.
Renault Clio II phase2 1.4 2001-2009
VW Golf 1.4TSi 122 DSG 2009-2013
Renault Clio IV 1.5DCi 2014-
Mazda MX-5 NB 1.6('00) 2016-
D-Jet έγραψε:Πάντως, ό,τι και να λέτε για το dsg, κάνει τον κουβά αυτοκίνητο, εγώ αυτό ξέρω...
mirage έγραψε:. Μεταξυ μας βεβαια τα αρχαιολογικα με μετοτροπεα ειναι εξαιρετικα και πολυ αξιοπιστα.
< >
D-Jet έγραψε:Θέλεις ένα σκόντα φάμπα, το μοναδικό φάμπα στα Βαλκάνια, 1.2tsi dsg; Εμένα ('10 με 60Κχλμ) δεν μου έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα (χτύπα ξύλο...μια βάση είχε κόψει στο κιβώτιο που την άλλαξα το δεύτερο χρόνο με εγγύηση και την καδένα που την άλλαξα επίσης) απλά κάποια στιγμή θα το πουλήσω γιατι είναι πολύ άσπρο και προτιμώ κάτι σε πιο σκούρο...
Πάντως, ό,τι και να λέτε για το dsg, κάνει τον κουβά αυτοκίνητο, εγώ αυτό ξέρω...
NickTG έγραψε:D-Jet έγραψε:Θέλεις ένα σκόντα φάμπα, το μοναδικό φάμπα στα Βαλκάνια, 1.2tsi dsg; Εμένα ('10 με 60Κχλμ) δεν μου έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα (χτύπα ξύλο...μια βάση είχε κόψει στο κιβώτιο που την άλλαξα το δεύτερο χρόνο με εγγύηση και την καδένα που την άλλαξα επίσης) απλά κάποια στιγμή θα το πουλήσω γιατι είναι πολύ άσπρο και προτιμώ κάτι σε πιο σκούρο...
Πάντως, ό,τι και να λέτε για το dsg, κάνει τον κουβά αυτοκίνητο, εγώ αυτό ξέρω...
Τι άλλο έπρεπε να βγάλει με 60000χλμ?

markvag έγραψε:Βασικά με τόσα λίγα χλμ, θεωρώ ότι δεν έπρεπε να βγάλει τίποτα...
NickTG έγραψε:Άσχετα αυτά βέβαια με το δεν έχει βγάλει τίποτα ενώ έχει πάει ήδη 2 φορές μέσα.
).
), ζημια των 1200ευρώ! Στην πενταετία ανατινάχτηκε δε κάποιο σωλινάκι που δε φαινόταν και άφησε χωρίς λάδι το κομπρέσσορα του a/c. Αν δεν το είχα πάρει χαμπάρι (κακή συνήθεια από τα παλιά να κοιτάζω πάντα από κάτω) εύκολα τον είχα πάρει στο χέρι...Βάλε και 250ευρώ στο σύνολο μέχρι να βρουν τι και πως να το αλλάξουν. Επίσης είχα αλλάξει καδένα γιατι το πρωί έκανε σαν το σκάνια το σαραντατρίο...NickTG έγραψε:Τσάμπα δηλαδή!
1500€ έξτρα σε 60000χλμ.
Πάλι καλά που έχουμε τον Σαρλ να ξεκινάμε p2. Το g[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]