Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
diplomat έγραψε:Mια χαρά είναι η προπέλα. Ας μου χάριζε κάποιος μια Μ2. :inlove: :lol:

Ξέρεις πόσο κάνει η Μ2 όμως; Αν πρέπει να σκάσεις τόσα για να φχαριστηθείς οδήγηση, το χάσαμε το κορμί...
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#553584 Ξέρω, γι'αυτό θέλω να μου τη χαρίσουν. :lol:

Στα σοβαρά όμως, δε μου κάνει εντύπωση να φαίνεται απλησίαστο για μικρομεσαίους μια high-end έκδοση ενός πρήμιουμ αυτοκινήτου.

Αυτός μπορεί να πάει σε βατές οικονομικά επιλογές, όπως είναι το FR ή το Ν, τα οποία θα τον καλύψουν εξαιρετικά ΙΜΗΟ.
Το παραπάνω πληρώνεται σχεδόν εκθετικά για μικρή -συγκριτικά- αυξημένη ποιότητα.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Deleted User 1 έγραψε:...... ενώ το φθηνότερο i30N δε μπορεί να με πείσει να δώσω τα 28Κ που ζητάει όσο καλό και να είναι στο δρόμο. Όπως και να έχει η μεταπωλητική δε με νοιάζει. Το αμάξι το παίρνω για μένα όχι για τον επόμενο.

Απο τα 28 στα 35 ειναι 7 χιλιαρικα που δεν θα τα παρεις πισω ποτε σε μεταπωληση.
Αν δε το παιρνεις για εσενα το i30Ν ειναι σαφως καλυτερη επιλογη απο ενα μοντελο που αλλαζει του χρονου και ειναι ακριβοτερο. Με εξαιρεση τα λαμπακια, γκατζετακια που ισως υστερει το εσωτερικο παρομοια ποιοτητα εχει. Αλλα 7 χηνες για γκατζετακια ειναι πολλα!
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#553598 Πρώτο και βασικότερο το i30N δεν είναι αυτόματο. Αμέσως αμέσως αν το πάμε αυστηρά με νούμερα μειώνεται η διαφορά κατά τουλάχιστον 2Κ. Να βάλουμε και τα υψηλότερα τέλη? Ας μην τα βάλουμε...ένα γέμισμα υπόθεση το χρόνο είναι.

Έπειτα αυτά που λες γκατζατάκια εγώ τα ζω χρόνια τώρα και δε έχω καμία διάθεση να τα αποχωριστώ ενώ δε με χαλάνε και κάποια άλλα όπως το digital panel που θα το κρατήσει φρέσκο για περισσότερο καιρό. Κατά τα άλλα ηλιοροφή είναι σχεδόν must για μένα, οι αναδιπλούμενοι καθρέφτες το ίδιο, όπως και οι αισθητήρες παρκαρίσματος. Τα λίγα που λείπουν απ' το Seat θα μπουν μετά και θα γίνει ακόμα πιο πλήρες. Το μετράω κι αυτό γιατί δεν ξέρω αν γίνεται με την ίδια ευκολία στο Hyundai.

Στα πιο ουσιαστικά τώρα...έστω και στα σημεία το Leon έχει καλύτερο μοτέρ, χιλιοδοκιμασμένο και με άφθονες λύσεις για βελτίωση. Επίσης μέσα είναι ξεκάθαρα ποιοτικότερο και μάλλον πιο όμορφο. To Leon αν και παλαιότερο είναι πιο ελαφρύ και πιο συμμαζεμένο σε διαστάσεις που δε με χαλάει γενικά.

Πού δείχνει να κερδίζει το Hyundai? Προφανώς στη φοβερή εγγύηση και στην (πιθανότατα) καλύτερη αξιοπιστία. Το πόσο οδηγοκεντρικό είναι το ένα και το άλλο δεν τα βάζω στη διαμάχη γιατί με υπερκαλύπτουν και τα δύο. Επίσης γράψε λάθος, 29.5K λέει η προσφορά που πήρα για το i30N, 27.750€ έχει το μεταχειρισμένο που κυκλοφορεί στο car.
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#553620 Για να πάρουν στη Βελμαρ το Q5 το συζητάνε?

< Note >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#553625 Σαφώς και το συζητάνε απλά η τιμή θα είναι κάπου στα 15 με 16Κ στην καλύτερη των περιπτώσεων.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#553628 Πόσα ζητάς τώρα;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#553629 21900€ προ όπου παζαριού γίνει και φυσικά με πληρωμένα τέλη.

Στο car υπάρχουν 14 αυτοκίνητα προ-fl (2009-2012), με παρόμοια χλμ (125-175Κ), αυτόματα και μέση τιμή 20.300€. Το δικό μου είναι το δεύτερο καλύτερα εξοπλισμένο. Για συντήρηση ούτε λόγος φυσικά καθώς κανείς δεν είναι τόσο βαρεμένος να αλλάζει προληπτικά πράγματα.
Άβαταρ μέλους
By Govus
Deleted User 1 έγραψε:Για συντήρηση ούτε λόγος φυσικά καθώς κανείς δεν είναι τόσο βαρεμένος να αλλάζει προληπτικά πράγματα.

Δυστυχώς αυτό (αλλά και ο "καλύτερος εξοπλισμός") έχει μικρή σημασία στη μεταπώληση...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#553638 Σαφώς αλλά κι εγώ δε μπορώ να πέσω αμαχητί επειδή η αγορά είναι αυτή που είναι. Θα εξαντλήσω ότι πιθανότητα υπάρχει. Το πιθανότερο είναι απλά να χάσω χρόνο αλλά το οφείλω τουλάχιστον στο τόσο χρήμα που χω ρίξει.
Άβαταρ μέλους
By sargus
#553641 Και καλά θα κάνεις. Έχεις καμιά εκτίμηση πόσο σου έχει κοστίσει το αμάξι σου από τότε που το πήρες; Χωρίς τις βενζίνες φυσικά.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
sargus έγραψε:Και καλά θα κάνεις. Έχεις καμιά εκτίμηση πόσο σου έχει κοστίσει το αμάξι σου από τότε που το πήρες; Χωρίς τις βενζίνες φυσικά.

Την έχω κάνει την άσκηση γιατί έχω όλα τα τιμολόγια. Μόνο αγορά και συντήρηση/επισκευές/αναβαθμίσεις είναι πάνω από 70Κ.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#553647 Η τιμή λογική είναι, απλά επειδή ήταν τριμπ@@ρδελο κανείς δεν ενδιαφέρεται. Μόνο κάποιος που δεν έχει γνώσεις ή δελεαστει από τιμή κάτω των 17k.

< Note >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#553648 Θα εντυπωσιαστείς εάν μάθεις πόσοι δεν θα είχαν κανένα θέμα να αποκτήσουν ένα τριμπ@@ρδελο AUDI ΤΖΙΠ (χρησιμοποιώ κουβέντες που έχω ακούσει από ενδιαφερόμενους) ή πόσοι έχουν παντελή άγνοια γύρω από τα θέματα αξιοπιστίας του. Βασικά αρκεί να δει κανείς τα specs του 80% των διαθέσιμων μεταχειρισμένων Q5 και θα καταλάβει. Το κακό είναι ότι έχω ένα εμπορικό αμάξι που απευθύνεται κατ' εξοχήν στον αδαή κι εγώ προσπαθώ να βρω το σπάνιο γνώστη.