Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Geralt
#893576 Προορίζεται για 3ο αυτοκίνητο με πολύ περιορισμένη κίνηση, δύσκολα το βλέπω πάνω 5.000 χλμ το χρόνο
Για τους γονεις μου, ωστε να μας βοηθανε με τα παιδια. Εχουν ηδη ενα RAV4 διλιτρο το οποιο ομως πλεον δεν τους βολευει εντος πολης
Η κινηση του θα ειναι εντος των οριων του δημου μου, πες μια ακτινα 5-6 χιλιομετρων, οπου και θα περασει την υπολοιπη ζωη του. Αντε βαρια να κατεβει λιγο κεντρο

Ειναι απο φιλο, 1ο χερι, οποτε γνωριζω το ιστορικο του, δεν εχει τρακαρει ποτε και η τιμη ειναι αρκετα δελεαστικη. Επισης μεγαλο πλεονεκτημα το φυτεμα χωρις να ανησυχεις για χτυπηματα κτλ
Άβαταρ μέλους
By drdino
#893577 Αν μπαίνουν τα παιδιά σου μέσα θα κοιτούσα κάτι πιο ασφαλές.
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#893579 Αυτά είχαν το θέμα με τη μονάδα ABS ή όχι;
Γενικώς, καταλαβαίνω το λόγο να το κοιτάξει κάποιος, αλλά πραγματικά είναι πλέον πολύ παλιό και δεν ήταν ποτέ πραγματικά καλό.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#893613 Άθλιο αυτοκίνητο. Η θέση του, μαζί με τα Atos που τα αναφέρουν συχνά μαζί, είναι σε καμία εταιρεία ανακύκλωσης.

Αν μετά από το RAV4 που είχαμε έπρεπε να οδηγήσω Matiz στο μόνο μέρος που θα το οδηγούσα θα ήταν σε κανένα γκρεμό. :ninja:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#893616 Στα Σέρρας πάντως γυρνούσε στους ίδιους χρόνους με το μιατα του Dimsavas .
Σε άνεση ανάρτησης καλύτερο από γιάρις.
Αρχικά είχε προταθεί στη φιατ για αντικαταστάτης του σεϊτσέντο . Σχεδιασμένο από τον τζουτζιάρο , με άψογους χώρους.
Άβαταρ μέλους
By Geralt
#893689 Ακουγωντας με προσοχη τις αποψεις ολων, αλλαζω ροτα, θα παω για ενα "κανονικο" μεταχειρισμενο μικρο πολης (2015 και μετα) με ενα ταληρο προκαταβολη και τα υπολοιπα δοσεις :iconcool:

Με σειρα επιθυμιας
Pandaκι(το βρισκει και γλυκουλι η συζυγος)
Citigo/UP
i10/Picanto

Πρωτες επισκεψεις σε Stock Center και Σφακιανιακη
Ακολουθως Karenta
Άβαταρ μέλους
By Geralt
#894382 Σχετικο με το θεμα, υπαρχουν γνωμες απο ιδιες αγορες απο Autovalue?

Βλεπω οτι δινουν 1 χρονο εγγυηση σε σασι/μηχανη, ,δικαιωμα επιστροφης εντος 14 ημερων, εγγυηση για τα χλμ και γενικα δεχονται τον οποιοδηποτε ελεγχο στα αυτοκινητα τους...
Άβαταρ μέλους
By bill33
Geralt έγραψε:Σχετικο με το θεμα, υπαρχουν γνωμες απο ιδιες αγορες απο Autovalue?

Βλεπω οτι δινουν 1 χρονο εγγυηση σε σασι/μηχανη, ,δικαιωμα επιστροφης εντος 14 ημερων, εγγυηση για τα χλμ και γενικα δεχονται τον οποιοδηποτε ελεγχο στα αυτοκινητα τους...

Για το κόκκινο ρωτάς; :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By edmond
#894397 Ξέχνα το ματίζ, καλά το σκέφτεσαι με προκαταβολές για κάτι καλύτερο.
Citigo το έχουμε στη δουλειά, αυτόματο(του απαραδέκτου ιμο), με τα 60 άλογα, σκυλί δεν μπορώ να πω, κάθονται 5 κώλοι και το ξεζουμίζουν καθημερινά. Μοναδικό ντιλ μπρέικ τα πίσω παράθυρα που ανοίγουν σαν φινιστρίνια.
Panda κλασικό κορυφαίο γι' αυτο που είναι.
Προσωπικά θα προτιμούσα όμως κορεάτη, τον θεωρώ πιο σύγχρονο και πιθανότερα καλύτερα εξοπλισμένο, αξιοπιστία τσεκ όπως και χώρους.
Autovalue τίμια.
Άβαταρ μέλους
By Geralt
bill33 έγραψε:
Geralt έγραψε:Σχετικο με το θεμα, υπαρχουν γνωμες απο ιδιες αγορες απο Autovalue?

