Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#50364 :s_shout :s_rofl :s_shout :s_rofl

ripper ειναι καλα????
Άβαταρ μέλους
By IKE
sparticle έγραψε:Απ' την αλλη εχω πει τη γνωμη μου για Button. Μακαρι (γι'αυτον) να αναγεννηθει το '15, αλλα νομιζω τα καλυτερα του τα εχει δωσει ηδη.

Φαντάζομαι το 2008 η εκτίμησή σου θα ήταν πως ο Button έχει ακόμα μέλλον ε? :shifty:
Άβαταρ μέλους
By g8777
mikeerfol έγραψε:Εικόνα

Μακλαρενοτοπικό άμεσα λέμε :s_rofl :s_rofl

Geo f1 έγραψε::s_shout :s_rofl :s_shout :s_rofl

ripper ειναι καλα????

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Mike να σου θυμησω τι σου ταξα προχτες στο fb;
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
#50378 Ημίθεος :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Δάσκαλε :inlove: :inlove: :inlove: άλλος έκανε στην πάντα όμως :shifty:
Μην ξεχνάς και τη φάβα που είχες αναφέρει κάποτε :rtfm: :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
mikeerfol έγραψε:Ημίθεος :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Δάσκαλε :inlove: :inlove: :inlove: άλλος έκανε στην πάντα όμως :shifty:
Μην ξεχνάς και τη φάβα που είχες αναφέρει κάποτε :rtfm: :lol:

Το ξανασκεφτηκαμε με τον Ρον μιας και ειδαμε οτι το παιδι ειχε ολη την καλη διαθεση να συνεργαστει πληρως φετο:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#50411 Βγήκαν από το χρονοντούλαπο της ιστορίας τα φαντάσματα του 2007 (...+1988) !!! :s_shout :s_shout :s_shout :ninja:
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
g8777 έγραψε:Το ξανασκεφτηκαμε με τον Ρον μιας και ειδαμε οτι το παιδι ειχε ολη την καλη διαθεση να συνεργαστει πληρως φετο:

Οπου πληρης συνεργασια = Alonso plugged? :shifty:

RIPPER ζεις;;; :s_omg
Άβαταρ μέλους
By sparticle
IKE έγραψε:
sparticle έγραψε:Απ' την αλλη εχω πει τη γνωμη μου για Button. Μακαρι (γι'αυτον) να αναγεννηθει το '15, αλλα νομιζω τα καλυτερα του τα εχει δωσει ηδη.

Φαντάζομαι το 2008 η εκτίμησή σου θα ήταν πως ο Button έχει ακόμα μέλλον ε? :shifty:

IKE δεν έχω πρόβλημα να παραδεχτώ ότι το 2008 πιθανότατα να έκανα λάθος στην εκτίμησή μου για τον Button και να μην έβλεπα όλα αυτά που τελικά πέτυχε τα επόμενα χρόνια.

Μπορεί να κάνω και τώρα λάθος. Αλλά στα 35 του, όπως έχω ξαναπεί, με την McLaren να έχει ήδη τον Alonso έμπειρο, θα μπορούσε να αποσυρθεί όπως έκανε και ο Webber πέρσι. Αντ' αυτού κλαιγόταν για θεσούλα.

Και μη βλέπεις μόνο Magnussen. Δες τον Hulkenberg που ποτέ δεν πήρε ευκαιρία, ή και τον Grosjean που ήταν έτοιμος για ένα μεγάλο βήμα, αλλά δεν. Ακόμα και ο Kvyat του χρόνου θα οδηγάει για Red Bull.
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
nass έγραψε:Πήγαν όλοι μαζί στο Βερολίνο ? :hmmm: :lol:

Εικόνα :rtfm:

nass έγραψε:Πολύ δυνατό δίδυμο η McLaren :thumbsup:

Αυτο ^^^

Καλο που μενει ο Μπατον, ακομα καλυτερο που μενει ο Αλονσο, αν μεινει και ο Ρον θα ειναι τελεια (τα σοου που θα εχουμε).
Άβαταρ μέλους
By IKE
#50436 Κλαιγότανε για θεσούλα? Τα πιστεύετε αυτά που γράφετε?

Λέει έστελνε συνέχεια μυνηματάκια στον Ρον στο facebook και του έλεγε "docmu th thesula c <3" αλλά ο Ρον λέει είχε φάει χυλόπιτα από μία τυρολέζα μπακάλισα και ήθελε κάπου να ξεσπάσει κλπ κλπ.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#50439 Στο αμπου νταμπι παντως στην P.C ψιλοκλαιγοταν στον Αλονσο..σε στυλ πλακιτσας βεβαια..αλλα περνουσε μηνυματα.. :roll:
Άβαταρ μέλους
By sparticle
IKE έγραψε:Κλαιγότανε για θεσούλα? Τα πιστεύετε αυτά που γράφετε?

Λέει έστελνε συνέχεια μυνηματάκια στον Ρον στο facebook και του έλεγε "docmu th thesula c <3" αλλά ο Ρον λέει είχε φάει χυλόπιτα από μία τυρολέζα μπακάλισα και ήθελε κάπου να ξεσπάσει κλπ κλπ.

IKE μπορεί να ακούγεται προσβλητικό το "κλαιγότανε για θεσούλα" αλλά η αλήθεια είναι ότι είχε αρχίσει τα ιμόσιοναλ "σας ευχαριστώ παιδιά για όλα αυτά τα χρόνια και δεν ξέρω τι θα γίνει και θέλω πολύ να συνεχίσω κλπ κλπ" γιατί έβλεπε ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται άμεσα να τον ανανεώσει.

Καλά έκανε απ' τη μία αφού ήθελε να συνεχίσει στην F1, αλλά και ο ίδιος προφανώς καταλάβαινε ότι οι επιδόσεις του τα τελευταία δύο χρόνια δεν έκαναν αυτονόητη την παραμονή του. Επομένως το γύρισε στο συναίσθημα των fanboyz του (η λέξη πάει με όλα) και των Αγγλάρων του Sky και όχι μόνο. Ε αυτό είναι λίγο Μπαρικελίαση.

Και προσωπικά, ναι, τα πιστεύω αυτά που γράφω :lol:
Άβαταρ μέλους
By sparticle
Geo f1 έγραψε:Εικόνα

Send from my Note 3

Άσκηση 1 (SOS)
Για την παραπάνω εικόνα να αντιστοιχίσετε τις σκέψεις που ακολουθούν με τα κατάλληλα κεφάλια:
α) YEAHHH MATHAFACKAAAAAA :yahoo: :yahoo: :yahoo:
β) Τον π...τον ψηλό :rant: :rant:
γ) ...πού είχαμε μείνει?? :shifty:
δ) Είμαι και γ...τους 70χρονους :s_cool
ε) Πάνε τα λεφτάαααααα :vava:

i) Κεφάλα Egohoshi Tagkafra
ii) Κεφάλι Μιτσιμπάτον
iii) Κεφάλι new πουλέν καραφλού
iv) Κεφάλι Αρτέμη
v) Καραφλό Κεφάλι
Μονάδες 5
Να αιτιολογήσετε την επιλογή σας.