟ (με το δικο μου βλακωδες συστημα με τους ομοσταβλους, χωρις ουτε 10αδα να εχει μπει) ομως...
ΑΝ τον κερδισει ο Λουης, θα του βγαλω το καπελο φυσικα :s_howdy
ΑΝ χασει ομως, να εισαι προετοιμασμενος για το "σας τα 'λεγα" :s_tongue

Λεω κατι παραλογο φιλτατε Y.V? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Ove20
George_Prix έγραψε:Ξερεις τι μπορει να γινει ομως? Μπορει να ερθει ο Ρασσελ και να τον παιζει στα ισια την πρωτη χρονια. Και τη δευτερη να τον κερδιζει. Και να καταλαβει ο κοσμος οτι καποιος που κερδισε 7 κατσαρολικα (με την αξια του φυσικα), ενδεχεται να μην ειναι ο ΤΑΧΥΤΕΡΟΣ οδηγος του κοσμου (οπως κοβουν το κεφαλι τους οι μισοι συμφορουμητες μας για το Λουη δηλαδη). Απλα μπορει να ειναι ενας πολυ γρηγορος οδηγος, που του ετυχε το μακραν ταχυτερο μονοθεσιο για μεγαλο διαστημα.

Aυτό μου θυμίζει FA & LH το 2007 με την διαφορά ότι ο FA λάκισε γιατί 1ον τα έκανε σκατά με την ομάδα και 2ον φοβήθηκε αυτό που θα ακολουθήσει. :whistlink:

Η προσπάθεια σου να μηδενίσεις την αξία των 7 παγκοσμίων του LH είναι ακατανόητη.
Τελευταία επεξεργασία από Ove20 και 05 Ιούλ 2021, 20:30, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
George_Prix έγραψε:
Corto Maltese έγραψε:Όταν απαντήσεις με ποιον τρόπο ο Χ ρίχνει 8 δέκατα στον Ψ με το ίδιο μονοθέσιο και 5 δέκατα με τον Ψ σε ένα ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, θα σου πω ποιο είναι το πρόβλημα στο συλλογισμό σου ή μάλλον θα το καταλάβεις και ο ίδιος.

Στα ειπα ξανα ρε Κορτο. Δε μπορω να συγκρινω πορτοκαλια με μανταρινια. Δεν ειμαι τοσο εξυπνος ωστε να λυνω δυσκολες ασκησεις.

Αν θελεις στειλε μου 2 διαφορετικα πορτοκαλια ή 2 διαφορετικα μανταρινια και θα σου πω πιο πορτοκαλι και πιο μανταρινι προτιμω απο τα 4 :s_howdy

Ακριβώωωωωωως. Οπότε σταματά να συγκρίνεις μανταρίνια με πορτοκάλια γενικώς. Όχι μόνο όπου δε σε συμφέρει. :)
Άβαταρ μέλους
By Y.V
George_Prix έγραψε:

Σαφεστατα διοτι αντι να υπολογιζεις καθε χρονια ξεχωριστα, υπολογιζοντας το σημερα, βγαζεις ψευδη ή παραλογα (οπως θελεις διαβασε το) συμπερασματα για το παρελθον!
Το οτι του χρονου ο Ρασσελ μπορει να νικησει τον Χαμιλτον σημαινει μονο οτι την συγκεκριμενη περιοδο ο Ρασσελ ηταν ταχυτερος απ τον Χαμιλτον και απολυτως τιποτα αλλο!
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Corto Maltese έγραψε:
George_Prix έγραψε:
Corto Maltese έγραψε:Όταν απαντήσεις με ποιον τρόπο ο Χ ρίχνει 8 δέκατα στον Ψ με το ίδιο μονοθέσιο και 5 δέκατα με τον Ψ σε ένα ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, θα σου πω ποιο είναι το πρόβλημα στο συλλογισμό σου ή μάλλον θα το καταλάβεις και ο ίδιος.

