Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#453158 Προφανώς και οδηγικα είναι υπέροχα δεν τίθεται προς συζήτηση αλλά μου θυμίζουν περιπολικά σε ταινίες εποχής Ψάλτη-Ντούζου και γιαπί - οικοδομή με τα παρακείμενα οχήματα των οικοδόμων που έχουν στην οροφή στραβωμένες μπάρες οροφής με σκάλες λερωμένες με σοβάδες. Αθάνατα ακόμα και μπετονιέρες κουβαλούσαν.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#453159 Μάλλον εννοεί charisma .Alfa 156 δεν το λες αλλά και πάλι βγάζει αυτό το αλήτικο .
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#453161 @Nikos
για μενα είναι το χρωμα που δεν του χαριζει καθολου το κοκκινο.Προτιμω το λευκο(κανει ωραια αντιθεση με την τραπεζοειδή μαυρη μασκα εμπρος) 'η τα σκουρα χρωματα,μαυρο,και ανθρακι.
Στην φωτο από τη μπροσουρα της Μιτσουμπισι που εχεις βαλει φαινεται ωραιο το ''κοκκινο'',αλλα στην πραγματικοτητα είναι όπως στις φωτο στο χωμα.Καπως σωνεται με χρυση ζαντα για μενα στο ροδομπορντοκοκκινο :lol:

@rocsta
7αρι και 2005 μοδελο δεν είναι σωστο,ηδη από το 2004 στην ελλαδα πουλιοταν το 8αρι.
τα χρηματα δεν τα αξιζει που ζηταει,και δεν αξιζει να παρεις 7αρι όταν στα ιδια χρηματα υπαρχουν 8 και 9αρια που είναι πολύ βελτιωμένα παντου.Το μονο που αξιζει από τα 7αρια είναι τα εμπρος καθίσματα τους,οπου είναι πολύ πιο βαθια μπακετ.Τα 7αρια που ηρθαν Ευρωπη φορανε καθίσματα από jdm αγορα,οπου είναι τα βαθια μπακετ όπως σε ολες τις εκδοσεις των ΕΒΟ στην Ιαπωνια(χοντροκολοι οι Ευρωπαιοι :lol: )

@ Μιατακιας
Μακινεν θελει να δεις το πλαισιο και να σιγουρευτείς ότι είναι Μακινεν,γιατι πολλα απλα 6αρια εχουν γινει Μακινεν.
Μακινεν=εκτος από διακοσμητικες αλλαγες,αλλα ψαλιδια εμπρος,λιγο πιο χαμηλο,και άλλο τούρμπο που σπουλαρει καλυτερα,αλλα χανει λιγο στα ψηλα σε συγκριση με του απλου 6αριου.
Για μενα δεν αξιζουν τα χρηματα που ζητανε,Καθε επομενη γενια ηταν καλυτερη.Στα ιδια χρηματα αγοραζα 9αρι και θα γινοταν φωτοβολιδα.
6 χρονια νεωτερο,μια καροτσα εμπρος,και οδηγικα πολύ μπροστα από Μακινεν.Σημαντικο η πληθωρα ανταλλακτικών στα 9 σε συγκριση με τα δυσεύρετα για τις παλιες γενιες.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Kon5 έγραψε:Προφανώς και οδηγικα είναι υπέροχα δεν τίθεται προς συζήτηση αλλά μου θυμίζουν περιπολικά σε ταινίες εποχής Ψάλτη-Ντούζου και γιαπί - οικοδομή με τα παρακείμενα οχήματα των οικοδόμων που έχουν στην οροφή στραβωμένες μπάρες οροφής με σκάλες λερωμένες με σοβάδες. Αθάνατα ακόμα και μπετονιέρες κουβαλούσαν.

