Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Zeus έγραψε:Ελα ρε Ντιμη...Ενα σαφως καλυτερο τεχνολογικο υποβαθρο θα καλυψει καλυτερα μεγαλυτερο φασμα λειτουργιας (ie και στριψιμο και λιγο ανεση κτλ).

δεν φημιζεται η αουντι για κατι τετοιο.Το εχουμε δει πολλες φορες το εργο.

Zeus έγραψε:.. Ασε που και σε επιδοσεις το 1.6 με το 2.0 ειναι πολυ μακρυα... Αν τιποτα απο αυτα δεν ενδιαφερει τον υποψηφιο αγοραστη οκ,

δεν νομιζω οτι πρωτο θεμα ηταν οι επιδοσεις.Οχι πως ειναι αργο το rcz σε ολες του τις εκδοσεις ετσι?

Zeus έγραψε: αλλα μη θαβουμε γιατι δεν γουσταρουμε τους κυκλους και γενικα τους γερμανους. Συνολικα ειναι καλυτερο πακετο το ΤΤ τι να κανουμε τωρα..

τους Γερμανους δεν τους γουσταρω για συγκεκριμενους λογους που εχω αναλυσει πολλες φορες.Οχι γιατι ετσι μου καπνισε.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#544823 Αρκεί να δούμε τη διαφορά στις αρχικές τιμές. Το ένα ξεκίναγε στα 30Κ το άλλο στα 50Κ και αυτό συνέβαινε όχι μόνο λόγο σήματος.

Εγώ δεν έχω καμία αμφιβολία ότι το RCZ θα είναι απείρως πιο παιχνιδιάρικο και ξεχωριστό όπως επίσης δεν έχω καμία αμφιβολία ότι το ΤΤ θα είναι πιο γρήγορο, πιο βελτιώσιμο και πιο άνετο. Από κει και πέρα ζυγίζει ο καθένας με τα δικά του κριτήρια.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Deleted User 1 έγραψε:Αρκεί να δούμε τη διαφορά στις αρχικές τιμές. Το ένα ξεκίναγε στα 30Κ το άλλο στα 50Κ και αυτό συνέβαινε όχι μόνο λόγο σήματος.
.

ειχε παραπανω ποιοτητα αυτο με τα 50?
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Deleted User 1 έγραψε:Πολύ πιθανό. Τα προ 2015-16 Peugeot δεν έχουν καμιά φοβερή ποιότητα ούτε αξιοπιστία.

τα αουντι ?
Άβαταρ μέλους
By corsair
Deleted User 1 έγραψε:
Εγώ δεν έχω καμία αμφιβολία ότι το RCZ θα είναι απείρως πιο παιχνιδιάρικο και ξεχωριστό

Οταν δεν πληρώνεις απ την τσέπη σου, μπορεις να προτείνεις οτι ποιο outsider υπάρχει... και αυτο ειναι το ωραιο με αυτα τα τα τοπικ :lol:

Εγω παντως θα προτεινω Veloster. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Νίκος Παππάς έγραψε:
Zeus έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:Τι ανάρτηση έχει αυτό πίσω?

Εικόνα
:help:

Ενταξει, ειπαμε δεν γουσταρουμε αουντι, αλλα υπαρχει ανθρωπος που πιστευει οτι το RCZ ειναι καλυτερο απο το ΤΤ?

Σοβαρα τωρα? :hmmm:

Ω Ναι! Μερικές εκατοντάδες φορές καλύτερο, ομορφότερο και πρακτικότερο.

Από το Mi A1.

Που βρήκατε και οδηγήσατε RCZ βρε παίδες ?

Είχαμε ένα επαγγελματικό ford που δεν είχε πολύ κυκλοφορήσει στην Ελλάδα. Ούτε στον εχθρό μου η αναζήτηση φαν/ας-ανταλλακτικών κλπ

Και άντε και το πήρες, αν χρειαστεί, πως το πουλάς μετά?
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Deleted User 1 έγραψε:Αξιοπιστία 0. Ποιοτικά παλεύονται.

πως γινεται να μην ειναι αξιοπιστα,αλλα να εχουν ποιοτητα?
Άβαταρ μέλους
By red_monster
dimviii έγραψε:

Μαλακά πλαστικά :shifty:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#544837 Γιατί να μη γίνεται? Εξαρτάται το πως ορίζει κανείς την ποιότητα. Επί της αρχής συμφωνώ ότι η αξιοπιστία είναι κριτήριο ποιότητας, όπως όμως αντίστοιχα είναι η άνεση, τα υλικά, η συναρμογή κτλ και όλα αυτά πρέπει να συνυπολογίζονται. Για την περιπτωση του μονστερ και τη χρήση που θα κάνει ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ η αξιοπιστία ΔΕΝ είναι νο1 κριτήριο.

Btw με 10 χιλιάρικα παρακάτω εγώ το σφαζα αυτο: https://www.car.gr/12534642-audi-tts
Άβαταρ μέλους
By dimviii
red_monster έγραψε:
dimviii έγραψε:

Μαλακά πλαστικά :shifty:

εχω ενα σπιτι,σαπια μπετα,σοβαδες που θα κρεμασουν,υδραυλικα που σταζουν,ηλεκτρικα που βραχυκυκλωνουν,αλλα εχει κατι πλακακια απιστευτα.Ευχριστιεσαι να καθεσε στο σαλονι=ποιοτικο σπιτι.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Deleted User 1 έγραψε:Γιατί να μη γίνεται? Εξαρτάται το πως ορίζει κανείς την ποιότητα.

οχι η ποιοτητα δεν ''εξαρταται'' πως την οριζει ο καθενας.
Ειναι συγκεκριμενη η εννοια της ποιοτητας
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#544841 Δώσε μου τον ορισμό της τότε και βάλτα μου κάτω πως ένα RCZ μπορεί να χαρακτηριστεί ποιοτικότερο ενός ΤΤ. Θυμίζω γι' αυτά τα δύο συζητάμε.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά σου: ποιότητα = αξιοπιστία (ΚΑΙ ΜΟΝΟ). Επομένως περιμένω να δω ποιος μπορεί να ορίζει κάτι τέτοιο.
Τελευταία επεξεργασία από Deleted user 1 και 24 Οκτ 2018, 17:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά