Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#160194 Την Μ5.
:eat:
Άβαταρ μέλους
By nass
markvag έγραψε:Η Octavia πως το εννοείς ότι δεν πλησιάζει;;;; :dizzy: Αυτή που είχα οδηγήσει εγώ (1,8tsi) μια χαρά πλησίαζε και ξεπερνούσε οτιδήποτε μπορούσε να κάνει το 206 με γωνία και με πολύ μεγαλύτερη ευκολία και καλύτερο έλεγχο μάλιστα (πολλαπλοί πίσω + μεγαλύτερο μεταξόνιο φαντάζομαι...) :twisted: Φυσικά, δεν είχε καν ESP... :twisted:

Ε τότε με γειά και καλοτάξιδη :) :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Chuckie V2.0
bibendum έγραψε:38 σελιδες γισ Οκταβια? :P

Στο τελος θα μας ντριπλάρει όλους, θα χτυπήσει ένα σαξόραλο εκκεντροφοράτο, ανευ καταλυτων, με κομμενα ελατήρια...
:metalo:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#161304 Το θέμα καθαρίστηκε από τα :offtopic: .
Όποιος θέλει να συνεχίσει την κουβέντα περί ιδανικού μεγέθους των κυλίνδρων και άλλων αυτοκινητιστικών μύθων ή μη, συνεχίζει εδώ:

viewtopic.php?f=13&t=1022
:adminpower:
Άβαταρ μέλους
By tsilis
#161403 Πήγα λοιπόν εχθές να δω ένα mx5 nb , για να θυμηθώ πως είναι από μέσα και αν μου κάνει κλίκ!
Φθανω λοιπόν Ν Μάκρη , παρκαρω τη Βολβαρα και πάω..

Ο μαντράς , νεαρός 30αρης, μου δίνει τα κλειδιά, μπαίνω με το ζόρι , τσεκαρω κάτι κλασσικά, δεν καλοχωρώ, δεν μου αρέσει και καθόλου αισθητικά, αλλά λέω άντε δεν πειράζει...

Μέχρι που τον ακούω να με ρωτά με γνήσια απορία...
" Έεεε....για εσάς είναι? "
Λέω: " Τώρα με εσκισες, και η γυναίκα μου τα ίδια με ρωτά! "
" ...δεν εννοώ ...νά είδα το Βόλβο και το παιδικό κάθισμα και οι...., δεν εννοούσα κάτι, όχι! "

Γενικώς σκατά.
Το τετράκτινο τιμόνι θέλει άμεσα αλλαγή με aftermarket, ειδεμή θα το στριβεις με τα αρχίδι@
Τα δερμάτινα είναι άθλίου ποιότητος και το ταμπλό όχι ωραίο...

Το nb είναι καλό μόνο αν το στριβεις, οποιαδήποτε άλλη στιγμή είναι εκτός πνεύματος παχουλού σαραντάρη!
Με βλέπω για SLK ή Ζ3
Τουλάχιστον δεν θα φαινομαι γελοίος μέσα εκεί..θα φαινομαι απλώς γαμπρός! :s_cool

Το μιάτα θέλει νιάτα Μάρκο ( και fit σώμα, θα προσεθετα) :s_biggrin

Από την άλλη , επειδή είναι αυτό που είναι ,ίσως είναι όντως το γνήσιο ελιξίριο χαράς και τα υπόλοιπα είναι ημίμετρα!
Δεν ξέρω, μπερδεύτηκα από εχθες..
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#161420 Δοκίμασε NBFL με το ωραίο τριάκτινο τιμόνι, τα πιο φρέσκα δέρματα και το αναβαθμισμένο ταμπλό. Το μπες βγες δεν το γλιτώνεις.

