Το Laguna δε το ξέρω, το octavia έχει χώρους και γκαζι αλλά οδηγικα η μπεμπα θα σου μιλήσει.
< >
)
Αν και πιστεύω ότι θέλεις 320...
REALZEUS έγραψε:Αν και πιστεύω ότι θέλεις 320...
Nikos! έγραψε:http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6781211/ (δεν είναι si, μη ψαρώσεις)
bibendum έγραψε:Αν πας σε Laguna κοιτα το επομενο μοντελο απο αυτο που εβαλες με τετραδιευθυνση
The Ace έγραψε:markvag έγραψε:.....
1) BMW 320
2) Skoda octavia RS
3) Subaru imprezza
4) Renault Laguna
Ford focus 2
Fiesta 1.0 100ps
.....
Σαν σύνολο θα έλεγα τη Laguna, σβέλτο, άνετο, χλιδάτο, χώρους, ταξιδιάρικο και *ολίγον* παιχνιδιάρικο.
Αν θες "σοβαρό", πας και δίνεις προκαταβολή για το BMW αύριο.
Δεν είναι και drift car προφανώς, αλλά θεωρώ ότι είναι πολύ καλή. The Ace έγραψε:RS και Imprezza αν θες να το δεις λίγο "διαφορετικά", έχουν τα πάντα όλα μέσα, και είναι και σβέλτα, αλλά το καθένα έχει τα κουσούρια του. Μεταξύ των δύο προφανώς το RS.
The Ace έγραψε:Τα δύο Ford δεν κατάλαβα ακριβώς γιατί τα έβαλες, το Focus δεν θα σου προσφέρει κάτι παραπάνω ως μεταχειρισμένο (πέραν του κόστους προφανώς),
The Ace έγραψε: ενώ αν είναι να πας για καινούριο και κοιτάς Ford, στη τιμή του Fiesta, άντε κανά χιλιάρικο πάνω, παίρνεις Focus 1.0 σχετικά γυμνό, αλλά είσαι κομπλέ από όλα όσα θέλεις.

markvag έγραψε:Νομίζω και η μπέμπα είναι αρκετά παιχνιδιάρικη...Δεν είναι και drift car προφανώς, αλλά θεωρώ ότι είναι πολύ καλή.
Τι εννοείς με τα κουσούρια;;; Προβλήματα αξιοπιστίας ή εμφάνιση / image κτλ...
To focus το έβαλα σαν κάτι σίγουρο και "ασφαλές", εννοώντας ότι έχει εξαιρετική οδική συμπεριφορά, αρκετά αξιόπιστο και γενικά το ξέρω σαν αμάξι, απλά είναι αργό. Επειδή μπορεί τα φαβορί να μην είναι καλά (εννοώ αυτά που κυκλοφορούν σαν μεταχειρισμένα να μην είναι καλά), το έχω σαν "ασφαλή" επιλογή. Αργό, αλλά διασκεδαστικό και αρκούντως ευρύχωρο για την οικογένεια. Και υπάρχουν τόσα, που σίγουρα θα βρω κάτι καλό (σαν αυτό που έβαλα...)
Δεν παίζει με τίποτα να αγοράσω το focus 3... Εκτός κι αν έχουν βελτιώσει το face lift τόσο πολύ που έγινε άλλο αμάξι. Το έχω οδηγήσει και ήταν για πολλά![]()
EDDIE_147 έγραψε:markvag άρχισε να συνειδητοποιείς ότι θέλεις 320 και ότι τζάμπα μας έπρηξες με αποπροσανατολιστικές προτάσεις.
Το δίλημμα είναι f/l ή όχι.
Το f/l έχει 20 άτια παραπάνω αλλά και -αναλόγως το μοντέλο- φόρο πολυτελείας μέχρι να κλείσει 10ετία.
The Ace έγραψε:markvag έγραψε:
Δεν παίζει με τίποτα να αγοράσω το focus 3... Εκτός κι αν έχουν βελτιώσει το face lift τόσο πολύ που έγινε άλλο αμάξι. Το έχω οδηγήσει και ήταν για πολλά![]()
Εγώ θα σου έλεγα να το δεις το Focus, με 15Κ πάνω-κάτω έχεις καινούριο, δυνατό, οικονομικό, ευρύχωρο αυτοκίνητο, εγγυημένο, που τικάρει όλα τα κουτάκια που έχεις θέσει. Δεν έχω εντρυφήσει στις διαφορές μεταξύ των γενεών, αλλά από ότι διαβάζω παραμένει το πιο sportive από τα μεσαία hatches. Αυτή τη στιγμή το παίρνεις με 14Κ στους 100HP, στα 15,5Κ με 125 και με 16,5Κ με τους 150HP....
rocsta έγραψε:Mάρκο, μην κάνεις "υπέρβαση" για τα 170ps του N43. Eίναι ψιλομπουρδέλα.
Nikos! έγραψε:rocsta έγραψε:Mάρκο, μην κάνεις "υπέρβαση" για τα 170ps του N43. Eίναι ψιλομπουρδέλα.
Από που προκύπτει αυτό ?
Nikos! έγραψε:Μάρκο άσε τον ηφ να λέει, ΟΧΙ αυτόματο στην Ε90 γιατί είναι tiptronic και πολύ αργό.
Οκ, με αυτοκίνητο ασφαλείας που πάει πολύ πιο αργά[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]