Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#562626 Επειδή πρόκειται για ετοιμοπαράδοτο αυτοκίνητο ήμουν σχετικά ολιγαρκής. Αρκέστηκα σε προσθήκη μόνο μπρος-πίσω αισθητήρων και ηλιοροφής. Γενικά δεν έχει κάποια πολύ σοβαρή έλλειψη για τα θέλω μου και αυτά που λείπουν θα μπουν εν καιρώ ως retrofit. Ένας απο τους λόγους που κατέληξα ξανά στο καταραμένο γκρουπ είναι ότι πλέον ξέρω τα αυτοκίνητα τους με κλειστά μάτια και μου είναι πολύ εύκολο να τα διαχειριστώ. Επίσης έπαιξε και μια σχετικά καλή έκπτωση λόγω γνωριμίας στη Seat.

Ευχαριστώ μάγκες!
Άβαταρ μέλους
By kouladi
#562629 Ετοιμοπαράδοτο αλλά όχι εκθεσιακό, έτσι;

Να μην έχουν κάτσει άλλοι ποποί εκεί μέσα!
Άβαταρ μέλους
By drdino
#562630 Δεν θέλω να στο χαλάσω, αλλά έχουν κάτσει πολλοί άλλοι ποποί, μερικοί δε έχουν κλάσει κιόλας. Επίσης, δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης. :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#562632 Η αρχική εκτίμηση έλεγε το εκθεσιακό γκρι της Βελμάρ που έχει παίξει σε φώτο στο αντίστοιχο νήμα. Πριν κάνα 2βδόμαδο όμως ενημερώθηκα ότι φέρανε 4-5 κομμάτια ΜΥ19 οπότε προτίμησα ένα από αυτά. Το ΜΥ19 είναι το τελευταίο μεταβατικό στάδιο πριν πάρει αποκλειστικό σήμα Cupra το Leon (όπως έχει το Ατεκα τώρα) και θα έχει κάποιες μπρονζέ λεπτομέρειες, έχει πάει από 300 στα 290hp για τους ρύπους και το βασικότερο είναι ότι πήρε νέο 7αρι DSG αντί του 6αριου. Για να υπάρχει μία εικόνα, το δικό μου θα είναι ακριβώς έτσι:

https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=271811098&colors=GREY&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&doorCount=FOUR_OR_FIVE&fuels=PETROL&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=22500&makeModelVariant1.modelDescription=cupra&makeModelVariant1.modelId=9&minPowerAsArray=185&minPowerAsArray=KW&pageNumber=1&scopeId=C&sfmr=false&transmissions=AUTOMATIC_GEAR&usage=NEW&searchId=bb113b60-137c-a5be-10dc-cfa1e7893ad0

(με την ελπίδα να μην έρθει με τα σάπια Κοντινένταλ :sorry: )
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#562634 με αυτα τα καθισματα;;;;;;;;

αν ερθει με κοντι , δεν μπορεις να ερθεις σε συννενοηση με καποιον λαστιχα και να στα αλλαξει κατευθειαν με ενα μικρο κοστος;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#562636 Και παραγγελία να το έκανα πιθανότατα δε θα τα έβαζα τα μπακετ. Τα δοκίμασα στου αδερφού του Νίκου και ΟΚ καλά είναι αλλά δε νομίζω ότι αξίζουν τα 2.000€.

Για τα λάστιχα θα ρίξω μία ερώτηση στο Φωκά αλλά δε νομίζω να γίνεται.
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
Deleted User 1 έγραψε:Η αρχική εκτίμηση έλεγε το εκθεσιακό γκρι της Βελμάρ που έχει παίξει σε φώτο στο αντίστοιχο νήμα. Πριν κάνα 2βδόμαδο όμως ενημερώθηκα ότι φέρανε 4-5 κομμάτια ΜΥ19 οπότε προτίμησα ένα από αυτά. Το ΜΥ19 είναι το τελευταίο μεταβατικό στάδιο πριν πάρει αποκλειστικό σήμα Cupra το Leon (όπως έχει το Ατεκα τώρα) και θα έχει κάποιες μπρονζέ λεπτομέρειες, έχει πάει από 300 στα 290hp για τους ρύπους και το βασικότερο είναι ότι πήρε νέο 7αρι DSG αντί του 6αριου. Για να υπάρχει μία εικόνα, το δικό μου θα είναι ακριβώς έτσι:

https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=271811098&colors=GREY&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&doorCount=FOUR_OR_FIVE&fuels=PETROL&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=22500&makeModelVariant1.modelDescription=cupra&makeModelVariant1.modelId=9&minPowerAsArray=185&minPowerAsArray=KW&pageNumber=1&scopeId=C&sfmr=false&transmissions=AUTOMATIC_GEAR&usage=NEW&searchId=bb113b60-137c-a5be-10dc-cfa1e7893ad0

(με την ελπίδα να μην έρθει με τα σάπια Κοντινένταλ :sorry: )

με το καλο η παραλαβή!!!!Η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσες να κανεις!!

< >
Άβαταρ μέλους
By kouladi
#562645 Χαλάλι τα 10 άλογα για ένα πολύ καλύτερο κιβώτιο.
Άβαταρ μέλους
By fot
#562648 Με το καλό η παραλαβή Στέφανε! Περιμενω αναλυτική παρουσίαση :)

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#562649 Τα νουμερά του πάντως επιδεινώθηκαν. Προφανώς μιλάμε για αστείες διαφορές απλά το αναφέρω. Και γενικά τα 6αρια είναι ιστορικα τα καλύτερα DSG αλλά με 4 χρόνια εγγύηση δε με πολυνοιάζει η αξιοπιστία.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#562651 Ωραιο το χρωμα και ο εξοπλισμος, το 7αρη πως παει από αξιοπιστια;
Άβαταρ μέλους
By sargus
#562652 Πανέμορφο και φοβερή αγορά!
Το καινούργιο Leon πότε θα είναι διαθέσιμο σε cupra; Ξέρεις; Και αν ναι, δεν ψηνόσουν να το περιμένεις;