Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

Να πω την αμαρτία μου δεν έχω τον τρομερό ενθουσιασμό, ίσως λόγω του "ωρίμου" χαρακτήρα της επιλογής.
Είμαι ακόμα στο στάδιο του τι άλλο θα μπορούσα να πάρω με παρόμοιο Budget, σε καινούριο ή ελαφρώς μτχ.
Θεωρώ πως μόλις πάρω πινακίδες και το κυκλοφορήσω θα μου φύγει αυτό το πακέτο σκέψεων, αλλά για την ώρα πιο πολύ μούδιασμα έχω παρά ανυπομονησία
.Πάντως στα λεφτά του, με δεδομένη την ανάγκη να μη μπλέξω με Stellantis και την 7ετή/150.000χλμ εγγύηση του, ήταν μάλλον μονόδρομος.
Αν είχε φύγει το Bmw πριν δώσω την προκαταβολή για το Xceed, μάλλον θα τα σκαγα για CHR, όχι γιατί το βρίσκω τόσο καλύτερο ως αυτοκινητο, αλλά δίνει μία σαφή αίσθηση πιο σύγχρονης κατασκευής, πράγμα που καλώς κακώς παίζει ρόλο όταν πας σε καινούριο.
Όπως και να χει ελπίζω να ναι καλότυχο και απροβλημάτιστο και στο μέλλον το ξαναβλέπουμε
socratesn έγραψε:
Καλορίζικο. Την καλύτερη επιλογή έκανες.
Platinum ή ανέβηκες σε GT-Line?
Giuseppe Busso έγραψε:
Καλορίζικο. Την καλύτερη επιλογή έκανες.
Platinum ή ανέβηκες σε GT-Line?
Τίποτα από τα δύο.
Premium
Στην Platinum τα μόνα δύο έξτρα που άξιζαν ήταν τα φλας στους καθρέφτες που ήταν και ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι (το δικό μου τα έχει στο φτερό, δε το είχα προσέξει, μου κάνει λίγο τσιπιά αλλά θα το ξεπεράσω) και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων.
Ο πίνακας οργάνων έχω διαβάσει στο ελληνικό group κατόχων ότι τα παίζει πολύ συχνά με θερμοκρασίες, οπότε είπα να τον αποφύγω, δεδομένου πως στα συγκεκριμένα αυτοκίνητα δεν έχει κάποια σοβαρή επιπλέον λειτουργικότητα πέραν του οπτικού θέματος.
Η Gt-Line είχε εξοπλισμό που ήθελα (keyless, ασύρματη φόρτιση, ηλεκτρικά καθίσματα), αλλά ξέφευγε οικονομικά και νομίζω το χαλάει λίγο και οπτικά, δε μου αρέσουν καθόλου οι ζάντες της ούτε τα πίσω κυψελοειδή LED της.
Γενικά συμβιβάστηκα με το να πάρω κάτι πολύ χρηστικό και λειτουργικό, χωρίς τρομερές θυσίες σε θέματα εξοπλισμού.
Το Premium που πήρα έχει τις φωτάρες μπρος - πισω full led, 18αρες ζάντες, τη μεγάλη οθόνη μέσα, όλες τις "smart" λειτουργίες μέσω kia connect, διζωνικό clima, carplay, camera, αισθητήρες πίσω κλπ.
Σίγουρα στον ανταγωνισμό υπηρχαν πλουσιότερα, υπήρχαν και φτωχότερα, γενικά επικρατεί ένα μπάχαλο με τους εξοπλισμούς, από τα 30Κ και πάνω αρχίζεις να βρίσκεις πραγματικά πλήρη οχήματα