.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#161430 Τα μιατοκαθίσματα είναι χάλια γενικά. Τα αρχαία, γυαλισμένα παλιοδέρματα δε.... ακόμα χειρότερα. :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By markvag
tsilis έγραψε:

Κοίτα, γενικώς είμαι αρκετά μικρόσωμος... Αν σε θυμάμαι καλά (γιατί έχει και καμιά 10ετία από τότε που συναντηθήκαμε... :help: ) μου ρίχνεις και 1 κεφάλι... :lol:

Το ότι αν οδηγώ ένα τέτοιο θα φωνάζει από 100χλμ "mid life crisis"¨το ξέρω... :lol: :lol: Αλλά στα @@ μου...

Από εκεί και πέρα, δεν έχω οδηγήσει (και αυτό με προβληματίζει - το αν δηλαδή θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου)... Από την άλλη, πράγματα όπως ποιότητα πλαστικών, δερμάτων κτλ για εμένα είναι λεπτομέρειες που δεν με απασχολούν... Αν κάνουν τη δουλειά τους, καλά είναι...

Δεν ξέρω... είμαι προβληματισμένος... η γυναίκα μου είναι με τα χίλια υπέρ της λύσης 1 μικρό (πχ clio, yaris) + κάνε εσύ ότι καταλαβαίνεις, εγώ σκέφτομαι μήπως πάρουμε μόνο ένα (συμβιβασμό σαφώς).

Όμως, περιμένω μέχρι να μπει ο Νοέμβρης, για να δω πως θα εξελιχθούν κάποια πράγματα στη δουλειά (δυστυχώς, οι εξελίξεις καμιά φορά τρέχουν και εκεί που λες θα κάνω το Χ πρέπει να κάνεις κάτι άλλο...) και μετά θα το πάρω σοβαρά το να φύγει το citroen...
Άβαταρ μέλους
By The Ace
markvag έγραψε:Δεν ξέρω... είμαι προβληματισμένος... η γυναίκα μου είναι με τα χίλια υπέρ της λύσης 1 μικρό (πχ clio, yaris) + κάνε εσύ ότι καταλαβαίνεις, εγώ σκέφτομαι μήπως πάρουμε μόνο ένα (συμβιβασμό σαφώς)....

"1 μικρό + ότι θες εσύ" προϋποθέτει ότι το όποιο "μικρό" θα μπορεί να καλύψει ΟΛΕΣ τις οικογενειακές σας ανάγκες. Ως εκ τούτου, αν δεν θες να ταξιδεύετε σαν παστές σαρδέλες, το "μικρό" θα πρέπει να είναι τουλάχιστον segment c, κάτι που πλησιάζει (σε χώρους) η Νίτσα. Άρα το οποιοδήποτε νέο θα πρέπει να έχει τουλάχιστον τους ίδιους χώρους, αλλιώς θα αναγκάζεσαι κάθε φορά να συμβιβαστείς. Για αυτό το σενάριο έχουμε ήδη πει γνώμες όλοι μας εδώ μέσα...

Από εκεί και πέρα, για το έτερο σενάριο του "1+1", εκεί μπορείς να διαλέξεις πραγματικά ότι θες, περιοριζόμενος από το διαθέσιμο budget προφανώς, αλλά σε αυτή τη περίπτωση ψάχνεις για κάτι καθαρά sport που θα καλύπτει πολύ συγκεκριμένες ανάγκες. Αν πάμε προς τα εκεί όμως, πρέπει να αλλάξουμε θέμα στο thread....
Άβαταρ μέλους
By markvag
#162075 Κοίτα, το σενάριο που παίζει (έτσι όπως τα βλέπω τα πράγματα για το προβλέψιμο μέλλον) είναι 1-2 ταξιδάκια το χρόνο. Τρίτο παιδί δεν παίζει, γιατί θέλουμε τη μαμά μας μαζί μας για πολλά χρόνια ( :inlove: ), καροτσάκια, μπιμπερό κτλ τελείωσαν, οπότε για 1 στο τόσο, ε... ας βάλω roof box ή κάτι τέτοιο... Παλαιότερα έπαιζαν πολύ συχνότερα ταξίδια με καρότσια, μπιμπερό, κτλ, όπως και έπαιζε και το σενάριο του τρίτου παιδιού...

