Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

1
11%
0
N/A
3
33%
1
11%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
3
33%
1
11%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#902456 Ένα καταστροφικό σενάριο κυκλοφόρησε για την ομάδα του Λόρενς Στρολ. Εάν επιβεβαιωθεί θα πρόκειται ίσως για το μεγαλύτερο φιάσκο στην πρόσφατη ιστορία του σπορ.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο motorsport.com η βρετανική ομάδα σκοπεύει να αποσύρει και τα δύο μονοθέσια της από το GP της Αυστραλίας έπειτα από λίγους μόνο γύρους.

https://www.msn.com/el-gr/autos/news/as ... a5bb407b03
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#902460 Ναι κυκλοφορεί πολύ αυτό κυρίως γιατί δεν έχουν αρκετά ανταλλακτικά οπότε δε θέλουν να ρισκάρουν ζημιά.

Για καλό τον πήραν, χάλια τους πάει.

< >
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#902530 FIA has cancelled the pre-Australian GP curfew due to travel disruption (force majeure).

Ferrari and RB were hit hardest after crews were stranded in Italy and reached Melbourne via a UK charter, leaving them behind on car prep.

adamcooperF1

#F1 #ausgp

< >
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#902600 Στα onboard φαίνονται τραγικά αργά !

Mercedes McLaren Ferrari φαίνονται πολύ κοντά. Το ενδιαφέρον πλέον είναι στον οδηγό και νομίζω αυτό μου αρέσει περισσότερο από όλα γιατί έχει να κάνει πλέον πολύ με τη διαχείριση ενέργειας μέσα στο κάθε γύρο και πόσο focused είναι. Είδαμε ήδη διάφορα λαθάκια.

Χαμιλτον φαίνεται άνετος πολύ στο καινούργιο μονοθέσιο όχι όπως πέρσι.

< >
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#902604 Χεχεχε, άρχισε η σαιζόν, επιτέλους. Θα δούμε τι ψάρια πιάνουν. Οι βασικές 4 ομάδες στην κορφή αλλά πόση θα είναι η διαφορά στα τελικά δοκιμαστικά. Και πως θα είναι σε εκκίνηση και μετά ρυθμό αγώνα. Και από αξιοπιστία;
Επίσης περιμένω να δω νέες τεχνικές διατήρησης και χρήσης ενέργειας, προσπεράσεις κλπ.
Λυπάμαι για τον Αλόνσο, πραγματικά άτυχος αυτός ο άνθρωπος.
Άβαταρ μέλους
By Gtakis
#902608 Καλή αρχή να έχουμε λοιπόν με ωραίες μάχες!!!
Ελπίζω η Σκουντερία να κάνει ένα καλό ξεκίνημα στη σαιζόν αλλά δυστυχώς όσες φορές υπάρχει αυξημένη αισιοδοξία τρώμε σφαλιάρες....μακάρι να μην ισχύσει φέτος...
Σίγουρα οι διαφορές λογικά σους big 4 θα είναι μικρές αλλά θεωρώ πως δεν παύουν να υπάρχουν, περιμένω να δω χρόνους σε Ρυθμό αγώνα, σίγουρα στην εκκίνηση ίσως έχει η Ferrari ένα μικρό αβαντάζ με βάση τα όσα λίγα έχουμε δει,όπως και να'χει καλή σαιζόν να έχουμε!!!!
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Nikos! έγραψε:
Για να δούμε τώρα fp2.

Mclaren είχε κάποια θέματα.

< >

Όλα στη φυσική τους θέση.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Giuseppe Busso έγραψε:
Nikos! έγραψε:
Για να δούμε τώρα fp2.

Mclaren είχε κάποια θέματα.

< >

Όλα στη φυσική τους θέση.

Αυτά γίνονται όταν προσπαθείς να κερδίσεις με παρανομίες:
1. Engine compression —-> passed
2. +5 sec starting procedure —-> passed
3. Fuel homologated —-> done

< >
Άβαταρ μέλους
By cmarin
Nikos! έγραψε:Στα onboard φαίνονται τραγικά αργά !

Mercedes McLaren Ferrari φαίνονται πολύ κοντά. Το ενδιαφέρον πλέον είναι στον οδηγό και νομίζω αυτό μου αρέσει περισσότερο από όλα γιατί έχει να κάνει πλέον πολύ με τη διαχείριση ενέργειας μέσα στο κάθε γύρο και πόσο focused είναι. Είδαμε ήδη διάφορα λαθάκια.

< >

Αυτό με τη διατήρηση ενέργειας φάνηκε ανα sector με τις διαφορές να μετριούνται σε δέκατα από γύρο σε γύρο. Πρέπει δηλαδή μαζί με τα υπόλοιπα να κάνεις και την απόλυτη τεχνική διατήρηση τουλάχιστoν στα Q. Στον αγώνα θα δούμε διάφορα με αυτό και θα παίζει ρόλο και η κάθε πίστα.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
cmarin έγραψε:
Nikos! έγραψε:Στα onboard φαίνονται τραγικά αργά !

< >

Αυτό με τη διατήρηση ενέργειας φάνηκε ανα sector με τις διαφορές να μετριούνται σε δέκατα από γύρο σε γύρο. Πρέπει δηλαδή μαζί με τα υπόλοιπα να κάνεις και την απόλυτη τεχνική διατήρηση τουλάχιστoν στα Q. Στον αγώνα θα δούμε διάφορα με αυτό και θα παίζει ρόλο και η κάθε πίστα.

Fp2 είδαμε περισσότερα πράγματα και γενικά οι ομάδες και οδηγοί ψάχνουν τη καλύτερη στρατηγική όσον αφορά τη διαχείριση ενέργειας.

Μερσεντές φαίνεται ξεκάθαρα μπροστά σε race sims αλλά από την άλλη δε ξέρεις τι στρατηγική θα έχει η κάθε ομάδα.

< >