Αν τη βρεις με xenon φτιάχνει πολύ αλλά με αυτά είναι όντως λίγο ακριβή.
Χωρίς τα xenon, παίζουν και στα 16-17Κ, πολύ κοντά στο budget του xenos.
Επίσης, δεν έχουν ακουστεί τίποτα θέματα με αυτές.
Θα σου έλεγα Ξένο να το δεις κι ας είναι πιο ακριβές.
elteo έγραψε:Nikos! έγραψε:xenos έγραψε:Λοιπόν, για να μαζέψουμε λίγο τα πράγματα...
Κυρ, το mx έχει after market xenon (τα φανάρια του είναι projector type). Επίσης πόσο κοστολογούσε η vw/audi τα xenon; Να μου πεις 2κ, να πω οκ.
Τα Α4=>Α3=>γκολφ κλπ δεν τα έχω αγοράσει όπως έχουν προεξοφλήσει αρκετοί (για δικούς τους λόγους). Απλά ενώ ξεκίνησα με τη λογική ότι θα βρω ένα αμάξι που καλύπτει όοολες τις ανάγκες μου, καταλήγω ότι δεν υπάρχει. Οπότε ψάχνω τι βρίσκω στα $ μου και σε τι με καλύπτει ή όχι (συμπεριφορά, κόστος, διαθεσιμότητα, εξοπλισμός). Προφανώς λοιπόν κάπου θα υποχωρήσω κάπου όχι. Για παράδειγμα αν κάποιο αμάξι είναι για μένα άσχημο, είναι πολύ η μικρή η πιθανότητα να το επιλέξω. Το ίδιο κ με την σπορτ συμπεριφορά. Αν μπορούσα να βρω κάποιο λιγότερο σπορτ (ας πούμε) αλλά να με καλύπτει σε όλα τα άλλα, τότε ναι θα μπει υπο σκέψη. Βέβαια εδώ μέσα το σπορτ το πάμε κατευθείαν σε evo, type r κλπ. Οπότε ας αλλάξω το σπορτ σε "ευχάριστο" πχ, ώστε να μην μπαίνουμε σε αυτό το τριπάκι. Το να μπω στην μαύρη λίστα κάποιου μέλους επειδή δεν έκανα την επιλογή του όμως, είναι τουλάχιστον τραγικό. Λες τη γνώμη σου, την εμπειρία σου, την πρόταση σου και μέχρι εκεί. Εκτός αν είσαι 15 χρονών που μπορείς να επιμένεις, να νευριάζεις, να την λες στον άλλον.
Εφόσον τελικά σκέφτεσαι hatch, την BMW 116i (F20) την έχεις αποκλείσει?
Μπορεί να είναι λίγο εκτός budget σου, αλλά έχει όλα τα άλλα τα οποία ψάχνεις και είναι και πισωκίνητη.
Ναι να δώσει το ΜουΧου λόγω χώρων για να πάρει την ευρύχωρη 1.
Αφενός μεν η F20 είναι πολύ καλύτερη σε χώρους από τη παλιά και αφεδύο έχει δυο παραπάνω πόρτες κι ένα πορτ-μπαγκάζ (νομίζω ίδιας χωρητικότητας με του γολφ) από το μουχου