Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#459425 δεν εχεις δει τιποτα ακομα.Οταν θα πας την πρωτη σου γρηγορη βολτα σε επαρχιακο δρομο να δεις τι θα παθεις.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Dimsabas έγραψε:Ε τι σου έκανε πια ο Ισμαήλος;

Επειδή τα λάστιχα που είχε επάνω δεν ήταν στη καλύτερη κατάσταση, επέμενε να αλλαχτούν. Του είπα οκ, θα το κανονίσω...όμως επειδή ήθελε το αυτοκίνητο να έφευγε στη καλύτερη κατάσταση γιατί ήταν άλλωστε και η επιθυμία του πρώην ιδιοκτήτη (άλλος άρρωστος), κανόνισε να πάει από τον Φωκά να πάρει τα λάστιχα (τα είχα ήδη πληρώσει) να τα φέρει στο Κορωπί και να τα περάσει στο αυτοκίνητο και επίσης να μου δώσει τα παλιά.

Επίσης χωρίς μα/μου μου έβαλε την οθόνη στο αυτοκίνητο, ανέλαβε τη πλήρη εγκατάσταση.

Καλά το ότι έκανε τη μεταβίβαση και πήρε τη νέα άδεια στα χέρια του σε μια μέρα το αφήνω στην άκρη, συμβαίνει.

Απίστευτα επαγγελματίες, πραγματικά δε το περίμενα. :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Nikos! έγραψε:Πήγα σήμερα να το δω, έχω πάθει έρωτα...

ΕικόναΕικόνα

< >

Άντε με το καλό. :iconcool:
Δεν θα ξεμείνει από κόκκινο αμάξι το φόρουμ.

Εγώ αναμένω για μέχρι το τέλος της επόμενης.
Άβαταρ μέλους
By elteo
Nikos! έγραψε:

Επειδή τα λάστιχα που είχε επάνω δεν ήταν στη καλύτερη κατάσταση, επέμενε να αλλαχτούν. Του είπα οκ, θα το κανονίσω...όμως επειδή ήθελε το αυτοκίνητο να έφευγε στη καλύτερη κατάσταση γιατί ήταν άλλωστε και η επιθυμία του πρώην ιδιοκτήτη (άλλος άρρωστος), κανόνισε να πάει από τον Φωκά να πάρει τα λάστιχα (τα είχα ήδη πληρώσει) να τα φέρει στο Κορωπί και να τα περάσει στο αυτοκίνητο και επίσης να μου δώσει τα παλιά.

Επίσης χωρίς μα/μου μου έβαλε την οθόνη στο αυτοκίνητο, ανέλαβε τη πλήρη εγκατάσταση.

Καλά το ότι έκανε τη μεταβίβαση και πήρε τη νέα άδεια στα χέρια του σε μια μέρα το αφήνω στην άκρη, συμβαίνει.

Απίστευτα επαγγελματίες, πραγματικά δε το περίμενα. :thumbsup:

Aπό την χαρά του που το πούλησε μάλλον. :lol: Δεν περίμενε ότι στην Ελλάδα της κρίσης θα υπήρχε κάποιος πετρολχεντ που θα αγόραζε ένα τόσο ειδικό μοντέλο. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
elteo έγραψε:
Nikos! έγραψε:

Απίστευτα επαγγελματίες, πραγματικά δε το περίμενα.

Aπό την χαρά του που το πούλησε μάλλον. Δεν περίμενε ότι στην Ελλάδα της κρίσης θα υπήρχε κάποιος πετρολχεντ που θα αγόραζε ένα τόσο ειδικό μοντέλο.

Μου χαλάτε το αυριανό μου ποστ, αλλά θα το γράψω.

Στη ζωή τελικά what goes around, comes around. Θέλω να πω ότι όλα αυτά τα χρόνια πάντα έδινα αυτοκίνητο στον επόμενο σε καλύτερη κατάσταση απ'οτι το πήρα. Όταν έδωσα το si ένιωσα ότι δεν εκτιμήθηκε ειδικά από το προφίλ του αγοραστή και είμαι σίγουρος ότι δε το προσέχει.

Αυτή τη φορά, έπεσα σε κάτοχο με την ίδια αρρώστια με μένα. Βγήκαμε προχθές για καφέ και επέμενε να μου δείξει τα πάντα για το αυτοκίνητο, να πάμε μαζί βόλτα να μου δείξει τα κόλπα του, να μου μάθει πράγματα, μέχρι και για βόλτα με αγωνιστικό να πάμε. Μέχρι και ένα σετ τακάκια μπρος πίσω μου έδωσε.

Και σε καμία περίπτωση δε δεχόταν να φύγει το αυτοκίνητο έτσι όπως ήταν.

Αν δε το πουλούσε θα το κρατούσε, δε θα το σκότωνε.

< >
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#459518 Η παραπάνω περίπτωση δείχνει πόσο πεταμένα λεφτά ειναι η αγορά καινούργιου :lol:

Αμα δε βιάζεσαι κι έχεις το μπαγιοκο βρίσκεις αστεράκια
Άβαταρ μέλους
By dimviii
rx8_drifter έγραψε:Η παραπάνω περίπτωση δείχνει πόσο πεταμένα λεφτά ειναι η αγορά καινούργιου :lol:

+1
Άβαταρ μέλους
By GTS
#459523 Καινουριο μονο φθηνο να κανεις την δουλεια σου. Αυτα ειναι αμαξια βολτας και συνηθως τα προσεχουν (ειναι και 2α ή 3α). Το μπλε Χ εχει 5 χιλ χμ πανω.
Άβαταρ μέλους
By GTS
rx8_drifter έγραψε:Η παραπάνω περίπτωση δείχνει πόσο πεταμένα λεφτά ειναι η αγορά καινούργιου :lol:

Αγορασε το μπλε Χ.
Άβαταρ μέλους
By markvag
rx8_drifter έγραψε:Εχω τέτοιο, ενα καλό NSX ψάχνω :s_wink

Σου περισσεύουν 100 χήνες;;; :inlove: