Άλλες επιλογές για ηλεκτρικό μεχρι τώρα δεν είχαμε . Το leaf , σε λίγο καιρό ίσως αλλα με καλύτερη αυτονομία κ όλα τα μπκιμπλικια τεχνολογικά κ ασφαλείας αλλα χωρίς να γνωρίζουμε οδική συμπεριφορά . Το ampera - volt , μάλλον θα αργήσει πολύ να έρθει Ελλάδα . Υπάρχουν άλλες επιλογές ;
Σε plug in υβριδικό οι επιλογές ειναι επίσης λίγες κ πιο ακριβές ... XC60 ειναι στα 60.000 , το Mini Countryman ειναι σα 45+ , η 225xe που μου θάψατε μπορεί να έρθει ως μεταχειρισμένο απο Γερμανία με 30-35 . Αναμένονται πολλά μοντέλα κ μάλλον ειναι η καλύτερη προσαρμογή , μιας κ δεν περιορίζουν σε μετακίνηση πόλης . XC40 , Tiguan έρχονται ... κάποια στιγμή ... αλλα ποσο να περιμένω.
Πετρέλαιο ... T-Roc τα είχε όλα ( εκτός απο easy access), Tiguan στα 40.000 , αλλα δε θέλω να δώσω τόσα για πετρέλαιο . Οι επιλογές κυρίως του group vag , αλλα κ Hyundai που έγραψε κάποιος . Στα ψηλά νούμερα 40+ θα κοιτούσα XC40 , κλπ αλλα δεν είμαι σίγουρος οτι θέλω να δώσω τόσα για πετρέλαιο σήμερα .
Βενζίνη , παλι group vag με τους 1.4 κ 1.5 tsi , κ δεν ξέρω τι άλλο . Παλι κάποια φτάνουν 35+ .
Η άλλη περίπτωση ειναι περιμένοντας την επόμενη μερα των plug in υβριδικών να παρω είτε καποιο μεταχειρισμένο τετρακίνητο είτε καποιο καινούργιο προσθιοκινητο με ολα τα ηλεκτρονικά τύπου Leon κ σε δυο χρονια το αλλάζω .
Ναι θέλω να μου αρεσει οδηγικά για να μην βαρεθώ παλι γρήγορα .
Ναι μπορεί να ειναι βίτσιο η αλλαγή.
Όλα τα παραπάνω φυσικά καλα να είμαστε ....