- 29 Νοέμ 2017, 16:14
citastak έγραψε:Thanks Anonymous Founder. Το skoda citigo γιατί το απορρίπτουμε λες; Δεν καταλαβαίνει από οδηγική απόλαυση και αίσθηση κτλ. Απλός χρήστης με έμφαση στην οικονομία και αξιοπιστία. Αν μπορούσε να μην άλλαζε ούτε λάδια, θα το έκανε με μεγάλη χαρά.
Οι προτεραιότητες είναι να χωράει παρκάρει στο κέντρο και να κάνει 5 μικρές εξορμήσεις (Λαμία) τον χρόνο.
Δεν έχει κάποιο κουσούρι το citigo, απλώς το βρίσκω συγκλονιστικά πιο άσχημο από το Up! που το θεωρώ από τα πιο όμορφα mini.
Εμένα η αγάπη μου σε αυτή την κατηγορία είναι το Twingo, αλλά δεν ξέρω την τιμή του και σίγουρα θα πήγαινα στην έκδοση με το αυτόματο και το 0.9 turbo μοτέρ.
Κι εγώ θα πρότεινα να δείτε και τα Hyundai/KIA, μπορεί να είναι καλύτερα από αυτά που είδατε.
Αν έπρεπε να πάρω κάποιο από αυτά που έβαλες, θα πήγαινα στο Aygo. Είναι άσχημο (για εμένα), είναι πιο ακριβό από τα άλλα δύο ενώ είναι το ίδιο αυτοκίνητο, αλλά τουλάχιστον το πουλάς πανεύκολα όταν το βαρεθείς (κάτι περίπου σίγουρο, ακόμη και για μετριοπαθείς οδηγούς...).
Το αυτόματό τους πάντως είναι από τα χειρότερα, οπότε δεν ξέρω...
Γενικώς, τα περισσότερα είναι με ρομποτικό αυτοματοποιημένο χειροκίνητο, ακόμη και τα τρίδυμα της VW δεν έχουν DSG αλλά ASG, άρα δεν έχεις διπλό συμπλέκτη. Το Twingo είναι με διπλό, άρα πολύ καλύτερες αλλαγές.
Θα είναι και ακριβό όμως...