Deleted User 1 έγραψε:...φέτος σε 2 εφοπλιστές .
Νομίζω στη συνοδεία τους αναφέρεται και όχι sleeper για τον ίδιο...
gianik έγραψε:Στεφ αν ειχες την επιλογη σε τι χρωμα θα το επαιρνες;
Mediterraneo blue που δεν έχει χρέωση ή Pirineos Grey, σαν το υπάρχον.
citastak έγραψε:Deleted User 1 έγραψε:...φέτος σε 2 εφοπλιστές .
Νομίζω στη συνοδεία τους αναφέρεται και όχι sleeper για τον ίδιο...
Κι όμως ήταν επιλογή των ίδιων για προσωπικό αυτοκίνητο. Προφανώς ένα από τα πολλά που θα διαθέτουν.
Αν ήθελα sleeper, υπάρχουν καλύτερες επιλογές με λίγα χρήματα παραπάνω (πχ Focus RS που έχει και τετρακίνηση).
Anonymous Founder έγραψε:Δυσκολεύομαι να πιστέψω πως εφοπλιστής θα κυκλοφορεί με Cupra, χωρίς αυτό να μειώνει το αυτοκίνητο αυτό καθ' αυτό.
Αν ήθελα sleeper, υπάρχουν καλύτερες επιλογές με λίγα χρήματα παραπάνω (πχ Focus RS που έχει και τετρακίνηση).
Με τι κυκλοφορούν οι εφοπλιστές τις καθημερινές ?

Από την άλλη βέβαια υπάρχουν και καμένοι που όλο σε track days τους βρίσκεις οπότε δεν ξέρω.
Υποθέτω πως αν όντως 3 εφοπλιστές επέλεξαν Cupra, θα βρουμε άλλους 3 που επέλεξαν Bentley και άλλους 1-2 που επέλεξαν FIAT κ.ο.κ.
Anonymous Founder έγραψε:Δυσκολεύομαι να πιστέψω πως εφοπλιστής θα κυκλοφορεί με Cupra, χωρίς αυτό να μειώνει το αυτοκίνητο αυτό καθ' αυτό.
Ο ένας εκ των 2 ιδιοκτητών της εταιρείας που είμαι πάντως, που δεν τον λες εφοπλιστή αλλά κάποια λεφτά τα έχει στην άκρη, κυκλοφορεί με Leon Station 1.8 leasing.
Ποιος συνεδεσε την αξια του αυτοκινητου με τους πιθανους αγοραστες? Το αμαξι ειναι αυτο που ειναι. Η αναφορα δεν εγινε για να αποκλεισει καποια αιγλη επειδη το ψωνιζουν εφοπλισται! Εγινε ως παραδειγμα για το κοινο που μπορει να εχει ενα τετοιο αμαξι και να δικαιολογηθει η αντιπροσωπεια που δεν κανει καμια σοβαρη εκπτωση. Νομιζω δε χρειαζεται περεταίρω επεξηγηση αυτο.< >
NickTG έγραψε:Δεν διαφωνούμε. Επί της ουσίας, και οι εφοπλιστές θα μπορούσαν και κυκλοφορούν με οτιδήποτε, δεν βλέπω τι ιδιαίτερο έχει το Leon για να το προτιμήσουν σε σχέση με ένα άλλο.Anonymous Founder έγραψε:Δυσκολεύομαι να πιστέψω πως εφοπλιστής θα κυκλοφορεί με Cupra, χωρίς αυτό να μειώνει το αυτοκίνητο αυτό καθ' αυτό.
Ο ένας εκ των 2 ιδιοκτητών της εταιρείας που είμαι πάντως, που δεν τον λες εφοπλιστή αλλά κάποια λεφτά τα έχει στην άκρη, κυκλοφορεί με Leon Station 1.8 leasing.
Αν μιλάμε για κάτι σπορ, υπάρχουν καλύτερα και επίσης sleepers.