σε βρισκω λιγο υπερβολικο για το Χαρι.
για πρωτη φορα στο χαριζω το warn.θα ηθελα να εισαι πιο κοσμιος στις εκφρασεις σου. :adminpower:
Άβαταρ μέλους
By rocsta
dimviii έγραψε:@rocsta
τα χρηματα δεν τα αξιζει που ζηταει,και δεν αξιζει να παρεις 7αρι όταν στα ιδια χρηματα υπαρχουν 8 και 9αρια που είναι πολύ βελτιωμένα παντου.Το μονο που αξιζει από τα 7αρια είναι τα εμπρος καθίσματα τους,οπου είναι πολύ πιο βαθια μπακετ.Τα 7αρια που ηρθαν Ευρωπη φορανε καθίσματα από jdm αγορα,οπου είναι τα βαθια μπακετ όπως σε ολες τις εκδοσεις των ΕΒΟ στην Ιαπωνια

Ρε πασά μου, είδα τα μπακετόνια και καύλωσα, δεν είπα ότι θα το πάρω κιόλας! Άλλωστε αν ήταν να έπαιρνα, απλά θα σου έλεγα βρες μου 7άρι ή 9άρι (8άρι δεν μου αρέσει που είναι λίγο στρογγυλό μπροστά), πάντα για dim8 approved αμάξι, θα έμπαινα στο αεροπλάνο με 3 σακούλες σαλλονικιώτικα γλυκά για κέρασμα και θα κατέβαινα να το πάρω. :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
dimviii έγραψε:@Nikos
για μενα είναι το χρωμα που δεν του χαριζει καθολου το κοκκινο.Προτιμω το λευκο(κανει ωραια αντιθεση με την τραπεζοειδή μαυρη μασκα εμπρος) 'η τα σκουρα χρωματα,μαυρο,και ανθρακι.
Στην φωτο από τη μπροσουρα της Μιτσουμπισι που εχεις βαλει φαινεται ωραιο το ''κοκκινο'',αλλα στην πραγματικοτητα είναι όπως στις φωτο στο χωμα.Καπως σωνεται με χρυση ζαντα για μενα στο ροδομπορντοκοκκινο

Το λευκό δε τονώνει τα φουσκωματα γιατί δεν αφήνει το φως να αντανακλασει επάνω στην επιφάνεια.

Ωραίο χρώμα είναι το μολύβι, ίσως η δεύτερη μου επιλογή αν είχα αυτή τη δυνατότητα όμως στο μεταχειρισμένο τέτοιες επιλογές δεν υπάρχουν.

Το σημαντικό είναι να είναι καθαρό και να σε καλύπτει το αυτοκίνητο πρώτα σε όλα τα υπόλοιπα και τελευταίο το χρώμα.

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#453202 κοκκινο θελεις,κοκκινο.

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Nikos! έγραψε:Ντιμι αν το πάρω σε αυτό το μπορδοροδοκοκκινο θα μου ξαναμιλήσεις ή όχι?

< >

Μονο αμα το κανεις όπως αυτά στις φωτο που εβαλα. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
dimviii έγραψε:
Nikos! έγραψε:Ντιμι αν το πάρω σε αυτό το μπορδοροδοκοκκινο θα μου ξαναμιλήσεις ή όχι?

< >

Μονο αμα το κανεις όπως αυτά στις φωτο που εβαλα.

Ρε εγώ δεν είμαι καγκουρας

Εξωτερικά θα μείνει στοκ.

Κοιτάω κάτι android head units σε πρώτη φάση.

Τέρμα γκατζετια.

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Nikos! έγραψε:

Τέρμα γκατζετια.

Νικο μηπως να κοιταγες κανα Αουντι σ3?
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
dimviii έγραψε:
Nikos! έγραψε:

Τέρμα γκατζετια.

Θα ρίξεις warn στον εαυτό σου?

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Nikos! έγραψε:
dimviii έγραψε:
Nikos! έγραψε:

Τέρμα γκατζετια.

Θα ρίξεις warn στον εαυτό σου?

< >

Εκει με καταντησατε,ακου ψαχνω ανδροιντ χεντ γιουνιτς.
Μπλοκε δισκατο εμπρος επρεπε να ψάχνεις. :rtfm: