Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
sknipper έγραψε:Εδώ σε άλλο θέμα κάναμε σίριαλ τη συναρμολόγηση ενός υπολογιστή και εδώ κοτζάμ αυτοκίνητο και τα θέλουμε όλα έτοιμα;
Όχι, πρώτα θα μας δείξει πχ την ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας από την άδεια κυκλοφορίας, μετά ένα μπουλόνι, μετά τη δισκόπλακα, το σήμα Ε στο τζάμι, το χρώμα, το πεντάλι του φρένου, το χερούλι της πόρτας, τη ρεζέρβα ή τις διαστάσεις του ελαστικού. Μετά θα πει για τις εντυπώσεις του και αφού αυτές σχολιαστούν τότε θα αποκαλύψει το όχημα. Τέλος πρώτου κύκλου. Στο δεύτερο κύκλο θα έχουμε βελτιώσεις, διαπιστώσεις και διαβίωση.
NickNT έγραψε:Ace, δε θέλω να σου θέσω περισσότερους προβληματισμούς, αλλά εφ'όσον καλοβλέπεις το C5, δες κι αυτό:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5877662/
Ναι, είναι μακριά (και νομίζω ότι αυτό είναι no-go για σένα), και ναι ξεφεύγει από το budget. Αν όμως συνυπολογίσεις ότι: i) έχει λίγα χλμ, και είναι "γνωστό" και υποτιθέμενα καθαρό γιατί ανήκει σε μέλος του .gr club, ii) έχει ήδη το πρόγραμμα (άρα -500€), iii) έχει ήδη το MyWay (δε ξέρω πόσα €€€ σου γλιτώνει αυτό), iv) έχει xenon (αν σε νοιάζει), και v) έχει καινούρια λάστιχα (άρα -600€)...
...ίσως αξίζει λίγη σκέψη. Επίσης, αυτή είναι η αρχική τιμή, και εύλογα υποθέτει κανείς ότι αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον πιθανόν να μειωθεί.
Ο Hadjar αν δεν κάνω λάθος (που δεν κάνω) έχει 7 σ[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]