Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
drdino έγραψε:
vagmag έγραψε:στα θετικά οτι αν απενεργοποιήσεις το start stop , δεν χρειάζεται να πατάς κάθε φορά που βάζεις μπροστά ... το κρατά απενεργοποιημενο

Έπεσε πείραγμα προφανώς

Νομοθεσία; :x
Άβαταρ μέλους
By vagmag
markvag έγραψε:
vagmag έγραψε: μήπως αντικαταστήσω το Citroen της γυνακας μου με ενα τέτοιο αλλα πλέον που εργάζεται με 120 χιλιόμετρα ημερησίως .... μάλλον φυλακή θα πάμε χαχαχαχα

Κ παλι να το χαίρεσαι

Evo X ως αντικαταστάτης του Πικάσσο για τη γυναίκα;;; :yahoo: :lol: :lol: :metalo:

Εκτός αν έχεις πλάνο...

"Αγάπη μου, πολύ θόρυβο κάνει τελικά το μιτσουμπίσι... Θέλεις να πάρεις εσύ την πενβέ, να το πάρω εγώ από εσένα, μην σε ταλαιπωρεί άδικα;;; Μην το πουλήσουμε τζάμπα και πάνε χαμένα τόσα λεφτά..." :shifty: :shifty:

REALZEUS έγραψε:
sknipper έγραψε:και να είχα δεν το ευχαριστιέσαι σε δημόσιο δρόμο όπως Ελλάδα

Έχει κάτι ερημικές δρομάρες στας εξοχάς εκεί... :superman:

markvag έγραψε:Θέλεις να πάρεις εσύ την πενβέ

Δεν αφήνεις μια Μ5! :rtfm:

Κ για να μην χαλάσουμε το άλλο θέμα ....

Αν κ μάλλον κ εγώ σε mid life crisis είμαι :metalo:

Το Μ5 έκλεισε τον κύκλο του .
Έχει παρθεί κ προκαταβολή κ πιθανόν μεσα στην εβδομαδα θα πάρει το δρόμο του .
Έκανα πολλές σκέψεις να το κρατήσω , έστω κ με παραδομένες πινακίδες ... αλλα ειναι υπερβολή .
Δεν το οδηγώ καθόλου , έχει τα έξοδα του αν θέλεις να το εχεις σε Καλη κατάσταση ... κ έχουμε πάει άλλου . Θα μου λείψει σίγουρα ...

Η 911 ειναι μεγάλο βήμα , εννοείτε οτι ακομα δεν την έχω χαρεί οσο θέλω .

Πέρασε απο το μυαλό να δώσουμε το Picasso κ να κρατήσουμε το M5 :yahoo: αλλα με τα καύσιμα του Μ5 θα μπορούσαμε μα πάρουμε ελικόπτερο :omg:
Ε κάπου εκεί πέρασε απο το μυαλό κ το evo X ... αλλα κ παλι ειναι υπερβολή .

Ας φύγει το Μ5 με το καλό κ ξανά κοιτάμε για αντικατάσταση του Picasso ...
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#464936 Πέρνα από το Πορσετοπικό να μας πεις για την 911!!! :yahoo:

Όσο για τον αντικαταστάτη του Picasso, θα γίνει σφαγή εδώ μέσα. Μέχρι και Ariel θα πέσει στο τραπέζι! :lol:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Nikos! έγραψε:Πότε πήρες 911 ρε θεούλη?

< >

997 και νομίζω και S μάλιστα. :superman: Την είχε βάλει στις φωτο του αυτοκινήτου μας κάποια στιγμή.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#464990 Το i3 δεν περπάτησε τελικά ε; Γνωρίζουμε αν τρέχει καμιά ενδιαφέρουσα προσφορά τελευταία;

< >
Άβαταρ μέλους
By vagmag
REALZEUS έγραψε:
Nikos! έγραψε:Πότε πήρες 911 ρε θεούλη?

< >

997 και νομίζω και S μάλιστα. :superman: Την είχε βάλει στις φωτο του αυτοκινήτου μας κάποια στιγμή.

997 s pdk 2009 :ninja:
Το M5 φεύγει λοιπόν :s_cry

Κ η αλλαγή θα αφορά καθαρά το Picasso .
Άβαταρ μέλους
By vagmag
Scotch έγραψε:Το i3 δεν περπάτησε τελικά ε; Γνωρίζουμε αν τρέχει καμιά ενδιαφέρουσα προσφορά τελευταία;

< >

Δεν ξέρω αν τρέχει κάποια προσφορά . Γνωρίζει κανεις ;
Στις αγγελίες είδα αυτο που έκανα test drive ...
https://www.car.gr/11787047-bmw-i3-rex

Απο 55000 κατάλογο κ 52000 μετρητοίς καινούργιο , το δίνουν 47000 μεταχειρισμένο .... δεν το λες κ προσφορά :protest:

Για εμένα ακομα δεν τελείωσε σαν ιδέα .

Ειναι λίγο περίεργη επιλογή ... οχι τόσο mainstream αλλα θα δουμε ...

Μόλις φύγει το M5 , αρχίζουμε παλι τους υπολογισμούς .
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#465089 Πράγματι, το συγκεκριμένο δε δείχνει τόσο "ευκαιρία". Αυτό μοιάζει κάπως πιο δελεαστικό (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ όμως :hmmm: ).
Άβαταρ μέλους
By vagmag
Scotch έγραψε:Πράγματι, το συγκεκριμένο δε δείχνει τόσο "ευκαιρία". Αυτό μοιάζει κάπως πιο δελεαστικό (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ όμως :hmmm: ).

