socratesn έγραψε:Όταν πας στο ταμείο με τόσο "μεγάλο" για την εποχή διαθέσιμο Budget, με τι ψυχή τα σκας για μτχ με εξαψήφια σχεδόν χιλιόμετρα?![]()
Είναι δύσκολη απόφαση
Τόσο μεγάλο νούμερο που δεν μπορείς να πάρεις τίποτα βεβαια
socratesn έγραψε:Όταν πας στο ταμείο με τόσο "μεγάλο" για την εποχή διαθέσιμο Budget, με τι ψυχή τα σκας για μτχ με εξαψήφια σχεδόν χιλιόμετρα?![]()
Είναι δύσκολη απόφαση
) οδηγικα, με κανει (έκανε
) να χαμογελαω. Σε προσφατο ταξιδι οικογενειακο καναμε λιγες χιλιαδες χιλιομετρα με ενα Tushon. Ωραίο, ευρυχωρο, αλλά ακομα και τα παιδια σχολιασαν "πλαστικούρα" και πληρως αδιαφορο (που να μπουμε σάυτα που συζητάω...bebes έγραψε:@Scotch δεν ειμαι ακομα ετοιμος για ηλεΧτρικό

kostis20 έγραψε:Δε νομιζω ότι το yaris cross είναι τόσο καλό για ταξίδια.Καλύτερα το corolla ακόμα καλύτερα το rav.
Scotch έγραψε:Κανείς δεν γεννήθηκε έτοιμος για ηλεκτρικό, αλλά όσοι το τόλμησαν, μετά μετρούσαν μόνο… πόσο ρεύμα έχασαν μέχρι να το αποφασίσουν!
Edit: Έχεις δοκιμάσει να οδηγήσεις κάποιο;
bebes έγραψε:Δεν εχω πρόβλημα με τα ηλεκτρικά, απλά μεγαλο...φόβο για το άγχος που θα εχω για τη φορτιση.
Αν τα καταφερει το Σουμπαρου, θα μου δωσει χρόνο να ετοιμαστώ για το ρεύμα
bebes έγραψε:kostis20 έγραψε:Δε νομιζω ότι το yaris cross είναι τόσο καλό για ταξίδια.Καλύτερα το corolla ακόμα καλύτερα το rav.
To rav (νομίζω) οτι εχει 660€ φορο πολυτελειας![]()
edmond έγραψε:Δεν υπάρχει περίπτωση να ικανοποιηθείς από τους χώρους του γιαροτζίπ. Έχουμε εταιρικό ένα...
Scotch έγραψε:bebes έγραψε:Δεν εχω πρόβλημα με τα ηλεκτρικά, απλά μεγαλο...φόβο για το άγχος που θα εχω για τη φορτιση.
Αν τα καταφερει το Σουμπαρου, θα μου δωσει χρόνο να ετοιμαστώ για το ρεύμα
Βάζω στοίχημα πως μία δοκιμή θα σε κάνει να ξεχάσεις κάθε φόβο και άγχος.

nass έγραψε:Εχοντας οδηγήσει προ 3 ετών ένα Model 3 LR για 1900 χλμ. και έχοντάς το εκτιμήσει δεόντως επειδή είναι ένα άριστο αυτοκίνητομε εξαιρετικό VfM και το κυριότερο ένα powertrain "the shape of things to come"
, πρέπει να ομολογήσω ότι μην έχοντας ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και άρα δυνατότητα οικιακής φόρτισης, μια χαρά φόβο και άγχος συνεχίζω να έχω απέναντι στα ηλεκτρικά
Απόλυτα λογικό Νάσο. Θεωρώ δεδομένο πως πρέπει να υπάρχει θέση στάθμευσης/φόρτισης στο σπίτι (ή, στη χειρότερη, στη δουλειά). Αλλιώς είναι σχεδόν βέβαιο πως θα κουράσει.bebes έγραψε:Μπορω να βαλω φορτιστη στο σπίτι στη Λάρισα (εχω υπογειο πάρκινκ και ηδη ενας γειτονας εχει εγκαταστησει φορτιστή), στο χωραφι (αν δεν τον σηκωσουν οι ευπαθεις ομαδες οπως επαθα 2-3 φορες με τα καλωδια της πομόνας), στη Θεσσαλονικη στο πατρικο (μονοκατοικία με θεση παρκινκ στην αυλή), αλλά φοβαμαι τη φορτιση σε εκδρομες ή ταξίδια.
Την προηγουμενη εβδομαδα μιλουσα με συναδελφο απο Αθηνα. Πηγαν οικογενειακως στη Θεσσαλονικη και περιμεναν στην Αταλαντη 1 ωρα για να φορτισουν (ετυχε να ειναι κατειλημενοι οι φορτιστες). Με αγχωσε ακομα περισσότερο.
Για να ανάψουν λίγο τα αίματα και να αρχίσει η συ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove:
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]