Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
Για την ωρα εχω βαλει λητους και δεμενους να πεσει η τιμη του Κουπρα γιατι μεταξυ μας ειναι αστεια εκπτωση τα 500€ σε εκθεσιακο κομματι. Γενικα ο στοχος ειναι τα χρηματα που θα βγουν απο την τσεπη να μην ειναι παραπανω απο 15Κ με το κλειδι στο χερι. Οποτε εαν πεσει το Κουπρα θα πεσει αναλογως και το Audi για να φυγει.
Εκτος αυτου με το καλημερα το αμαξι θελει full link (250€), φιμε (200€), καμερα (250€) και ισως βιολογικο μεσα + κεραμικο εξω. Αρα πρεπει να υπαρχει ετοιμο αλλο 1Κ σε μαξ ενα 3μηνακι απο τη στιγμη αποκτησης.
< >
Παζάρι δεν παίρνει?
< >
Η επισημη δικαιολογια ειναι οτι δεν καιγονται να το δωσουν γιατι ειναι το μοναδικο Cupra και εκει θα στησουν την πρωτη αντιπροσωπεια του brand και πρεπει κατι να υπαρχει στις προθηκες μεχρι να ερθει το Cupra Ateca.
< >
Stefan ξέρεις παραγωγή;
Αν κλείσει 6 μήνες από την παραγωγή του τότε ίσως να μπουν στη διαδικασία να κόψουν παραπάνω.
< Note >
Deleted User 1 έγραψε:Ολα τα πραγματα θελουν το χρονο τους. Εχω υποσχεθει στον εαυτο μου οτι μια φορα κι εγω δε θα δρασω παρορμητικα. Αλλιως πηγαινα να παρω το Κουπρα και αφηνα στην ακρη το Audi και οταν φυγει εφυγε.
Για την ωρα εχω βαλει λητους και δεμενους να πεσει η τιμη του Κουπρα γιατι μεταξυ μας ειναι αστεια εκπτωση τα 500€ σε εκθεσιακο κομματι. Γενικα ο στοχος ειναι τα χρηματα που θα βγουν απο την τσεπη να μην ειναι παραπανω απο 15Κ με το κλειδι στο χερι. Οποτε εαν πεσει το Κουπρα θα πεσει αναλογως και το Audi για να φυγει.
Εκτος αυτου με το καλημερα το αμαξι θελει full link (250€), φιμε (200€), καμερα (250€) και ισως βιολογικο μεσα + κεραμικο εξω. Αρα πρεπει να υπαρχει ετοιμο αλλο 1Κ σε μαξ ενα 3μηνακι απο τη στιγμη αποκτησης.
< >
Νταξ, ο ορισμός της υπερβολής

Εδώ στο passat που πήρα για γάιδαρο από τον αδερφό μου, έβαλα κάμερα και multimedia android. Είναι κάποια πράγματα που αν τα συνηθίσεις, δεν μπορείς μετά. Βασικά έχω ξεχάσει να παρκάρω χωρίς αισθητήρες και κάμερα. Μιλάμε χωρίς να το κάνεις συγκρουόμενο.
Στα του θέματος... Βλέπω πολύ δύσκολη την πώληση με το 2 μπροστά. Δεν έχει σημασία πόσο τα πουλάνε στο car. Σημασία έχει ποιο από αυτά φεύγει, και δεν είναι η αγγελία εκεί για μήνες. Ένα αμάξι που καίει πολύ και είναι και βενζίνη. Στην κατηγορία suv το diesel είναι μονόδρομος, για το συνδυασμό επιδόσεων-απόδοσης.
Εκθεσιακό δε θα έπαιρνα, αν η τιμή δεν ήταν αρκετά πιο χαμηλή από του καινούριου.
Το cupra πάντως φαίνεται πολύ ολοκληρωμένο σαν αυτοκίνητο. Και σαφώς δεν συγκρίνεται με το i30N που είναι η πρώτη απόπειρα της Hyundai στην κατηγορία αυτή.
Κανένα πρόβατο δε σώθηκε βελάζοντας

Προφανώς και θα ήθελα τους αισθητήρες, αλλά πάντα κάπου κερδίζεις και κάπου χάνεις.
Η υπερβολή είναι ότι θέλει ένα 1k μόλις το παραλάβεις όντας καινούργιο όχημα με ένα καράβι φρέσκα ηλεκτρονικά παρελκόμενα