Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#878209 Fiat 500 είναι κορυφαία επιλογή για κοπέλα. Το Panda το απέρριψε ήδη.
Mini μόνο σε έκδοση κάπως αξιόπιστη
Mazda 2 (αξιοπιστία και καλό στην οδήγηση), και όχι συνηθισμένο άρα σπέσιαλ; (με την καλή έννοια το λέω αλλά ίσως όχι στα μάτια της)
Honda Jazz (αξιόπιστο, οικονομικό και με χώρους αλλά μάλλον δεν πρέπει να περνάει για cool)
Peugeot 208 και Ford Fiesta, μια χαρά αυτοκίνητα σε πολλές εκδόσεις για όλα τα γούστα και ανάγκες.
VW Beetle (με λουλουδάκι στο ανθοδοχείο)
To Audi A1, BMW 316 δεν τα βρίσκω καθόλου κακά αν της αρέσουν. Mercedes A-class τα πρώτα όχι είναι επικίνδυνα.

Υπάρχει τίποτα σε σουβ-ψευτοσούβ (δεν εννοώ το Fiat-Suzuki πως το λένε SX4-Crossκάτι) έτσι λίγο υπερυψωμένο που βολεύει για ορατότητα. Το Daihatsu Terios το δεύτερο είναι καλό αλλά λόγω μόνιμης τετρακίνησης θα καίει κάτι παραπάνω αλλά είναι αξιόπιστο, πάει παντού και έχει και χώρους για το μέγεθός του.
Άβαταρ μέλους
By alexm
#878226 θα ηθελα να αναφερω το i10 ξανα (μιλαω για το τελευταιας γενιας) πχ https://www.car.gr/classifieds/cars/vie ... undai-i-10
ξερω εμφανισιακα δεν ειναι καθολου cool, αλλα ειναι γεματο συστηματα ασφαλειας (νομιζω το μονο στην κατηγορια με adas κτλ). Προσωπικα θα ηθελα το παιδι μου να ειναι σε αμαξι με οτι καλυτερο απο ασφαλεια στα χρηματα του. Ετσι σκεφτονταν και οι δικοι μου και αυτο ισως με εσωσε οταν ειχα σοβαρο τρακαρισμα προ 11 ετων με φιεστα mk7.

Επισης ειναι αρκετα ανετο, ευκολο στην οδηγηση και αξιοπιστο.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
alexandros.K έγραψε:Opel Adam ? Μικρο μαλλον

Ω ναι !! φυσικά και δεν είναι μικρότερο από 500ράκι.
Αλλά εγώ είμαι βέβαιος οτι θα της αρέσει και το Α1. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#878236 Νομίζω μία 18χρονη κοπέλα θα εκτιμούσε ιδιαίτερα ένα ψηλωμένο ψευτο-SUV (κρίνοντας από τη δική μου 16χρονη)... Ένα 2008 ή ένα C4 Cactus ίσως;;

Κάτι τέτοιο ή τέτοιο πιθανώς;; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#882334 Κακή διαπαιδαγώγηση Μάρκο, να μην ξέρουν να διαλέγουν αυτοκίνητο... Αλλά όταν στα 6 της έμπαινε σε «Νίτσα-Γουρουνίτσα», τι περιμένεις; :lol:

Ο φίλος Νάσος τι έκανε τελικά; Προφανώς κάτι καινούριο (οι προτάσεις για αυτοκίνητα 40 ετών είναι πιο γραφικές και από την Μονεμβασία).