Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By NiTse
#553653 Εύχομαι γρήγορη πώληση και με το καλό το κουπρα η όποιο άλλο καταλήξεις τελικά. Πάντως όσο είναι το 2 μπροστά στην τιμή θεωρώ απίθανο να υπάρξει σοβαρό ενδιαφέρον. Αν μπει το 1 μπροστά έστω και οριακά πιστεύω θα αρχίσεις να έχεις τηλέφωνα έστω και για τραβηγμένα παζάρια στην αρχή και κάπου θα βρεις και τον σοβαρό αγοραστή εν τέλει. Αν στηριζεσαι πάντως στα 21,22 χιλιάρικα για να βγει το κουπρα θεωρώ ότι ισως κανεις λάθος υπολογισμό. Αν δεν στηριζεσαι τότε κανείς λάθος που περιμένεις και δεν το κατεβάζεις γιατί χάνεις αυτοκίνητα ενδεχομένως όπως το γκρι κουπρα. Μακάρι πάντως να το πουλήσεις άμεσα σε αυτά που ζητάς :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#553658 Αυτοκίνητα πάντα θα βρίσκονται. Εν ανάγκη κάνω παραγγελία ακριβώς γιατί το θέμα δεν είναι αυτά τα 1-2Κ αλλά να φύγει το αμάξι σε λογική τιμή και να μη σκοτωθεί. 10 χρόνια άντεξα, θα αντέξω μερικούς μήνες ακόμα εάν χρειαστεί. Θα χαλαστώ πάρα πολύ ακόμα και 19.990€ αν χρειαστεί να το δώσω.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#553660 Κρίμα να χάσεις το γκρι κουπρα. Δυστυχώς θα περιμένεις πολύ να φύγει στην τιμή που θες. Αν φύγει ποτέ. Αλλά αφού έχεις υπομονή εδώ είμαστε να σου προτείνουμε μοντέλα το 2020. :lol:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#553662 Το θέμα είναι ότι όσο περνάει ο καιρός, η αξία του Audi μειώνεται, δεν μένει σταθερή.
Άβαταρ μέλους
By NiTse
#553667 Και επιπλέον μένεις με ένα αυτοκίνητο που δεν γουστάρεις πια έχεις αποφασίσει να δώσεις αντί να χαίρεσαι μια ώρα αρχυτερα το νέο αυτοκίνητο. Αυτά τα ένα δύο χιλιάρικα που δεν σε πειράζει να τα δώσεις μετά τι διαφορά θα έχουν αν τα κόψεις τώρα από το αουντι; Άσε που θα πάρεις νωρίτερα το κουπρα.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#553674 Εγώ στην θέση του δεν θα κρατιομουν. Αν σου μπει η ιδέα να το αλλάξεις.... τέλος.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#553688 Ολα τα πραγματα θελουν το χρονο τους. Εχω υποσχεθει στον εαυτο μου οτι μια φορα κι εγω δε θα δρασω παρορμητικα. Αλλιως πηγαινα να παρω το Κουπρα και αφηνα στην ακρη το Audi και οταν φυγει εφυγε.

Για την ωρα εχω βαλει λητους και δεμενους να πεσει η τιμη του Κουπρα γιατι μεταξυ μας ειναι αστεια εκπτωση τα 500€ σε εκθεσιακο κομματι. Γενικα ο στοχος ειναι τα χρηματα που θα βγουν απο την τσεπη να μην ειναι παραπανω απο 15Κ με το κλειδι στο χερι. Οποτε εαν πεσει το Κουπρα θα πεσει αναλογως και το Audi για να φυγει.

Εκτος αυτου με το καλημερα το αμαξι θελει full link (250€), φιμε (200€), καμερα (250€) και ισως βιολογικο μεσα + κεραμικο εξω. Αρα πρεπει να υπαρχει ετοιμο αλλο 1Κ σε μαξ ενα 3μηνακι απο τη στιγμη αποκτησης.

< >
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#553717 Πανω απο 30k για εκθεσιακό κουπρα δεν έδινα.
Παζάρι δεν παίρνει?

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#553721 Το παλευω μεσα απο Βασιλακη. Θα μαθουμε αυριο μεθαυριο.

