Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By dimik
Νίκος Παππάς έγραψε:
dimik έγραψε:Volvo V60 Cross Country στην 5ετια βλέπεις για αλλαγή με ηλεκτρικό
Αυτό ή το CX-60.

.
Ω ναι το ξέχασα, δυνατός υποψήφιος κι αυτό.

Το GLB θα σου φανεί μικρό μετά το 5008
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#808818 Η GLB προσωπικά μου φαίνεται πανάσχημη, αλλά περί ορέξεως... Σε BMW ή Volvo θα πήγαινα αφού βολεύουν όπως είπες για τα diplomatic sales. Ένα Volvo XC90 είναι μεγάλη αναβάθμιση, ειδικά αν πάρεις το hybrid.
https://www.volvocars.com/gr/cars/xc90-hybrid/
Είναι μεγάλο, και είναι σίγουρα αναβάθμιση από αυτό που έχεις.
Σε BMW κιόλας, δεν βλέπω κάτι αντίστοιχο, πρέπει να δώσεις πολλά λεφτά και δεν τα θεωρώ και δικαιολογημένα αν με ρωτάς.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
NiTse έγραψε:Που και να μην έλεγε ότι έχει αποκλείσει τα hybrid :lol:

Δεν θα τολμούσα να προτείνω κάτι άλλο σήμερα, ειδικά στην Ολλανδία που ζει. Στην τελική, ας μην το φορτίζει αφού δεν έχει θέση στάθμευσης.
Όπως τον βλέπω πάντως, το καλύτερο είναι ή να το κρατήσει ή να το πουλήσει και να μείνει χωρίς αυτοκίνητο.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Anonymous Founder έγραψε:
NiTse έγραψε:Που και να μην έλεγε ότι έχει αποκλείσει τα hybrid :lol:

Δεν θα τολμούσα να προτείνω κάτι άλλο σήμερα, ειδικά στην Ολλανδία που ζει. Στην τελική, ας μην το φορτίζει αφού δεν έχει θέση στάθμευσης.
Όπως τον βλέπω πάντως, το καλύτερο είναι ή να το κρατήσει ή να το πουλήσει και να μείνει χωρίς αυτοκίνητο.

Καπου διαβασα οτι Ολλανδια και Γερμανια εχουν το 42% των φορτιστων ηλεκτρικων αυτοκινητων στην Ευρωπη.

Αν δεν παρεις στην Ολλανδια ηλεκτρικο, οταν μαλιστα εχει δηλωσει ο ιδιος οτι οδικως Ελλαδα δεν ξαναπαιζει να ερθει, που θα το παρεις;
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#808833 Τις προάλλες τα έλεγα μ' έναν συντεσλίτη, ο οποίος μου έλεγε πόσο ενθουσιασμένος είναι με το Υ του και πόσο χαίρεται που πήρε την απόφαση να δώσει το μόλις 1,5 έτους 5008 του :lipsealed: . Μου είπε πως και το peugeot δεν ήταν κακό και είχε διάφορα κόλπα όπως επιλογή αρώματος εσωτερικού χώρου. Κι αυτός πήγε από περιέργεια να οδηγήσει το Υ. Έχει κι ένα EQA, το οποίο επίσης έθαψε σε σχέση με το Υ (σχεδόν στα πάντα, με εξαίρεση την ακτίνα στροφής).
Απλά μεταφέρω τις εντυπώσεις του.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#808835 Αν δεν έχεις φόρτιση στο σπίτι σου όμως, είναι θέμα το ηλεκτρικό. Ο kilomeater είπε πως δεν έχει. Αλλιώς κι εγώ το Υ θα του πρότεινα χωρίς δεύτερη σκέψη. Ειδικά για Ολλανδία που όλοι γυρνάνε στα ηλεκτρικά.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Anonymous Founder έγραψε:Αν δεν έχεις φόρτιση στο σπίτι σου όμως, είναι θέμα το ηλεκτρικό. Ο kilomeater είπε πως δεν έχει. Αλλιώς κι εγώ το Υ θα του πρότεινα χωρίς δεύτερη σκέψη. Ειδικά για Ολλανδία που όλοι γυρνάνε στα ηλεκτρικά.

Άκυρο τότε το ηλεκτρικό, δεν είχα δει αυτή τη "λεπτομέρεια". Εκτός κι αν έχει δυνατότητα φόρτισης στη δουλειά.
Άβαταρ μέλους
By otso
Chris έγραψε:Υπαρχει κι ενα ακομα πλεονεκτημα των plugin. Οι εξτρα θεσεις παρκαρισματος, ειδικα αν δεν εχεις δικη σου

Chris ολλανδια δεν ζεις; σπιτι εχεις , λεφτα εχεις, πριζες για μαστορεματα εχεις , πως και δεν εχεις παρει ακομα ηλεκτρικο;
Ποτε κατεβαινεις για πασχα;
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Scotch έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Αν δεν έχεις φόρτιση στο σπίτι σου όμως, είναι θέμα το ηλεκτρικό. Ο kilomeater είπε πως δεν έχει. Αλλιώς κι εγώ το Υ θα του πρότεινα χωρίς δεύτερη σκέψη. Ειδικά για Ολλανδία που όλοι γυρνάνε στα ηλεκτρικά.

Άκυρο τότε το ηλεκτρικό, δεν είχα δει αυτή τη "λεπτομέρεια". Εκτός κι αν έχει δυνατότητα φόρτισης στη δουλειά.

Αυτό είναι επίσης καλή ιδέα. Αν φορτίζεις στην δουλειά, δεν χρειάζεται να φορτίζεις και στο σπίτι. Σου φτάνουν οι δημόσιοι φορτιστές.
Άβαταρ μέλους
By Chris
otso έγραψε:
Chris έγραψε:Υπαρχει κι ενα ακομα πλεονεκτημα των plugin. Οι εξτρα θεσεις παρκαρισματος, ειδικα αν δεν εχεις δικη σου

Chris ολλανδια δεν ζεις; σπιτι εχεις , λεφτα εχεις, πριζες για μαστορεματα εχεις , πως και δεν εχεις παρει ακομα ηλεκτρικο;
Ποτε κατεβαινεις για πασχα;

Θελω να ξερω παντα πως αν χρειαστει να ξεκινησω ενα πρωι για ελλαδα επειγοντως, να μπορω. Πες το υπερβολη, πες το παρανοια :s_dunno