Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#562387 Γιατί τόσο τεράστια απαίτηση για ski hatch? Μαγνητικές μπάρες οροφής για όσες φορές χρειαστεί δεν αρκούν?

< >
Άβαταρ μέλους
By g8777
Με το ζορι βολευτηκα στη θεση οδηγησης, για να συνδυασω τιμονι και καθισμα ωστε να μην βρισκουν τα γονατα και να βλεπω τον πινακα οργανων.

Το διάβασα και εγώ περί θέσης οδήγησης καί πίνακα οργάνων, λέω κάτσε να δω στο car.gr

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

:lol:

ΓΙΑ ΌΝΟΜΑ :(
Άβαταρ μέλους
By drdino
#562390 Δώσε πίσω το γράσο στον καμπάλα, το μπέρδεψες με το βικς
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
JasonLouk έγραψε:Γιατί τόσο τεράστια απαίτηση για ski hatch? Μαγνητικές μπάρες οροφής για όσες φορές χρειαστεί δεν αρκούν?

Ειναι καλη λυση, αλλα:
-βαριεμαι βαλε-βγαλε, που τις εχω κτλ
-προξενουν αεροδυναμικο θορυβο
-(το κυριοτερο) οταν παμε για ΣΚ στο βουνο, το βραδυ θα πρεπει να βγαζω σχαρες και σκι και να τα βαζω μεσα, ενω οταν τα εχω μεσα στο αυτοκινητο τα παραταω εκει και ειμαι ξενοιαστος

Οπως εγραψα, δεν προκειται να κανω τη θυριδα βασικο κριτηριο επιλογης αυτοκινητου, αλλα ειναι ενα εξτρα που θα με βολευε πολυ.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#562394 Δεν ξέρω αν έχουν τίποτα διαφορές σε τιμές και εξοπλισμό αλλά μπορείς να δεις και το ΚΙΑ Ceed.
Άβαταρ μέλους
By King Alexander
#562395 Εγώ απορώ γιατί δεν το αποφασισες ακόμα για το ,i30. Βρήκες όσα το δυνατόν περισσότερα έχει η κατηγορία, με επιπλέον εργονομικό κάθισμα, πολυετή εγγύηση, πλήρες εξοπλισμό ασφαλείας (που ήταν το ΚΥΡΙΌΤΕΡΟ κριτήριο αγοράς, για είναι ασφαλής η κόρη και η οικογένεια) .
Δεν τα βρήκες όλα αυτά στη μικρότερη κατηγορία και έψαξες, καλώς, στη μικρομεσαία.
Τι σε προβληματίζει, ότι ξεπέρασες την αρχική τιμή που στοχευες;

Υ.Γ. αν θέλεις να είναι και ευχάριστο στην κόρη σου, αποφασίστε τι χρώμα της αρέσει ( ελπίζω όχι ροζ , θα το χρησιμοποιεί όλη η οικογένεια) .
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
King Alexander έγραψε:Εγώ απορώ γιατί δεν το αποφασισες ακόμα για το ,i30. Βρήκες όσα το δυνατόν περισσότερα έχει η κατηγορία, με επιπλέον εργονομικό κάθισμα, πολυετή εγγύηση, πλήρες εξοπλισμό ασφαλείας (που ήταν το ΚΥΡΙΌΤΕΡΟ κριτήριο αγοράς, για είναι ασφαλής η κόρη και η οικογένεια) .
Δεν τα βρήκες όλα αυτά στη μικρότερη κατηγορία και έψαξες, καλώς, στη μικρομεσαία.
Τι σε προβληματίζει, ότι ξεπέρασες την αρχική τιμή που στοχευες;

Υ.Γ. αν θέλεις να είναι και ευχάριστο στην κόρη σου, αποφασίστε τι χρώμα της αρέσει ( ελπίζω όχι ροζ , θα το χρησιμοποιεί όλη η οικογένεια) .

