Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By alexm
#454092 Μιλαμε για ανταλλαγή ενος απο τα καλύτερα m cars που εχουν ποτε βγει με ενα αναξιοπιστο diesel πλοιο.
Για κανενα λογο ομως

< >
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
alexm έγραψε:Μιλαμε για ανταλλαγή ενος απο τα καλύτερα m cars που εχουν ποτε βγει με ενα αναξιοπιστο diesel πλοιο.
Για κανενα λογο ομως

< >

Αυτό ακριβώς.

Ξέχασε το vagmag.

< >
Άβαταρ μέλους
By mirage
kyr80 έγραψε:Το αλλάζεις και μόνο για τη φάση. Δηλαδή αλλαγή παιχνιδιού.
Δύσκολα θα φύγει ένα σεντάν με πολλά κυβικά. Ακόμα και Μ5.
Αντίθετα τα μεγάλα suv από τη φύση τους έχουν πολλά κυβικά. Άρα όποιος ψάχνει για τέτοιο, δε θα προβληματιστεί τόσο.

Εγώ θα το άλλαζα. Αλλά έχω δηλώσει και λάτρης των ψηλών καναπέδων και καπεταναίος.
Αν εχεις βιτσιο να τα σκας σε συνεργεία πάσο.

< >
Άβαταρ μέλους
By vagmag
Scotch έγραψε:Η M5 θεωρείται αξιόπιστη εν γένει; Από άποψη κόστους συντήρησης ξεφεύγει πολύ σε σχέση με μια απλή 5άρα, κι αν ναι γιατί;

Δεν ξέρω πόσο αξιόπιστες είναι οι άλλες 5άρες....
Γενικά δε θεωρώ αξιόπιστα τα Bmw... αλλά και κάθε μάρκα έχει τα κουσούρια της.

Όσο πιο ακριβό καινούργιο το όχημα... και τόσο πιο ακριβό συνήθως σε συντήρηση... Όλα τα ανταλλακτικά τα χρεώνουν μάλλον λίγο παραπάνω. Λογικό , ακόμα και σε στοκ να το κρατάνε... δεν είναι κινήσημα... όσο τα άλλα...

Γενικά δεν είναι οικονομική η συντήρηση... Λάστιχα να χρειαστείς, αν είναι Michelin θέλει 1000-1200 ευρώ.... και τα τρώει γρήγορα χαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
By vagmag
kyr80 έγραψε:Το αλλάζεις και μόνο για τη φάση. Δηλαδή αλλαγή παιχνιδιού.
Δύσκολα θα φύγει ένα σεντάν με πολλά κυβικά. Ακόμα και Μ5.
Αντίθετα τα μεγάλα suv από τη φύση τους έχουν πολλά κυβικά. Άρα όποιος ψάχνει για τέτοιο, δε θα προβληματιστεί τόσο.

Εγώ θα το άλλαζα. Αλλά έχω δηλώσει και λάτρης των ψηλών καναπέδων και καπεταναίος.

Απλά το VW , δεν είναι ούτε παιχνίδι, ούτε εναλλακτική για οικογενειακό ... αν πρέπει να έχουμε και το citroen για τις μετακινήσεις... δεν το βλέπω ... ήδη το ανέβαλα...

ίσως αν βρω κάτι στις αγγελίες ... να καταλήξω να κάνω εγώ προσφορές για ανταλλαγή .
Άβαταρ μέλους
By kyr80
mirage έγραψε:Αν εχεις βιτσιο να τα σκας σε συνεργεία πάσο.

< >

Δεν έχω ιδέα τι βλάβες βγάζει ένα touareg. Απλά θα προτιμούσα τα πολλά κυβικά και έξοδα για ένα suv, παρά για ένα sedan.
vagmag έγραψε:
Απλά το VW , δεν είναι ούτε παιχνίδι, ούτε εναλλακτική για οικογενειακό ... αν πρέπει να έχουμε και το citroen για τις μετακινήσεις... δεν το βλέπω ... ήδη το ανέβαλα...

ίσως αν βρω κάτι στις αγγελίες ... να καταλήξω να κάνω εγώ προσφορές για ανταλλαγή .

Γιατί δεν κάνει για οικογενειακό;
Άβαταρ μέλους
By markvag
mirage έγραψε:Ναι. Touareg V10 diesel και συμβολαιο με συνεργείο να σβήνει λαμπακια.

< >

Aξίζει να ξαναμπεί αυτό.

Σε τεστ μακράς διαρκείας του αγγλικού car magazine, χρειάστηκε καινούριο μοτέρ στο 6μηνο περίπου, με 10Κ μίλια παν' κατ'... :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso

:whistlink:
Άβαταρ μέλους
By vagmag
kyr80 έγραψε:
mirage έγραψε:Αν εχεις βιτσιο να τα σκας σε συνεργεία πάσο.

< >

Δεν έχω ιδέα τι βλάβες βγάζει ένα touareg. Απλά θα προτιμούσα τα πολλά κυβικά και έξοδα για ένα suv, παρά για ένα sedan.
vagmag έγραψε:

Γιατί δεν κάνει για οικογενειακό;

Δεν κανει για καθημερινό οικογενειακό να γραψω καλύτερα κ εννοώ οικονομικά.
Γενικά μπορεί να είναι εκπληκτικό αυτοκίνητο, αλλά με 2000-3000 χιλιόμετρα το μήνα, περαν καυσίμων, λαστιχα, φρενα κπλ ίσως κρίνονται ασυμφορα.
Δεν ξερω απο βλάβες, αλλα σε συνεργείο vw, η εισοδος τέτοιου σπανιου πουλιου, θα πληρωνεται χρυσός!

Ε κ πολύ ροπη κ άλογα για τη γυναικα..... θα εχει κ καλύτερο αυτοκίνητο απο το αφεντικό της στη δουλειά χαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
By Scotch
vagmag έγραψε:θα εχει κ καλύτερο αυτοκίνητο απο το αφεντικό της στη δουλειά χαχαχαχα

Αυτός θα ήταν λόγος απόρριψης :ninja:
Άβαταρ μέλους
By Arrow
Scotch έγραψε:
vagmag έγραψε:θα εχει κ καλύτερο αυτοκίνητο απο το αφεντικό της στη δουλειά χαχαχαχα

Τώρα πάει τη παντρεύτηκε

< A3003 >
Άβαταρ μέλους
By vagmag
Scotch έγραψε:

Το ξέρω ....
όλα τα μετράμε ...