Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#878635 Συγχαρητήρια στον πρωταθλητή αλλά και στον JarnoT για τη δουλειά που κάνει.
Το κατασκευαστών το χάσαμε για ελάχιστο παρόλο τη σοβαρή δουλειά που έγινε στη ομάδα με τον sparticle.
Προσωπικά πήρα 5!!!!! νίκες και αν και παίζω από το 2004, είχα πάρει συνολικά 6-7 νίκες σε 20 χρόνια :lol: πριν το φετινό. Άρα ήταν μία φοβερή χρονιά για μένα. Μετά το φιάσκο του Μεξικού, με πήρε η κάτω βόλτα αν και είχα ακόμη βλέψεις για πρωτάθλημα. Η δουλειά που έχει γίνει θα φανεί και του χρόνου. Αν θέλει ο Corto θέση στους κόκκινους, δεν μπορώ να κάνω κάτι και θα την παραδώσω :(
Σε 90 μέρες πάλι...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#878676 Μπορεί κάποιος να εξηγήσει πως παίζεται αυτή η ιστορία; Γιατί για μένα είστε λίγο σαν μυστικιστική ομάδα, illuminati, κουκλουξκλαν κλπ με μυστικούς κώδικες επικοινωνίας που παίζετε κάποιο παιχνίδι από το οποίο κρίνεται το μέλλον του μηχανοκίνητου αθλητισμού ή και της ανθρωπότητας.

Κατάλαβα ότι πριν την αρχή της σαιζόν όλοι επιλέγουν ομάδες. Το οποίο μάλλον δεν έχει σημασία στο τι θα γίνει στη συνέχεια, δηλαδή είναι απλά ένα όνομα που θυμίζει F1, ή μήπως έχει σημασία;
Δεν κατάλαβα αν οι 2 της ίδιας ομάδας δρουν ανεξάρτητα ή όχι. Δηλαδή στέλνει ο καθένας τις προβλέψεις του ξεχωριστά και οι πόντοι πάνε στην ομάδα ή είναι μία πρόβλεψη ανά ομάδα;
Υπάρχει κάποιο σύστημα βαθμολόγησης των προβλέψεων και αθροίζονται σε ένα ωραίο excelόφυλλο και στο τέλος της σαιζόν κάποια ομάδα κερδίζει. Υπάρχει πίνακας με το πόσο πιάνει κάθε σωστή πρόβλεψη και πόσο χάνεις με λάθος πρόβλεψη (αν ισχύει κάτι τέτοιο);
Ένας αγώνας, αυτός με το χειρότερο σκορ δεν μετράει.
Υπάρχει προσθεμία για να στείλει κάποιος τις προβλέψεις του. Οφείλει κάποιος να λάβει μέρος σε όλους τους αγώνες και αν χάσει κάποιον πόσο του κοστίζει; Πως μετράνε τα σπρίντ;

Αν μου τα εξηγήσετε λίγο μπορώ να φτιάξω ένα ενημερωτικό κείμενο και να το κάνουμε pin. Αυτό θα διευκολύνει και τυχόν άλλους να συμμετέχουν.
Άβαταρ μέλους
By ripper
#878679 Μπαίνουμε όλοι σε κάποια ομάδα που παίρνει τους βαθμούς όπως ακριβώς και οι δύο οδηγοί μιας πραγματικής ομάδας.
Εννοείται ότι ο καθένας ποστάρει τις προβλέψεις του ανεξάρτητα και απλά κάνουμε χαβαλέ στα σχόλια.
Αν πετύχεις οδηγό στην σωστή θέση 5 πόντοι. +-1 3 πόντοι, απλά στην 6αδα ένας πόντος.
Έχουμε ποστ με αναλυτικές οδηγίες.
Αν δεν ποστάρεις σε έναν αγώνα απλά παίρνεις 0.
Η προθεσμία είναι πριν τo Qualy
Αν έχει Sprint προβλέπουμε και 3 πρώτους στο Sprint.
Πριν την έναρξη της χρονιάς συζητάμε αν θέλουμε να αλλάξουμε κάποιον κανόνα.
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
sknipper έγραψε:Αν μου τα εξηγήσετε λίγο μπορώ να φτιάξω ένα ενημερωτικό κείμενο και να το κάνουμε pin. Αυτό θα διευκολύνει και τυχόν άλλους να συμμετέχουν.