Αυτό ειναι με τη μικρή μπαταρία . Μετα θεωρητικά 200 κ πραγματικά 120-140 χλμ αυτονομίας με ρεύμα κ αλλα περιπου 100 με τη γεννήτρια .

Αυτο που έβαλα ειναι με τη μεγάλη μπαταρία κ τη γεννήτρια αλλα η διαφορά ειναι πολύ μεγάλη .
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#465101 Πώς ξεχωρίζεις ποιο είναι με τη μικρή και ποιο με τη μεγάλη μπαταρία; :ninja: (ή το συμπεραίνεις από τη χρονολογία;)

Άραγε μετά από 5 χρόνια, καινούργιο REX με τα 94ah (είναι με τη μεγάλη μπαταρία να υποθέσω) και τον βασικό εξοπλισμό, με τιμή λιανικής 53.780 € ( :lipsealed: ), θα πιάνει 25.000 €; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#465110 Μόνο απο χρονολογία μπορώ να καταλάβω τι μπαταρία έχει ....
60αρα η μικρη 94 η μεγάλη .

Η απομείωση ειναι πολύ δύσκολη μαντεψια . Η τεχνολογια προχωράει πολύ γρήγορα απο τη μια αλλα δεν ξέρουμε κ τους ρυθμούς που θα προχωρήσει η Ελλάδα :hmmm:

Η δίκη μου σκέψη ειναι οτι θα μπορούσε να πουληθεί τόσο , μόνο αν σε 5 χρονια δεν κυκλοφορήσουν απο τη bmw αλλα 5 μοντέλα που θα έχουν αυτονομία 400 χλμ , κ αν δεν έχει πολλά χιλιόμετρα .
Στη δίκη μου περίπτωση που λέμε για 30.000 χλμ ετησίως μάλλον 2-3 χρονια θα ειναι ο χρόνος μεχρι να πουληθεί , μιας κ δε νομίζω να πωλείται i3 με 150.000 κ ας ειναι 5ετιας χαχαχαχα
Το πρόβλημα μου ειναι οτι είτε 5ετιας είτε 3ετιας παλι 25.000-30.000 να πωλείται στην καλύτερη με 60.000-80.000 χλμ .

Όποτε οι επιλογές θα ήταν :
Α) Μεταχειρισμένο i3 rex 94 με 45.000 ( δε θα μου κόψουν 2,000 απο την αγγελία ? ) .... κάνουμε τη δοκιμη κ σε 2-3 χρονια κ 60.000+ χλμ ελπίζουμε να πουληθεί 25.000-30.000 max
Β) μεταχειρισμένο i3 94 σκέτο ηλεκτρικό στα 37.000 ευρώ . Κάνουμε παλι τα ίδια χλμ σε αυτά τα χρονια κ πωλείται 20.000 ( πιο πιθανό δείχνει σαν ποσο ) . Αυτο συνεπάγεται πολύ άγχος ... μιας κ χωρίς το backup της βενζίνης οσο να ναι .... σφίγγουν τα πράγματα :lol:
Γ) μεταχειρισμένο i3 rex 60 με 30.000-32.000 ευρώ . Τα χιλιόμετρα δύσκολα να γίνουν μόνο με μπαταρία , αλλα η επιλογή rex βοηθάει λίγο στο άγχος . Σε 2-3 χρονια δε θα πουληθεί 15.000-20.000 ευρώ ; Λίγο παλιότερο μοντέλο μεν αλλα πιο προσιτή επιλογή .
Δ) αγορά Καινούργιου i3s είτε rex είτε απλό . Ίσως πουληθεί λίγο πιο εύκολα . Η απομείωση στα ίδια επίπεδα .
Ε) Nissan Leaf . Κανει 280 χλμ κ πιθανόν 35.000 ευρώ . Παλι όταν πουληθεί δε νομίζω οτι θα πιάσει πάνω απο 150000-20000 αλλα ειναι καινούργιο με πολλά μπκιμπλικια αλλα απο την άλλη δεν ξέρω ποσο καλό θα ειναι οδηγικά .

Όπως κ να έχει η απομείωση ειναι μεγάλη .
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#465114 Up στα 20 χιλιάρικα, καινούριο. Θεωρητικά, η αυτονομία του είναι οριακή για αυτό που θέλετε. Μήπως να το έπαιρνες για δοκιμή, να κάνεις ακριβώς την ημερήσια διαδρομή που θέλεις; Θυμάμαι βέβαια ότι στο είχα προτείνει και παλιότερα και δεν προχώρησε.
Άβαταρ μέλους
By vagmag
Dimsabas έγραψε:Up στα 20 χιλιάρικα, καινούριο. Θεωρητικά, η αυτονομία του είναι οριακή για αυτό που θέλετε. Μήπως να το έπαιρνες για δοκιμή, να κάνεις ακριβώς την ημερήσια διαδρομή που θέλεις; Θυμάμαι βέβαια ότι στο είχα προτείνει και παλιότερα και δεν προχώρησε.

Μια χαρά θυμάσαι , αλλα όντως ειναι οριακή η αυτονομία , στα 120 περιπου χλμ κ στην επιστροφή στο σπιτι υπάρχουν μερικά χιλιόμετρα ανηφόρας χαχαχαχα
Ούτε το i3 με τη μικρή μπαταρία παίζει χωρίς rex , για τον ίδιο λόγο .
Θε πεθάνουμε απο το άγχος !!!

Εδώ ακομα κ το εντελώς ηλεκτρικό i3 με τα 200 πραγματικά χλμ είμαι επιφυλακτικός .
Η επιλογή του Rex σου δίνει την ελευθερία να ταξιδεύεις κ σε διπλανές πόλεις χωρίς το άγχος να βρεις μπριζα ...