Πιστεύω ότι κάτι σαν clio, fiesta, yaris θα μας καλύπτει. Σαφέστατα καλύτερο κάτι σε 308, λεόν, κτλ...

Δεύτερο δεν χρειαζόμαστε (προς το παρόν).

Απλά, δεν είναι η πρώτη μου επιλογή... θα προτιμούσα ένα. Αλλά δεν το αποκλείω σαν σενάριο...
Άβαταρ μέλους
By xenos
#162099 Εχεις δει χωρο αποσκευων του yaris; Θα βαλεις τα κλαματα!

< >
Άβαταρ μέλους
By IKE
#162122 Αν μιλάμε για μτχ, εφόσον δεν σε καλύπτει το yaris μπορείς να δώσεις λίγο λιγότερα και να πάρεις auris ίδιας χρονιάς.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
tsilis έγραψε:Πήγα λοιπόν εχθές να δω ένα mx5 nb , για να θυμηθώ πως είναι από μέσα και αν μου κάνει κλίκ!
Φθανω λοιπόν Ν Μάκρη , παρκαρω τη Βολβαρα και πάω..

Ο μαντράς , νεαρός 30αρης, μου δίνει τα κλειδιά, μπαίνω με το ζόρι , τσεκαρω κάτι κλασσικά, δεν καλοχωρώ, δεν μου αρέσει και καθόλου αισθητικά, αλλά λέω άντε δεν πειράζει...

Μέχρι που τον ακούω να με ρωτά με γνήσια απορία...
" Έεεε....για εσάς είναι? "
Λέω: " Τώρα με εσκισες, και η γυναίκα μου τα ίδια με ρωτά! "
" ...δεν εννοώ ...νά είδα το Βόλβο και το παιδικό κάθισμα και οι...., δεν εννοούσα κάτι, όχι! "

Γενικώς σκατά.
Το τετράκτινο τιμόνι θέλει άμεσα αλλαγή με aftermarket, ειδεμή θα το στριβεις με τα αρχίδι@
Τα δερμάτινα είναι άθλίου ποιότητος και το ταμπλό όχι ωραίο...

Το nb είναι καλό μόνο αν το στριβεις, οποιαδήποτε άλλη στιγμή είναι εκτός πνεύματος παχουλού σαραντάρη!
Με βλέπω για SLK ή Ζ3
Τουλάχιστον δεν θα φαινομαι γελοίος μέσα εκεί..θα φαινομαι απλώς γαμπρός! :s_cool

Από την άλλη , επειδή είναι αυτό που είναι ,ίσως είναι όντως το γνήσιο ελιξίριο χαράς και τα υπόλοιπα είναι ημίμετρα!
Δεν ξέρω, μπερδεύτηκα από εχθες..

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6869297/
Άβαταρ μέλους
By tsilis
#162154 Pop, λες και εσύ για το συγκεκριμένο...
Μού το σφύριξε ο Obelix προ διημέρου!
Θα βάλω άλλη μια επιλογή, ζητώντας συγνώμη από τον Μάρκο για την υποκλοπή του θέματός του.
Θα περιμένω να μην με βρίσεις :lol: , αλλά να θυμηθείς ότι έχω περάσει τα 40 και τις φοβερές καύλες γυρω από τα αυτοκίνητα!΄
Όστις επιθυμεί δύναται να σχολιάσει αναλόγως, αρκεί να επιτρέψει ο Μάρκος..

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6922155/ εεε?? :s_cool

Με λίγα πραγματάκια θα γίνει πολύ καλή!

Υ.Γ. Μάρκο, οδηγικά το ΜΧ5 είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που ψάχνεις!
Έχω εμπειρία από το παλιό του Οbelix (na 90 άλογα) , που το είχα γυρίσει κάμποσο στο Kartodromo , και ακόμη το θυμάμαι με γλύκα...
Φαντάσου ένα δυνατότερο με μπλοκέ!