Στα ειπα ξανα ρε Κορτο. Δε μπορω να συγκρινω πορτοκαλια με μανταρινια. Δεν ειμαι τοσο εξυπνος ωστε να λυνω δυσκολες ασκησεις.

Αν θελεις στειλε μου 2 διαφορετικα πορτοκαλια ή 2 διαφορετικα μανταρινια και θα σου πω πιο πορτοκαλι και πιο μανταρινι προτιμω απο τα 4 :s_howdy

Ακριβώωωωωωως. Οπότε σταματά να συγκρίνεις μανταρίνια με πορτοκάλια γενικώς. Όχι μόνο όπου δε σε συμφέρει. :)

Για την ακριβεια ειμαι ο μονος που συγκρινω ΜΟΝΟ ΟΜΟΙΑ. Δηλαδη οδηγους με το ΙΔΙΟ μονοθεσιο. Ολα τα αλλα ειναι πορτοκαλια-μανταρινια.

Το οτι εσυ εβγαλες ενα δικο σου κανονα (ή ασπαστηκες τον κανονα που εβγαλε καποιος αλλος εδω μεσα) οτι το μονοθεσιο δεν ειναι το ιδιο, γιατι ειναι ειδικη παραγγελια για το Μαξ, το αφηνω ασχολιαστο. Ειναι αντιστοιχης σοβαροτητας με το περσινο σου επιχειρημα "ποσο καλος να ειναι ο Μαξ με μονο τοσες νικες και μονο τοσες ποουλς". Συμφωνα με το οποιο, οση μπαλα εμαθε ο Μαξ ολα τα προηγουμενα χρονια μαζι, την εμαθε φετος μαζεμενη σε λιγους αγωνες (αφου πηρε τοσες νικες/ποουλς μαζεμενες). Πληρης αγνοια της σημασιας του μονοθεσιου στο αποτελεσμα δηλαδη. Που ολοι ξερουμε οτι παιζει το 80% το μονοθεσιο και το 20% ο οδηγος :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
Y.V. έγραψε:
Σαφεστατα διοτι αντι να υπολογιζεις καθε χρονια ξεχωριστα, υπολογιζοντας το σημερα, βγαζεις ψευδη ή παραλογα (οπως θελεις διαβασε το) συμπερασματα για το παρελθον!
Το οτι του χρονου ο Ρασσελ μπορει να νικησει τον Χαμιλτον σημαινει μονο οτι την συγκεκριμενη περιοδο ο Ρασσελ ηταν ταχυτερος απ τον Χαμιλτον και απολυτως τιποτα αλλο!

ΑΥΤΟ! ΑΥΤΟ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ

Και με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θα προσθέσω. Σε άλλη ομάδα την ίδια σεζόν μπορεί να βλέπαμε άλλα.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Y.V έγραψε:
George_Prix έγραψε:

Το ιδιο χερι εχει ο Λουης εδω και χρονια. Απο τοτε που ολοκληρωθηκε σαν οδηγος δηλαδη.
Καπου φετος, του χρονου, φτανει κι ο Ρασσελ σιγα σιγα στο πικ του. 3-4 χρονια ειναι αρκετα στους σημερινους νεους που φτανουν ετοιμοι πλεον στην Φ1.

Αν τους δω 2 χρονια με το ιδιο μονοθεσιο, εγω θα βγαλω τα συμπερασματα που θελω οσον αφορα τον πιο γρηγορο. Και δεν προκειται να σας πω καμια αστειοτητα σε στυλ "χανει ο Ρασσελ γιατι ειναι ραμμενο στα μετρα του Λουη εδω και 10 χρονια". Γιατι ξερω καλα οτι καποιος ΜΕ ΧΕΡΟΥΚΛΕΣ θα βρει αργα ή γρηγορα το πως να ξεζουμισει το καθε μονοθεσιο που πιανει στα χερια του.