Έχεις δίκιο να ρωτάς γιατί η τελευταία φορά που γράψαμε αναλυτικά τους κανόνες ήταν το 2022.
Σε παραπέμπω σε εκείνο το κείμενο, το μόνο που έχει αλλάξει από τότε είναι η πρόβλεψη 3άδας για το sprint και όχι μόνον τον νικητή.
https://www.petrolheads.gr/viewtopic.php?f=5&t=2989&start=45#p755678
Άβαταρ μέλους
By rafi
#879357 Συγχαρητήρια στον πρωταθλητή corto, συγχαρητήρια και στον Jarno που τρέχει, πολύ ωραίο πρωτάθλημα και ανταγωνιστικό..
To 100 race plan της Alpine δουλεύει καλά..
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#884796 Σε μια βδομαδα ξεκιναμε και απο τι βλεπω φετος δε θα δωσουμε νοημα στη ζωη του Μικε να ποσταρει :00 πριν τα δοκιμαστικα :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#884962 τι έγινε ρε παιδιά; το πήρα και έσπασε το καλούπι;

Αν δεν υπάρχει άλλος εθελοντής και αν μου δώσει κάποιος τα εξελάκια να το τρέξω εγώ, να μη λέτε ότι κολώνω να υπερασπιστώ τον τίτλο μου
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#884966 εσύ με τον τρόπο σου τι δηλώνεις όμως Γιώργη; :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Corto Maltese έγραψε:εσύ με τον τρόπο σου τι δηλώνεις όμως Γιώργη; :iconcool:

Εγω φιλε εχω ξαναπει το σκεπτικο μου...
1) Δε μπορω να ποσταρω "νικη Νορρις" αν πιστευω οτι αυτο ειναι πιθανοτερο και απο την αλλη μερια να παρακαλαω για "νικη Μαξ" επειδη αυτο θελω πραγματικα. Αυτο το "αντικρουομενο συμφερον" ειναι ικανο να τσακισει το (ηδη τσακισμενο) μυαλο μου.
2) Δυστυχως δε μπορω να παιξω και να χαρω το παιχνιδι οπως σωστα κανετε εσεις. Σε οτιδηποτε υπαρχει αγωνας/ανταγωνισμος το παιρνω πιο σοβαρα απο οτι πρεπει με αποτελεσμα να χαλαω την (ηδη χαλασμενη) διαθεση μου.

Ομως παρακολουθω με ενδιαφερον τις προβλεψεις σας και τα αποτελεσματα, οποτε θα μου αρεσε να συνεχιστει αυτος ο ωραιος θεσμος που εχετε ξεκινησει εδω και χρονια :s_smile
Άβαταρ μέλους
By ripper
#884971 Λογικό να κουράστηκε ο Γιαρνος, τόσα χρόνια που το τρέχει.
Και εγώ είμαι μέσα ως συνήθως αν ξεκινήσουμε. Να στείλουμε κανένα pm στον Γιαρνο.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
George_Prix έγραψε:
Corto Maltese έγραψε:εσύ με τον τρόπο σου τι δηλώνεις όμως Γιώργη; :iconcool:

Εγω φιλε εχω ξαναπει το σκεπτικο μου...
1) Δε μπορω να ποσταρω "νικη Νορρις" αν πιστευω οτι αυτο ειναι πιθανοτερο και απο την αλλη μερια να παρακαλαω για "νικη Μαξ" επειδη αυτο θελω πραγματικα. Αυτο το "αντικρουομενο συμφερον" ειναι ικανο να τσακισει το (ηδη τσακισμενο) μυαλο μου.

Εγώ κάνω το αντίθετο. Δεν ποντάρω σε νίκη της Φερράρι ώστε αν χάσω την πρόβλεψη να χαρώ από το αποτέλεσμα
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#885050 Ας δηλώσουμε και το πολύ πολύ το τρέχουμε από τον 2ο αγώνα, δε χάθηκε κι ο κόσμος

Φερράρι για μένα