Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By mirage
#861639 Και CHR με Yaris Cross είναι άκυρη η σύγκριση αλλα τι σημασία εχει;
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#861641 Δεν παρεξηγώ, δεν όρισα σαφή κατηγορία άλλωστε. Πιο ψηλό από αυτό που έχω τώρα και εξίσου οικονομικό
Άβαταρ μέλους
By edmond
#861642 Ότι αν μπορεί να φτάσει τα μεγάλα, τότε τσάμπα ασχολείται με τα μικρά.
Άβαταρ μέλους
By otso
#861644 Ρε κοτζαμ αντρες με μεταπτυχιακα , προφεσσσορες ,σας δουλευει ο μητσος .
Αν αγορασει αυτος αυτοκινητο εγω να φαω το καπελλο μου σαν τον Ρομπαξ , και θαναι αγροτικη τραγιασκα .
Άβαταρ μέλους
By g8777
otso έγραψε:Αν αγορασει αυτος αυτοκινητο εγω να φαω το καπελλο μου σαν τον Ρομπαξ , και θαναι αγροτικη τραγιασκα .

https://www.car.gr/classifieds/cars/vie ... p-cherokee

Εικόνα

:s_roses
Άβαταρ μέλους
By NiTse
#861651 Το Αρκανα δεν το βγάλανε προσφορά στα 26500; Ή τελείωσαν τα κομμάτια;
Υπάρχει και το καινούριο kona στα 26000. Νομίζω έχει αρκετά καλούς χώρους.
Άβαταρ μέλους
By NiTse
otso έγραψε:Ρε κοτζαμ αντρες με μεταπτυχιακα , προφεσσσορες ,σας δουλευει ο μητσος .
Αν αγορασει αυτος αυτοκινητο εγω να φαω το καπελλο μου σαν τον Ρομπαξ , και θαναι αγροτικη τραγιασκα .

Ωχ λες ;; Για πλάκα πήρε σβαρνα τις αντιπροσωπείες;;;
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#861670 Όλα εξαρτώνται από το αν και πόσο θα φύγει το Civic. Αλλιώς θα μείνω με το ...όνειρο στο χέρι
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
otso έγραψε:Ρε κοτζαμ αντρες με μεταπτυχιακα , προφεσσσορες ,σας δουλευει ο μητσος .

Dimitris_P έγραψε:Αλλιώς θα μείνω με το ...όνειρο στο χέρι

Α ρε μπαγασα οτσο, ενα βημα μπροστα εισαι παλι :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#861710 Ερώτηση: Τα πλάτη που αναφέρουν οι κατασκευαστές, είναι με ανοιχτούς καθρέφτες ή κλειστούς; Πρέπει να λάβω κι αυτή τη παράμετρο υπόψιν στο ξεδιάλεγμα γιατί ούτε το γκαράζ μεγαλώνει ούτε το αυτοκίνητο μικραίνει (όχι δεν είναι λύση το άνοιξε κλείσε καθρέφτη γιατί στο συγκεκριμένο γκαράζ χρειάζονται )
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#861712 Καταλαβαίνω την ανάγη για οικονομία σε καύσιμο αλλά προφανώς δεν είσαι πλασιέ γιατί αν ήσουν μόνο πετρέλαιο θα έπαιζε και δεν θα το συζητάγαμε. Οπότε για σύγχρονα αυτοκίνητα μιλάμε, 1 λίτρο πάνω 1 κάτω είναι πολύ λίγο. Πολύ περισσότερο μετράει το πόσο βαρύ πόδι έχεις. Και αν αυτό ήταν τόσο βασικός λόγος τότε κακώς κοιτάς σε SUV, το αντίστοιχο σε χατς θα ήταν πιο οικονομικό. Άρα μην κοροϊδευόμαστε το βασικό κριτήριο αγοράς είναι να σου αρέσει, θέλεις SUV, βρες κάποιο που να σου αρέσει σε εμφάνιση, οδήγηση, χώρους και σε έκδοση που να μπορείς να πάρεις. Άρα πήγαινε να τα δοκιμάσεις. Όλα τα άλλα είναι κουβέντα να γίνεται μήπως μας έχει ξεφύγει κάτι.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Black-eyed έγραψε:
Dimitris_P έγραψε:Ευχαριστώ για το feedback!
Αξίζει το mild hybrid; Προσφέρει κάποια ουσιαστική μείωση στην κατανάλωση;

Εκτός πόλης θα έχεις χαμηλότερη κατανάλωση 0,3 με 0,5 και καλύτερη απόκριση γκαζιού.

Αποκλειστικά εντός πόλης δεν κερδίζεις κάτι.

Έβλεπα αυτό το βίντεο δοκιμής του Stonic 1.0 100hp https://www.youtube.com/watch?v=LREJztNMb78&t=2s (btw ο τύπος τα λέει πολύ ωραία και αναλυτικά για μένα, είδα αρκετά βιντεάκια) κι έλεγε ότι μόνο στην ηχομόνωση δεν τα πάει καλά, ειδικά στην εθνική.
Έκλαψα και με τις τιμές που έλεγε, από 12000€

Θα ξανάρθουν ποτέ αυτές οι εποχές; :(
Άβαταρ μέλους
By dimik
#861717 Καλά και στην ηχομόνωση μην νομίζεις ότι είναι αμάν και τι φασαριόζικο.

Σε νορμάλ ταχύτητες 100-130χλμ/ω δεν βρίσκω ιδιαίτερη διαφορά με την Ε90.

Για VFM για μένα είναι μονόδρομος με τις τιμές που παίζουν.

< >
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#861718 Sknipper μια χαρά γίνεται και τα δύο. Τι είναι όμως καλύτερο; Να δώσεις λίγα για αγορά αλλά κάθε φορά στο βενζινάδικο να κλαίς ή να πληρώσεις το κάτι παραπάνω και μετά να είσαι ξέγνοιαστος;

Όταν περνάς καθημερινά πάνω από μια ώρα στην κίνηση δεν έχει να κάνει με το πόδι, θα κάψεις θες δεν θες.

Στο ταξίδι θα βάλεις το cruise στα 120-130 ανάλογα τα όρια και άντε να το πατήσεις για καμιά προσπέραση ή για την καύλα που αυτό θα γίνει μια στις 10. Ή για να προλάβεις το φέρι, αεροπλάνο, καρότσα κλπ

Το suv το θέλω για το ύψος γιατί το εξοχικό είναι στα κατσαβραχα και κάθε φορά φοβάμαι μην κολλήσω. Και σε κάτι περίεργες ανηφόρες/κατηφόρες που έχει η περιοχή θέλει πολύ προσοχή να μην βρει στο τελείωμα.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
dimik έγραψε:Για VFM για μένα είναι μονόδρομος με τις τιμές που παίζουν.

< >

Κι εγώ εκεί νομίζω πως έχω καταλήξει, l ότι είναι η πιο vfm πρόταση για μη υβριδικό/lpg (θερμικό δηλαδή όπως λένε πλέον)