Εσυ τι θα πεις αν χασει ο Λουης? Οτι ηταν ο ΤΑΧΥΤΕΡΟΣ στον κοσμο τα τελευταια 7-6-5-4-3-2-1 χρονια... Αλλα με το φετινο μονοθεσιο και το φετινο ομοσταβλο ΕΤΥΧΕ και δεν ηταν ο ταχυτερος? Γκουντ λακ γουιθ δατ :lol:
Άβαταρ μέλους
By edmond
George_Prix έγραψε:
Εσυ τι θα πεις αν χασει ο Λουης? Οτι ηταν ο ΤΑΧΥΤΕΡΟΣ στον κοσμο τα τελευταια 7-6-5-4-3-2-1 χρονια... Αλλα με το φετινο μονοθεσιο και το φετινο ομοσταβλο ΕΤΥΧΕ και δεν ηταν ο ταχυτερος? Γκουντ λακ γουιθ δατ :lol:

Αφού ΗΤΑΝ ο ταχύτερος στον κόσμο, πως γίνεται ν' αλλάξει αυτό;
Θες καλύτερο χέρι;
Θες καλύτερο μονοθέσιο;
Θες υποτακτικό Νο2;
Θες καλύτερη ομάδα;
Όοοοολα αυτά μετριούνται στο τέλος και δίνονται με την μορφή...κατσαρολικού σε οδηγό και ομάδα, όπου βέβαια μπορεί να είναι διαφορετικοί, δεν είναι τυχαίο ότι ξεχωρίζει αυτό.
Μόνο εγώ το βλέπω έτσι; :hmmm:

Μπορεί του χρόνου να έρθει ο ράσελ και να πει το ποίημα στον λούη, υπάρχει περίπτωση να μην το δεχτεί κανείς αυτό;
Και εδώ βασικά φαίνεται, πως είναι να φανμποΐζεις μόνο για οδηγό, προσωπικά ποτέ δεν το κανα.
ΑΧ ΜΩΡΗ ΦΟΡΑΔΑ ΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ :rant:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#716352 Ρε σεις. Ειλικιρινα δλδ. Ειστε και παλιοι στα φορα. The oldest trick in the book ειναι αυτο. Προκαλω την γενικευμενη αντιδραση λεγοντας μια απυθμενης σοφιστειας μπουρδα που την υποστηριζω με βιομηχανικης εντασης φλουνταρισμα , ακομα καλυτερα να βρω και ενα sidekick, απαντω με flame και ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ, και στο τελος παρακαλαω να μου απαντησετε, γιατι διαλογος, συζητηση , γνωση κοκ. Αποτελεσμα; Και με μενα ασχολειστε, και με τοποθετω ως αξιολογο συνομιλητη στην συζητηση, και πες πες πες ολο και κατι θα μεινει να γλυφω μαζι με το sidekick. Απελπισια.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#716353 Ρε παιδες κρατηστε μια πισινη. Η σφαλιαρα του Σεμπ και η αποκαθηλωση του ειναι ακομα νωπες στις μνημες μας.
Θα σας ελεγε καποιος το 2013 στο πικ οτι ο Φεττελ ειναι μετριος και κερδιζει οπως κερδιζει και τι θα απαντουσατε???
9 στα 9 εχει κανει. 4 κατσαρολια. ο Σεννα εχει 3 κατσικα μπεεεε μπεεεε.
Και υστερα απο λιγα χρονια....
Εχεις να του βγαινει το ψευδωνυμο σμπιναλα...Να κανει σπινς και λαθη πιιο συχνα απο τις παλιες νικες του. Να βριζει το γκριντ, να βριζει τον αλυταρχη. Να πεφτει πανω στον Λουης επιτηδες. Να ερχεται ο Λεκλερ και να τον ξεβρακωνει...
Και να τρωει τελικα σουτ απο την ομαδα για να παει στην Τζορνταν. Με τον γιο του αφεντικου.

