Renault Clio II phase2 1.4 2001-2009
VW Golf 1.4TSi 122 DSG 2009-2013
Renault Clio IV 1.5DCi 2014-
Mazda MX-5 NB 1.6('00) 2016-
Billopoulos έγραψε:Απο πολλα που διαβασα στην προηγουμενη σελιδα φαινεται γιατι διαιωνιζονται τα ιδια και τα ιδια και αυτος (αλλα και ολοι οι υπολοιποι υποθετω σε παρομοιο βαθμο) ο τοπος δεν θα αλλαξει ποτε...
REALZEUS έγραψε:dimik έγραψε:Όλα είναι σχετικά... εξαρτάται με τον κύκλο του καθενός και την πελατεία. Όταν προσφέρεις υπηρεσίες σε high profile κόσμο δεν μπορείς να σκας μύτη με σαραβαλάκι γιατί μπορεί να σκεφτεί ότι για να μην έχεις σοβαρό αυτοκίνητο κάτι δεν κάνεις καλά. Επίσης σε εκδηλώσεις κλπ στις οποίες ψαρευεις και πελάτες πρέπει να δείχνεις ένα στάτους πετυχημένου.
Είμαι σίγουρος όμως ότι δεν είναι αυτό το πρόβλημα του kon5, απλά γουστάρει premium ο άνθρωπος και καλά κάνει εφόσον φτάνει η τσέπη του.
< >
Στον άνθρωπο είναι φυσικά, αλλά αν μου σκάσει μύτη ιατρός/δικηγόρος/μηχανικός στο γραφείο μου μου με στυλ Κονιόρδου, αμαξάρα (δεν θεωρώ αμαξάρα προφανώς μια 320), κοστούμι με μαντήλι/λέλουδο στο πέτο κλπ θα τον πάρω στο ψιλό!![]()
Ξέρεις σε ποιούς μηχανικούς ανέθεσα να μου κάνουν δουλειές; Σε όσους ήρθαν με λασπωμένα off roaders, hard hats και βρώμικα τζιν! Φυσικά έκανα background checks, αλλά προσωπικά εμπιστεύομαι τον "μάχιμο", όχι τον φλώρο.![]()
Άντε να σας δώσω και ένα άλλο hint. Ο Κων/νος δεν ασχολείται πια με αυτό που νομίζετε. Οπότε για τον εαυτόν του το θέλει μάλλον, όχι για να εντυπωσιάσει τον τσοπάνη πελάτη.
με παραφωνία το τάμπλετ στη μέση.
Giuseppe Busso έγραψε:Βλέπεις έναν καλοντυμένο, περιποιημένο, με γυαλισμένη μαύρη Mercedes. Το αν είναι "βλαχάκι" ή όχι, θα φανεί αν μιλήσεις μαζί του ή αν τον γνωρίσεις. Αλλά μέχρι τότε αναφωνείς "Ουάου ή ωωω, ποιος να είναι αυτός; τι δουλειά να κάνει άραγε; κάποιος μεγαλογιατρός να'ναι; μεγαλοδικηγόρος;"
Δεν το συζητώ καν ότι ο πλούτος δεν αποτελεί στοιχείο εντυπωσιασμού.
Kon5 έγραψε:Ας μείνουμε σε αυτά τα 3 και κυρίως ας μείνουν εκτός οι λοιποί προβληματισμοί περί επίδειξης κλπ
Kon5 έγραψε:Μάλλον όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη c sedan γιατί το coupe θα δυσκολέψει την κατάσταση με το μικρό, όπως φαίνεται. Δεν αποκλείεται όμως να κάνω την επανάσταση. Εξαρτράται και τί θα βρω σε προσφορά.
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]