Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#483502 Ενδιαφέρον, ουτε που το ήξερα αυτό
Το έβαλα στο configurator και έχει όλες τις επιλογές που θέλω, φαίνεται καλό. Θα πάω να διαβάσω reviews τώραΕικόνα

(edit: ειναι λιγο μικρο αυτο που εβαλα αλλα το επομενο ειναι τερας κατι V6 engines βλεπω)

edit#2: "...quite noisy - road noise... more noise than the rest in the category " --> abort
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#483526 Εξαιρετικά τα QX30 και Q50 :inlove: :inlove: :inlove: . Οδήγησα το δεύτερο. Μου το έδωσε η Infiniti σε 2μερη δοκιμή :inlove: :inlove: :inlove: με τον 2λτ τούρμπο κινητήρα. Θα ζητήσω και το ντίζελ τον επόμενο Μάρτιο :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#483542 Στην άνεση και στην ποιότητα. Δεν ζηταω πολλά πράγματα. Θέλω να μπαίνω στο αμάξι και να είμαι ξεκούραστος, είτε για 1χλμ είτε για 1000χλμ.
Άβαταρ μέλους
By cosneo
Thomas_C200K έγραψε:Κατι σε Infiniti?
Ναι καλά... Ας μην είχαν κάτι από Mercedes και θα σε έβλεπα να προτείνεις Nissan πολυτελείας...

Πριν πολλά χρόνια είχα οδηγήσει ένα FXκατι με τον 3.5 του 350Ζ, Murano κλπ.
Πολύ πολύ πολύ καλή κατασκευή σε όλα του. Εκτός ελληνικής πραγματικότητας βέβαια τότε (και τώρα).
Αν και μου αρέσουν πολύ, νομίζω ότι είναι "ψιλο"αποτυχημένα για την Ευρώπη. Ρωσικες κατασκευές τα περισσότερα από δαύτα, κατωτερα σε τεχνολογία από τα Lexus και μάλλον καλύτεροι οι Ευρωπαίοι ανταγωνιστές.
Σχετικοασχετο! Τελευταία εδώ πάνω βλέπω πολλά Mercedes GLC. Πολύ όμορφο αυτοκίνητο!
Άβαταρ μέλους
By GTS
KiloMeater έγραψε:Ενδιαφέρον, ουτε που το ήξερα αυτό
Το έβαλα στο configurator και έχει όλες τις επιλογές που θέλω, φαίνεται καλό. Θα πάω να διαβάσω reviews τώραΕικόνα

(edit: ειναι λιγο μικρο αυτο που εβαλα αλλα το επομενο ειναι τερας κατι V6 engines βλεπω)

edit#2: "...quite noisy - road noise... more noise than the rest in the category " --> abort

rebadged GLA το συγκεκριμενο...καμμια σχεση με αυτο που ψαχνεις.
Άβαταρ μέλους
By Zeus
cosneo έγραψε:Πριν πολλά χρόνια είχα οδηγήσει ένα FXκατι με τον 3.5 του 350Ζ, Murano κλπ.
Πολύ πολύ πολύ καλή κατασκευή σε όλα του. Εκτός ελληνικής πραγματικότητας βέβαια τότε (και τώρα).

Εικόνα
Τούμπανο! :metalo:
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#483632 Θεωρώ έως και σίγουρο ότι πρόκειται για αστοχια υγρου καθαριστικου και όχι πλαστικού...
Έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς τέτοιοι που "κλαίνε" μετά!

Πριν λίγα χρόνια είχε εμφανιστεί στο νετ ένας με μια Ε (την τελευταία στρογγυλοφαναρη) με τέτοια ζημιά και ζητούσε καινούριο αυτοκίνητο...
Άβαταρ μέλους
By drdino
#483690 Α lol, τώρα κατάλαβα πως έχει πάθει αναφυλαξία το πλαστικό, νόμιζα πως ήταν υγρασία που είχε συσσωρευτεί. :lol: Ναι, αυτό είναι 1000% από καθαριστικό που ψέκασαν.