Η επισημη δικαιολογια ειναι οτι δεν καιγονται να το δωσουν γιατι ειναι το μοναδικο Cupra και εκει θα στησουν την πρωτη αντιπροσωπεια του brand και πρεπει κατι να υπαρχει στις προθηκες μεχρι να ερθει το Cupra Ateca.

< >
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#553733 Το μη τιμολογημενο εκθεσιακό θεωρείται καινούργιο άρα δεν υπάρχει θέμα σημαντικης μείωσης τιμής.

Stefan ξέρεις παραγωγή;
Αν κλείσει 6 μήνες από την παραγωγή του τότε ίσως να μπουν στη διαδικασία να κόψουν παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#553734 Έτσι βιαστικά πήρα και γω το Ford το 10 και πλέον όχι ότι το χω μετανιώσει αλλά σίγουρα θα κάνω πιο προσεκτικές επιλογές στο επόμενο αυτοκίνητο.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Deleted User 1 έγραψε:Ολα τα πραγματα θελουν το χρονο τους. Εχω υποσχεθει στον εαυτο μου οτι μια φορα κι εγω δε θα δρασω παρορμητικα. Αλλιως πηγαινα να παρω το Κουπρα και αφηνα στην ακρη το Audi και οταν φυγει εφυγε.

Για την ωρα εχω βαλει λητους και δεμενους να πεσει η τιμη του Κουπρα γιατι μεταξυ μας ειναι αστεια εκπτωση τα 500€ σε εκθεσιακο κομματι. Γενικα ο στοχος ειναι τα χρηματα που θα βγουν απο την τσεπη να μην ειναι παραπανω απο 15Κ με το κλειδι στο χερι. Οποτε εαν πεσει το Κουπρα θα πεσει αναλογως και το Audi για να φυγει.

Εκτος αυτου με το καλημερα το αμαξι θελει full link (250€), φιμε (200€), καμερα (250€) και ισως βιολογικο μεσα + κεραμικο εξω. Αρα πρεπει να υπαρχει ετοιμο αλλο 1Κ σε μαξ ενα 3μηνακι απο τη στιγμη αποκτησης.

< >

Νταξ, ο ορισμός της υπερβολής :lol:
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#553756 Φιμέ και κάμερα είναι ψιλοαπαραίτητα, αν τα έχεις συνηθίσει.
Εδώ στο passat που πήρα για γάιδαρο από τον αδερφό μου, έβαλα κάμερα και multimedia android. Είναι κάποια πράγματα που αν τα συνηθίσεις, δεν μπορείς μετά. Βασικά έχω ξεχάσει να παρκάρω χωρίς αισθητήρες και κάμερα. Μιλάμε χωρίς να το κάνεις συγκρουόμενο.

Στα του θέματος... Βλέπω πολύ δύσκολη την πώληση με το 2 μπροστά. Δεν έχει σημασία πόσο τα πουλάνε στο car. Σημασία έχει ποιο από αυτά φεύγει, και δεν είναι η αγγελία εκεί για μήνες. Ένα αμάξι που καίει πολύ και είναι και βενζίνη. Στην κατηγορία suv το diesel είναι μονόδρομος, για το συνδυασμό επιδόσεων-απόδοσης.
Εκθεσιακό δε θα έπαιρνα, αν η τιμή δεν ήταν αρκετά πιο χαμηλή από του καινούριου.
Το cupra πάντως φαίνεται πολύ ολοκληρωμένο σαν αυτοκίνητο. Και σαφώς δεν συγκρίνεται με το i30N που είναι η πρώτη απόπειρα της Hyundai στην κατηγορία αυτή.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#553760 Και φιμέ είχα και αισθητήρες και στο καινούργιο δεν έχω τίποτα από τα δύο.
Προφανώς και θα ήθελα τους αισθητήρες, αλλά πάντα κάπου κερδίζεις και κάπου χάνεις.

Η υπερβολή είναι ότι θέλει ένα 1k μόλις το παραλάβεις όντας καινούργιο όχημα με ένα καράβι φρέσκα ηλεκτρονικά παρελκόμενα