Για το κόκκινο ρωτάς; :iconcool:

Ναι ντετεκτιβ bill!
https://www.autovalue.gr/car/skoda-citi ... e%bf-9160/

edmond έγραψε:Ξέχνα το ματίζ, καλά το σκέφτεσαι με προκαταβολές για κάτι καλύτερο.
Citigo το έχουμε στη δουλειά, αυτόματο(του απαραδέκτου ιμο), με τα 60 άλογα, σκυλί δεν μπορώ να πω, κάθονται 5 κώλοι και το ξεζουμίζουν καθημερινά. Μοναδικό ντιλ μπρέικ τα πίσω παράθυρα που ανοίγουν σαν φινιστρίνια.
Panda κλασικό κορυφαίο γι' αυτο που είναι.
Προσωπικά θα προτιμούσα όμως κορεάτη, τον θεωρώ πιο σύγχρονο και πιθανότερα καλύτερα εξοπλισμένο, αξιοπιστία τσεκ όπως και χώρους.
Autovalue τίμια.

Πηγα το ειδα και απο κοντα, μεσα ειναι πετακαθαρο, με την εννοια οτι δεν υπαρχουν φθορες στα γνωστα σημεια τιμονι και λεβιες και κουμπακια παραθυρων. Γενικα ο πωλητης ηταν πολυ ανοιχκτος για ελεγχο οπου θελω οπως θελω ενω θα δωσει και τις γνωστες εγγυησεις χιλιομετρων και μηχανης. Επισης μου εδωσε πινακιδα/vin

1ο αρνητικο, οτι δεν υπηρχε το δικο του βιβλιο σερβις, δεν μου το εδειξε, αλλα απο οτι καταλαβα θα μου το εκτυπωσουν ωστε να υπαρχει μηχανογραφημενο, δεν καταλαβα ακριβως και δεν ειχα περαιτερω χρονο να ασχοληθω
2ο αρνητικο ειναι οτι παρατηρησα ρινισματα/κομματακια απο σιδεροστοκο στο σημα μπροστα στο καπω, βαζω το χερι μου οτι ο προφυλακτηρας μπροστα εχει φτιαχτει. Λιγο που το επιασα με το χερι μου, μου φανηκε τραχυ. Φαναρτζης δεν ειμαι αλλα ειναι 90% σιγουρος οτι το μπροστα εχει αλλαχθει. Τωρα σε τι ποσοστο, δεν ξερω. Οι γριλλιες του μου φανηκαν αρκετα πιο καινουργιες/καθαρες σε σχεση με το υπολοιπο αμαξι

Γενικα mixed, δεν ειμαι εντελως σιγουρος για αυτους
Άβαταρ μέλους
By edmond
#894533 Vin βλέπεις και μόνος σου και περνάς μια βόλτα από carVertical μπας και βρεις κανά λαγό.
Πινακίδα όμως;--> άρα είναι ελληνικό, κάτι που κάνει λίγο πιο εύκολη την αναζήτηση. Θα πόνταρα για καμιά Avis που κάνει σέρβις ότι να ναι σε δικό της χώρο με αρπακολατζίδικες μεθόδους, από το -ενδεχόμενο- τίποτα ενός ιδιώτη όμως κάτι είναι και αυτό.
Το να είναι μια λαμαρίνα διορθωμένη, δεν είναι απαραίτητα κακό. Στο εμπρός μέρος βέβαια θα πρέπει να είσαι διπλά προσεκτικός για καμιά ζημιά έστω λίιιιιγο παραμέσα που θα μπορούσε να έχει σπάσει από καμιά βάση φαναριού ξέρωγω και να φωτίζει στο Θεό έως κανά στραβωμένο σωληνάκι του κλιματιστικού(πες μου ότι το άναψες, σε παρακαλώ :lol: ) ή κανά αρπαγμένο ψυγείο.

Εδιτ.
Μετά είδα την αγγελία όπου αναγράφει ότι όντως έιναι ελληνικό :)
Άβαταρ μέλους
By Geralt
#894580 Το λοιπόν, άφησα Autovalue στην άκρη κυρίως διότι δεν μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη και λόγω κάποιων σχολίων που άκουσα. Αν και γενικά ήταν πολύ ανοιχτοί σε έλεγχο, κάτι με σταματήσε

Στράφηκα πάλι στην αγκάλη της Στοκ Σέντερ για Seat Mii, του 16 με 90κ χλμ με 7,5χιλ. Απο ανταλλαγή και όχι ληζινγκ, ελέγχθηκε από τον μηχανικό μου και ευρέθη άψογο, η γυναίκα το ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά λόγω σαμπανιζε χρώματος και λευκού εσωτερικού
Φυσικά της τόνισα ότι όσο πρόλαβε να το δει το λευκό εσωτερικό, όταν από Σεπτέμβρη θα ξεκινήσουν οι δραστηριότητες και προπονήσεις των Μάο Μάο που θα μπαίνουν πίσω, θα αλλάξει χρώμα άρδην
Νομίζω ένα αξιοπρεπές κουβαδάκι για εσωτερική μετακίνηση. Δεν κατάλαβα γιατί σταμάτησε την παραγωγή τους, δεν ήταν άραγε οικονομικά επιτυχημένα;

Λόγω εντοπιότητας είχα δει και αυτό αλλά με εκνεύρισε που ο αντιπρόσωπος δεν είχε σαφή εικόνα πότε θα είναι διαθέσιμο καθώς το δίνουν σαν όχημα αντικατάστασης από εδώ και από εκεί. Ήταν και 1χιλιαρικο πάνω
https://www.toyota.gr/used-cars/pdp.hyu ... 1425b6da4d