Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#196554 Το Fiat είναι ταχύτερο και μάλλον καλύτερο και στον δρόμο. Από εκεί και πέρα είναι θέμα εμφάνισης, άρα υποκειμενικό.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#196576 Mε περισσότερα άλογα ναι. Ταχύτερο όχι τόσο, τουλάχιστον με βάση τα χαρτιά λόγω τρικύλινδρου.
Άβαταρ μέλους
By antonisczt
#196589 Εμενα παντως μου αρεσε αρκετα το 500Χ στο test drive που εκανα.
Ιδιως το μοτερ του(συγκρινομενο με το Punto που εχω).Θεωρησα οτι τα παραπανω κιλα θα το πνιγουν αλλα :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By Asimov
Corto Maltese έγραψε:Mε περισσότερα άλογα ναι. Ταχύτερο όχι τόσο, τουλάχιστον με βάση τα χαρτιά λόγω τρικύλινδρου.

Πήγα στην Peugeot για άλλη δουλειά :shifty: και είδα το 2008, που μου φάνηκε ιδανικό για τη δουλειά που το θέλεις :hmmm: με μπόνους κάτι έξτρα παροχές (δωρεάν service 4 χρόνια, εργ. εγγύηση 5 χρόνια κλπ.)
Τελική τιμή το 500Χ πόσο σου είπαν; (διαβάζω ότι κι αυτοί τρέχουν γενναίες προσφορές στα ετοιμοπαράδοτα)
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#196845 Σχεδόν στα ίδια. Και υπολογίζω με πολύ χαλαρούς υπολογισμούς ένα 500άρικο πάνω κόστος χρήσης το χρόνο
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#196846 Κατανάλωση και service?

.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#196856 Κατανάλωση, ελαφρώς αυξημένα τέλη και ελαφρώς αυξημένα ασφάλιστρα. Αν βάλουμε και το σέρβις ανεβαίνει κι άλλο
Άβαταρ μέλους
By Jorge_greek
#196866 Μόνον σε μένα φαίνονται απαίσια αυτά τα φανάρια μπρος - πίσω των τωρινών πεζώ άσχημα; Πραγματικά πιο όμορφο μου φαίνεται το layout του κάκτου-τζουκ!
Άβαταρ μέλους
By Asimov
Corto Maltese έγραψε:Κατανάλωση, ελαφρώς αυξημένα τέλη και ελαφρώς αυξημένα ασφάλιστρα. Αν βάλουμε και το σέρβις ανεβαίνει κι άλλο

Πάρε το Peugeot. Έχουν ετοιμοπαράδοτα;

Το Cactus (και το Juke) θα το έπαιρνα μόνο αν ήταν δώρο και θα του έβαζα άμεσα πωλητήριο, για να πάρω κάτι άλλο. Νομίζω ότι ξεπερνάει τα επίπεδα ασχήμιας του αείμνηστου Tiida :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#196892 Έχουν ετοιμοπαράδοτα και αυτό είναι βασικός λόγος για την τελική μου απόφαση
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#196894 Ω μια χαρά. Να ξέρεις (φαντάζομαι ότι σου το είπαν, βέβαια) ότι αν δεν πάρεις το άτοκο και πληρώσεις μετρητοίς ή με έντοκο διακανονισμό έχεις επιπλέον έκπτωση.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#196902 Εμένα το Cactus μου αρέσει πάντως και νομίζω πως έχει και καλές τιμές.
Το είδες καθόλου αυτό Corto, ή δεν σου αρέσει;
Από τα άλλα δύο, θα προτιμούσα το FIAT πάντως, μου φαίνεται πιο όμορφο.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#196907 Το Cactus, εκτός των άλλων, υπολογίζω ότι θα είναι σχεδόν αδύνατο να το μεταπωλήσει κανείς λόγω ασχήμιας :lol:
Το Fiat δεν έτυχε να το δω από κοντά, όμως το 2008 που το είδα μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και μάλιστα η αδερφή μου το έβαλε για τα καλά στο μάτι, για να αλλάξει αυτό το άχρηστο x-trail που πήγε και φορτώθηκε επί ΚΚ του Β'. :lol:
Επίσης η αντιπροσωπεία της Peugeot μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και οι προσφορές που κάνουν δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητες :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Asimov έγραψε:Το Cactus (και το Juke) θα το έπαιρνα μόνο αν ήταν δώρο και θα του έβαζα άμεσα πωλητήριο, για να πάρω κάτι άλλο. Νομίζω ότι ξεπερνάει τα επίπεδα ασχήμιας του αείμνηστου Tiida :hmmm:

Αυτοκίνητα για τυφλούς όλα τους. Στην ίδια κατηγορία εξαμβλώματος με το αλήστου μνήμης Scorpio. :tomato:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#196916 Scorpio, multipla και το μεγάλο 500 παίζουν σε ξεχωριστή κατηγορία ασχήμιας... Μετά πάει το Tiida σαν ενοχλητικά αδιάφορο.
Τον κάκτο εγώ τον βρίσκω πολύ συμπαθητικό, ίσως παίζει ρόλο και το χρώμα αλλά όσα έχω δει μια χαρά μου μοιάζουν, το ίδιο και το Juke το οποίο όμως θεωρώ πιο περιθωριακή επιλογή σε σχέση με τον κάκτο. Αντίθετα με ενοχλούν κάπως τα Peugeot με τα 2 μηδενικά, τα βρίσκω γκουμουτσέ..... Αλλά σημασία έχει τι αρέσει σε αυτόν που θέλει να το πάρει.