Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#515100 Προς τι η αναζήτηση ρε παιδιά όταν το πάτσετ του αμετανόητου γκολφάκια φτάνει για γκολφ? Χώρια που πλέον το γκολφ είναι μια χαρά αυτοκίνητο. Ίσα που βλέπεται κιόλας με τίποτα led και κάνα r-line πακέτο.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#515148 Αν σε κάποιον αρέσει το Golf, και έχει και το budget, δεν υπάρχει κανένας λόγος να κοιτάξει κάποιο άλλο. Εμένα θα με φόβιζε η αξιοπιστία του DSG, αλλά αφού ο κάτοχος δεν πτοείται, δεν χρειάζεται να το κουβεντιάζουμε.
Για ποιο λόγο να καταλήξει στο Leon, αν έχει χρήματα για το Golf; Το βασικό πλεονέκτημα του Leon είναι πως είναι φθηνότερο, δεν υπάρχει κάτι άλλο να κουβεντιάσουμε.
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#515202 Μμμμμμμμμ μονοδρομος δλδ;

Αν κ καλο αυτοκινητο το subaru.... εχει αναιμικο μοτερ κ οσο αν κ ειχε ενθουσιαστει με το 2.5xt forester πισω στο 2005 ο κουμπαρος, κ του εκαναν κλικ τα subaru.... δεν το θεωρω επιλεξιμο.....
Άβαταρ μέλους
By Andreasdik
#515211 Δεν κατάλαβες μάλλον. Είχε σουμπαρου 2,5lt παλιότερα και ο vagmag λέει για το καινούργιο που έχει αναιμικό κινητήρα
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#515213 Όπως και να χει...δε γίνεται να τον αφήσουμε να διαλέξει μόνος? Γιατί αν μπλέξει ο vagmag θα προταθεί από Μουρθιελάγο μέχρι Ροκστα. :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#515215 Αααα, συγνώμη, λάθος μου! :help:
Καλά, τα καινούρια μοτέρ κάθε άλλο παρά αναιμικά είναι, έχουν καταπληκτικά χαρακτηριστικά λειτουργίας.
GOLF 1.5 TSI EVO 150PS DSG7 R-LINE πεντάθυρο και είναι κούκλος και από επιδόσεις.
Άβαταρ μέλους
By Andreasdik
#515223 Αν ήταν να αποφάσιζε μόνος του γιατί άνοιξε το θέμα;;

Εμένα μου αρέσει και το i30
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#515224 Θέλει μόνο καινούργιο !!!

Αναιμικό μοτέρ έλεγα ότι έχουν τα ατμοσφαιρικά 16αρια Subaru

Το 1.5.... του group μάλλον είναι καλό :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By belgarion
Andreasdik έγραψε:Αν ήταν να αποφάσιζε μόνος του γιατί άνοιξε το θέμα;;

Εμένα μου αρέσει και το i30
+1 και για τα 2 σχόλια. Ίσα ισα που αυτή την φορά είμαστε (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) και απόλυτα επικεντρωμενοι σε αυτό που ζητήθηκε, ούτε εκτός μπάτζετ έχουν προταθεί πράγματα ούτε από άσχετη κατηγορία (προφανώς crossover και mpv που προτάθηκαν είναι μέσα στη λογική αυτού που ζητήθηκε από τον vagmag imho)

< >
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#515242 Οι απαιτήσεις είναι πολύ γενικές. Πρώτα πάτε να δείτε Golf. Αν θέλει να το πάρει μη συνεχίσετε, ας το πάρει. Τέλος.
Αν όμως θέλει να δει κι άλλα τότε δείξτου μια λίστα με όλα τα αυτοκίνητα, όχι μόνο χατσμπακ, όλα. Ξεχωρίστε όσα δεν απορρίπτει λόγω μάρκας, τιμής κλπ. Δείτε τα από κοντά, μπείτε μέσα. Όσα δεν απορρίψει να τα οδηγήσει. Όσα δεν απορρίψει μας τα λες και το ξανασυζητάμε.
Άβαταρ μέλους
By Nettos
#515250 +1 Σε αυτά που έγραψε ο sknipper.

Πάντως το μόνο κακό που βρίσκω στο golf, αφού μιλάμε για το συγκεκριμένο προφίλ αγοραστή, είναι οτι βρίσκεται αρκετό καιρό στην αγορά. Ενα νεο focus (εφόσον γινει διαθέσιμο σύντομα) ή το Τ-Roc μοιάζουν και ειναι πιο φρέσκα.
Άβαταρ μέλους
By vagmag
sknipper έγραψε:Οι απαιτήσεις είναι πολύ γενικές. Πρώτα πάτε να δείτε Golf. Αν θέλει να το πάρει μη συνεχίσετε, ας το πάρει. Τέλος.
Αν όμως θέλει να δει κι άλλα τότε δείξτου μια λίστα με όλα τα αυτοκίνητα, όχι μόνο χατσμπακ, όλα. Ξεχωρίστε όσα δεν απορρίπτει λόγω μάρκας, τιμής κλπ. Δείτε τα από κοντά, μπείτε μέσα. Όσα δεν απορρίψει να τα οδηγήσει. Όσα δεν απορρίψει μας τα λες και το ξανασυζητάμε.

Το να πάρουμε το golf , είναι η εύκολη λύση ...
άλλη πρόταση , άντε κ άλλης κατηγορίας από αυτή που θέλει , ποια κ με τι θετικά ;
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#515280 Golf VII facelift 1.5 TSI . Λοιπον η εβδομη γενιά δεν έχει τα θεματα τη 6ης στο dsg . Το έχει συνάδελφος και εχει ηδη 12,000χλμ από τον Δεκέμβριο (στις γιορτες παρελαβε) γενικά δεν έχει ακουστεί κάτι και είναι και καλό αμάξι. Είναι η πρώτη φορά που προτείνω Golf :lipsealed: , αλλιώς Opel Astra να ενισχύεται και το τοπικό εργοστάσιο εδώ δίπλα στο Ρίσσελσχαιμ