Πραγματι, ειδα οτι αυτα με ικανοποιουν και "συμφερουν" απο VfM.
Αλλα ξεπερναω τιμη, διαστασεις και παιρνω συντηρητικη φορμα. Δεν το λες και πιστη τηρηση των προδιαγραφων... :lol:

Βασικα περιμενω σε λιγες μερες:
-Να μαθω αν και σε ποια τιμη μπορω να καπαρωσω test drive Fiat 500L MJT 1.6 120HP (που δεν το φτανω καινουριο με τιποτα)
-Να δω πως θα ειναι και ποτε θα ερθει το Baleno F/L. Η επιλογη σουπερ-μινι εχει και εναν αλλο σκοπο, που δεν νομιζω να ανεφερα μεχρι τωρα: Οταν σε 3-5 χρονια φυγει το Παντα και εχουμε ξεχρεωσει το καινουριο, το σουπερ μινι (Ιμπιθα ή Μπαλενο) θα μεινει σαν το μικρο της συζυγου-κορων και ισως παρω τοτε ενα μεσαιο ή cross (καινουριο ή ελαφρως μεταχειρισμενο) για μενα και τα ταξιδια ολων. Εχει το μειονεκτημα οτι για 4 χρονια το βασικο αυτοκινητο θα ειναι μικρο. Εχει το πλεονεκτημα οτι μπορει τοτε να μην χρειαζομαι μεγαλο, γιατι οι κορες θα εχουν ισως σκορπισει... :help: :(
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
NickTG έγραψε:Δεν ξέρω αν έχουν τίποτα διαφορές σε τιμές και εξοπλισμό αλλά μπορείς να δεις και το ΚΙΑ Ceed.

Το ειδα :)
kantoniou έγραψε:Μεταξυ i30 Dist και Ceed Premium (τοπ εκδοσεις) το Hyundai ειναι πιο φθηνο και εχει το "ski through", εργοστασιακους αισθητηρες σταθμευσης και οθονη 8" αντι 7". Το Ceed εχει ρεζερβα αντι για κιτ και τα +2 χρονια εγγυηση. Σε αυτη την εκδοση, παω για το i30.
Στις επομενες εκδοσεις (Style vs Uptown) η τιμολογιακη διαφορα κλεινει, ο εξοπλισμος ειναι ιδιος (πλην οθονης) και το Ceed με την εγγυηση και τη ρεζερβα ειναι μαλλον προτιμοτερο.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#562399 Οι φωτό παραπάνω πρέπει να ειναι λίγο παραπλανητικές
Αν και δεν εχω μπει στο 308 , η λογική με τα μικρά τιμονακια ειναι οτι βλέπεις τον πίνακα οργάνων απο πάνω και όχι μέσα απο αυτα

Η γωνία λήψης ειναι κάπως, εκτιμώ οτι τραβήχτηκαν απο το ύψος στήθους
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#562400 Εμένα 3 πράγματα δεν μου άρεσαν στην θέση οδήγησης του 308. 1. Κάθεσαι πολύ υψηλά (για τα γούστα μου)
2. Το μικρό τιμόνι αναγκάζει τα μπράτσα να πιέζουν το στήθος και ένιωθα ότι με κουράζει ακόμη και στα 5-10χλμ του τεστ ντραιβ (μπορεί και να συνηθίζεται, υπόψιν έχω περίσσευμα κιλών)
3. Δεν βρήκα θέση που να βολεύει το προσκέφαλο, ένιωθα ότι μου σπρώχνει το κεφάλι μπροστά ( αυτό ίσως ήταν θέμα ρύθμισης αλλά ούτε πριν ξεκινήσουμε, ούτε εν κινήσει, ούτε ο πωλητής κατάφερε να το ρυθμίσει).
Κατά τα άλλα μου άρεσε και σε τιμή black Friday το πετρέλαιο 130 active ήταν ευκαιρία, αλλά 30.000χλμ το χρόνο με αυτή τη θέση οδήγησης ούτε για αστείο.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By g8777
KiloMeater έγραψε:Οι φωτό παραπάνω πρέπει να ειναι λίγο παραπλανητικές
Αν και δεν εχω μπει στο 308 , η λογική με τα μικρά τιμονακια ειναι οτι βλέπεις τον πίνακα οργάνων απο πάνω και όχι μέσα απο αυτα

Η γωνία λήψης ειναι κάπως, εκτιμώ οτι τραβήχτηκαν απο το ύψος στήθους

:hmmm:

Μπορει για σωματοτυπο που ξεφευγει απο τον μεσο ορο να ειναι οντως προβλημα, δεν θεωρω τυχαια την παραπανω οπτικη. Ψηθηκα να παω να το δω απο κοντα παντως.

Asimov έγραψε:
g8777 έγραψε:

ΓΙΑ ΌΝΟΜΑ :(

Δεν είναι για σένα

Γιατι; :s_omg
:(