Renault Clio II phase2 1.4 2001-2009
VW Golf 1.4TSi 122 DSG 2009-2013
Renault Clio IV 1.5DCi 2014-
Mazda MX-5 NB 1.6('00) 2016-
Anonymous Founder έγραψε:παρόλο που αντιπαθώ σφόδρα τα diesel
Asimov έγραψε:Πάντως είναι 100% βέβαιο ότι θα αλλάξει κάτι στις τιμές των καυσίμων και παράλληλα θα μπει και κάτι σαν πρόστιμο στα diesel.
Anonymous Founder έγραψε: Δεν καταλαβαίνω τα ποσοστά σου για να σου πω την αλήθεια, εγώ αυτό που έχω κάνω αφορά ΚΑΘΕ αυτοκίνητο ουσιαστικά σε αυτή την κατηγορία.
Τα χιλιόμετρα, οι τιμές και οι καταναλώσεις για όλα είναι αυτές. Επομένως, είναι ένας εύκολος μπούσουλας για να καταλάβει κάποιος πόσο και αν συμφέρει ένα diesel.
Anonymous Founder έγραψε:Στην περίπτωση λοιπόν του Asimov, όπου βρίσκει διάφορα Panda πινακιδωμένα (σε αντίθεση με i10 που δεν έχω βρει κανένα στο Car.gr), θα πρέπει να πληρώσει 1.5Κ παραπάνω για το Diesel Panda.
E, εύκολα βγαίνει πως η επιλογή είναι πάνω κάτω μονόδρομος.
Anonymous Founder έγραψε:Ακόμη και σε ταξίδι που λες, παρόλο που αντιπαθώ σφόδρα τα diesel, αποκλείεται να είναι καλύτερο ένα αναιμικό 1000άρι από την μοτερούκλα της Fiat (το ίδιο μοτέρ φτάνει τα 100 άλογα σε άλλα μοντέλα).
Asimov έγραψε:Πάντως είναι 100% βέβαιο ότι θα αλλάξει κάτι στις τιμές των καυσίμων και παράλληλα θα μπει και κάτι σαν πρόστιμο στα diesel.
Anonymous Founder έγραψε:ΟΚ, αυτό σημαίνει πως η απόσβεση δεν θα γίνει σε 2 χρόνια, αλλά σε 3; Σε 4; Νομίζω πως βάζω πάρα πολύ, αλλά λέμε (μην ξεχνάς πως η διαφορά είναι μόλις 1500€). Ακόμη κι έτσι, όλα αυτά τα χρόνια θα έχεις ένα καλύτερο αυτοκίνητο, ενώ θα έχει και πανεύκολη μεταπώληση.
![]()

mirage έγραψε:Tα DPF συνηθως χαλανε απο κακες συνηθειες οδηγησης και οχι απο κακο καυσιμο. Just my 2 cents.
Grand slam για τον Russell, μεγαλη εμφανιση, με τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]