Σας τρομαξα? Με τον Λουη δε θα δουμε ολα αυτα. Ειναι 36 και δεν θα κατσει αλλα τοσα χρονια οσα εκατσε ο Φεττελ στην μετα ρεντ μπουλ εποχη.
Ολα ειναι ρευστα, Οι κανονισμοι αλλαζουν. Ποιος ξερει τι θα εχουμε του χρονου?
Παντως μην ακουτε τον g που λεει οτι η υποθεση τιτλος εκλεισε απο τωρα.
Τελευταια φορα αν δεν κανω λαθος που κλειδωσε τιτλος τον Ιουλιο ηταν τοτε στη Γαλλια...Που μολις περασε ο Σουμι την γραμμη τερματισμου εκανε τις τρελοτιμονιες..Τοτε ειχε κλειδωσει ο τιτλος ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ.
Τωρα εναι dnf του Μαξ και μια νικη του Λουη τους φερνει παλι στα ισια. Οποτε αυτοι που τα λενε αυτα να σταματησουν να το κανουν. :shifty:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
g8777 έγραψε:Ρε σεις. Ειλικιρινα δλδ. Ειστε και παλιοι στα φορα. The oldest trick in the book ειναι αυτο. Προκαλω την γενικευμενη αντιδραση λεγοντας μια απυθμενης σοφιστειας μπουρδα που την υποστηριζω με βιομηχανικης εντασης φλουνταρισμα , ακομα καλυτερα να βρω και ενα sidekick, απαντω με flame και ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ, και στο τελος παρακαλαω να μου απαντησετε, γιατι διαλογος, συζητηση , γνωση κοκ. Αποτελεσμα; Και με μενα ασχολειστε, και με τοποθετω ως αξιολογο συνομιλητη στην συζητηση, και πες πες πες ολο και κατι θα μεινει να γλυφω μαζι με το sidekick. Απελπισια.

χααχαχααχααχαχα ποιος μιλαει για---->Προκαλω την γενικευμενη αντιδραση λεγοντας μια απυθμενης σοφιστειας μπουρδα

:s_biggrin :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
Geo f1 έγραψε:Ρε παιδες κρατηστε μια πισινη. Η σφαλιαρα του Σεμπ και η αποκαθηλωση του ειναι ακομα νωπες στις μνημες μας.
Θα σας ελεγε καποιος το 2013 στο πικ οτι ο Φεττελ ειναι μετριος και κερδιζει οπως κερδιζει και τι θα απαντουσατε???
9 στα 9 εχει κανει. 4 κατσαρολια. ο Σεννα εχει 3 κατσικα μπεεεε μπεεεε.
Και υστερα απο λιγα χρονια....
Εχεις να του βγαινει το ψευδωνυμο σμπιναλα...Να κανει σπινς και λαθη πιιο συχνα απο τις παλιες νικες του. Να βριζει το γκριντ, να βριζει τον αλυταρχη. Να πεφτει πανω στον Λουης επιτηδες. Να ερχεται ο Λεκλερ και να τον ξεβρακωνει...
Και να τρωει τελικα σουτ απο την ομαδα για να παει στην Τζορνταν. Με τον γιο του αφεντικου.

Σας τρομαξα? Με τον Λουη δε θα δουμε ολα αυτα. Ειναι 36 και δεν θα κατσει αλλα τοσα χρονια οσα εκατσε ο Φεττελ στην μετα ρεντ μπουλ εποχη.
Ολα ειναι ρευστα, Οι κανονισμοι αλλαζουν. Ποιος ξερει τι θα εχουμε του χρονου?
Παντως μην ακουτε τον g που λεει οτι η υποθεση τιτλος εκλεισε απο τωρα.
Τελευταια φορα αν δεν κανω λαθος που κλειδωσε τιτλος τον Ιουλιο ηταν τοτε στη Γαλλια...Που μολις περασε ο Σουμι την γραμμη τερματισμου εκανε τις τρελοτιμονιες..Τοτε ειχε κλειδωσει ο τιτλος ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ.
Τωρα εναι dnf του Μαξ και μια νικη του Λουη τους φερνει παλι στα ισια. Οποτε αυτοι που τα λενε αυτα να σταματησουν να το κανουν. :shifty:

Καταλαβαινεις οτι περιμενεις το Λουη στη γωνια, ωστε με την 1η ευκαιρια να αποδειξεις στον εαυτο σου οτι ηταν απλα ενας αρκετα εως πολυ καλος οδηγος, αλλα οχι στο κορυφαιο επιπεδο των Αλονσο - Μαξ και να αγαλλιασει η ψυχουλα σου;

Ειναι πραγματικα φοβερο αυτο.
Σχεδον ολοι εδω μεσα συμφωνουμε, οτι Αλονσο - Μαξ - Λουης ειναι κορυφαια τιμονια, οχι απλα αρκετα ή πολυ καλοι, ανεξαρτητως στατιστικων του Λουη.
Δε σου φτανει καν το, οτι παροτι ουτε καν τον πλησιαζουν στα στατιστικα, οι δυο δικοι σου θεωρουνται εξισου κορυφαιοι...
Θελεις να αποδειξεις οτι ο Λουης δεν ηταν καν στο επιπεδο τους...

Τι αγχος ειναι αυτο;
Τελευταία επεξεργασία από Yugo_para_siempre και 05 Ιούλ 2021, 22:15, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
g8777 έγραψε:Ρε σεις. Ειλικιρινα δλδ. Ειστε και παλιοι στα φορα. The oldest trick in the book ειναι αυτο. Προκαλω την γενικευμενη αντιδραση λεγοντας μια απυθμενης σοφιστειας μπουρδα που την υποστηριζω με βιομηχανικης εντασης φλουνταρισμα , ακομα καλυτερα να βρω και ενα sidekick, απαντω με flame και ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ, και στο τελος παρακαλαω να μου απαντησετε, γιατι διαλογος, συζητηση , γνωση κοκ. Αποτελεσμα; Και με μενα ασχολειστε, και με τοποθετω ως αξιολογο συνομιλητη στην συζητηση, και πες πες πες ολο και κατι θα μεινει να γλυφω μαζι με το sidekick. Απελπισια.

Η πλακα ξερεις ποια ειναι Τζι? Οτι δεν αρκειται κανενας στο να σκεφτει "τι μαλακιες λεει" και να αφησει αναπαντητο το σκεπτικο μου με τους ομοσταβλους και "τον ΤΑΧΥΤΕΡΟ οδηγο" (κατα την αποψη μου φυσικα).

Προσπαθουνε ολοι να αποδειξουνε οτι το λεω πραγματι μαλακιες! Αλλοι πανε να αποδειξουν οτι λεω μαλακιες με τα κατσαρολικα, αλλοι με τα ραμμενα μονοθεσια, εσυ παλι με το δικο σου βαθυστοχαστο στυλακι Πυθια... Οποτε ειμαι υποχρεωμενος να απαντησω Τζι μου. Στον καθεναν ξεχωριστα αναλογα με το ερωτημα/επιχειρημα που θετει και σε σενα δεν εχω να πω τιποτα, γιατι δε με εχεις ρωτησει ποτε τιποτα ουτε εχεις πει ποτε τη γνωμη σου (τα ποστακια Πυθια δε μετρανε για γνωμη οπως καταλαβαινεις).

Α ξεχασα. Γιατι κανω τον εξυπνο συμφωνα με τα λεγομενα σου. Που διαβαζω απλα τους αριθμους οταν μου κανουν εντυπωση, κατι που δε χρειαζεται καν μυαλο. Και τωρα οπως ειπε κι ο Γιωργος μου ριχνεις κι ευθυνες που δε γινεται κουβεντα. Κατσε διαβασε τα τελευταια 8777 ποστακια σου και τα ξαναλεμε σοβαροφανη μου φιλε Τζι :s_bye
Άβαταρ μέλους
By g8777
#716369 Δεν χρειάζεται να αποδείξει κανείς τίποτα. Το έχεις καταφέρει μια χαρά μόνος σου. Καλή συνέχεια στον αγώνα, καλή δικαίωση.