bibendum έγραψε:συμφωνω...
xenos έγραψε:Πωπω, αυτά τα allroad τι ωραία είναι!
Ναι γι' αυτό έχετε bmw και οι δύο...
bibendum έγραψε:συμφωνω...
xenos έγραψε:Πωπω, αυτά τα allroad τι ωραία είναι!
Deleted User 1 έγραψε:Εγώ γι' αυτό το λέω, γιατί αν θεωρήσουμε ότι υπάρχει ή έστω υποβόσκει ένα κάποιο πετρολχεντισμ, θα πάρεις τη μαούνα ή τη ντουλάπα με ρόδες και σε κάθε φανάρι θα σου τρέχουν τα σαλακια με το διπλανό αμάξι. Κρίμα δεν είναι να έχεις την τύχη να διαθέσεις 35Κ και να βρίσκεσαι σ' αυτή την κατάσταση?bibendum έγραψε:συμφωνω...xenos έγραψε:Πωπω, αυτά τα allroad τι ωραία είναι!
Νίκος Παππάς έγραψε:Ντιζελ θελει ο ανθρωπος!![]()
http://www.car.gr/9117459-audi-a4-allroad
και σε "σοβαρο" χρωμα
Deleted User 1 έγραψε:Εγώ γι' αυτό το λέω, γιατί αν θεωρήσουμε ότι υπάρχει ή έστω υποβόσκει ένα κάποιο πετρολχεντισμ, θα πάρεις τη μαούνα ή τη ντουλάπα με ρόδες και σε κάθε φανάρι θα σου τρέχουν τα σαλακια με το διπλανό αμάξι. Κρίμα δεν είναι να έχεις την τύχη να διαθέσεις 35Κ και να βρίσκεσαι σ' αυτή την κατάσταση?bibendum έγραψε:συμφωνω...xenos έγραψε:Πωπω, αυτά τα allroad τι ωραία είναι!
Εκεί μας κατάντησαν οι αλήτες!
mirage έγραψε:Ενταξει. Δεν ξερω τι ειναι χειροτερο. CLA/GLA ή SX4 με μπαγκαζιερα;
mirage έγραψε:Το MX5 καλο αλλα θελει και ταξιδιαρικο αμάξι.
< >

markvag έγραψε:Σοβαρά τώρα, για all round αμάξι, νομίζω μία 3άρα είναι εξαιρετική...
Kon5 έγραψε:Ζητείται μεταχειρισμένο οικογενειακό, άνετο, ήσυχο, diesel για πολλά χλμ. Επιδόσεις δεν με ενδιαφέρουν και τόσο. Πρώτη σκέψη αυτόματο σασμάν,
Scotch έγραψε:markvag έγραψε:Σοβαρά τώρα, για all round αμάξι, νομίζω μία 3άρα είναι εξαιρετική...
Μόνο αν είναι touring. Sedan για οικογενειακό

Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]