Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#340776 Εγώ πάντως, επειδή είμαι και ο ιδρυτής του Pour Homme, αν είχα οπτική άποψη από το περσονάλιτι που λέγεται Κον5, θα ήξερα κατευθείαν την sur-mesure επιλογή για το μελλοντικό του αυτοκίνητο. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By otso
#340922 Εδω ειναι το θεμα με τις νεκροφορες;
πλακα πλακα η νεκροφορες βλεπω η bmw στυλ παραβατικος απο το Ζεφυρι (τοχετε προσεξει οτι ολοι οι γυφτοι εχουν bmw;)
Απο οτι εχετε προτεινει , μονο η DS μου κρεμασε το σαγονι.
Αν θελει συμβολο κυρους (για να θυμηθουμε τον Barks) as παρει οτι εχει ο κουγιας ,τελος.
Άβαταρ μέλους
By Eliaskat
#341047 εαν δεν ειναι euro6 απλα δεν αξιζει η εισαγωγη .
Αναλογα το ποσο του τιμολογιου και τα κυβικα βγαινουν οι φοροι..

επειδή παρα πολλα γινονται με τους εμπόρους, η Mercedes Ελλας (οχι Dealer) πχ πουλαει καποια μτχ οχηματα με εγγυηση και δυνατοτητα ακομα και επιστροφής.

Δεν θα ρισκαρουν καν να πειραξουν το αυτοκινητο και ισως αξιζει το κατι παραπανω
Άβαταρ μέλους
By 224v
otso έγραψε:Αν θελει συμβολο κυρους (για να θυμηθουμε τον Barks) as παρει οτι εχει ο κουγιας ,τελος.

Αυτο παει πακετο και με το νουμερο που εχει... δεν ειναι ευκολο ...
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#341116 Αυτο αναρωτιεμαι και εγω. Πως το αυτοκινητο του δικηγορου, που η πιθανοτητα να το δει πελατης ειναι ελαχιστη, του ανεβαζει το κυρος.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#341118 Έλα μου ντε...
Προσωπικά αν μου έσκαγε δικηγόρος με πολύ ακριβό αμάξι ΘΑ ΕΚΟΒΑ ΡΟΔΑ ΜΥΡΩΜΕΝΑ
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#341119 Το θέμα δεν είναι να το δει ο πελάτης. Το θέμα είναι να το δει ο συνάδελφος και ο ευρύτερος κοινωνικός περίγυρος. Χώρια που μπορεί ο άλλος να το έχει απλά καημό για τους χ,ψ δικούς του λόγους να πάρει ένα από τα 3 Γερμανικά. Τι μας κόφτει εμάς? Δανεικά μας ζήτησε?
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#341120 Εγώ πάντως δεν αναφέρομαι στη συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά γενικά στα περι δικηγόρων και κύρους που είναι αστεία είτε αφορούν πελάτες είτε συναδέλφους είτε οποιονδήποτε.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#341121 @Στεφαν, αναφερθηκε παραπανω οτι πρεπει να εχει καλο αυτοκινητο ο δικηγορος για θεμα κυρους. Να θυμηθηω το πω και στον φιλο μου τον χαζοδικη που γυρναει με το τιρκουαζ σταρλετακι του.

Τη μονη περιπτωση που θα καταλαβω καποιος να πρεπει να εχει καλο αυτοκινητο για θεμα κυρους, ειναι να πηγαινει κανα ταξιδι με πελατη, να πηγαινει καπου με πελατη μεσα, οποτε μονο και μονο για τροπους καλης "συμπεριφορας" θα πρεπει να εχει κατι καλο. Βεβαια σε αυτην την περιπτωση το νουμερο 1 και παλι δεν ειναι τι αυτοκινητο ειναι αλλα να ειναι πεντακαθαρο παντα.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#341123 +1 στον αποπάνω. Το σημαντικότερο είναι να έχεις ένα αυτοκίνητο σε αξιοπρεπή κατάσταση, καθαρό, προσεγμένο κτλ. Το να μυρίζει πρημιουμίλα είναι τέρμα στερεοτυπικό και imo έρχεται σε τριτοδεύτερη μοίρα. Τί να το κάνεις το πρήμιουμ άμα το έχεις κοτέτσι ή το έχεις κάνει στρογγυλό από τα χτυπήματα.
Τελευταία επεξεργασία από diplomat και 21 Δεκ 2016, 16:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#341124 Κι εγώ γενικά αναφέρομαι. Για μας μπορεί να είναι όντως αστείο. Για εκείνους, ή κάποιους από εκείνους, ίσως να είναι σημαντικό.

Σας παραπέμπω στο dress code των δικηγόρων κτλ.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#341129 Άλλο το dress code.
Για κανέναν σοβαρό επαγγελματία δικηγόρο η μάρκα του αυτοκινήτου δεν προσθέτει στο κύρος.
Η εμφάνιση (δική του, αυτοκινήτου, γραφείου whatever), ναι, προσθέτει.

.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#341130 Όλα είναι σχετικά... εξαρτάται με τον κύκλο του καθενός και την πελατεία. Όταν προσφέρεις υπηρεσίες σε high profile κόσμο δεν μπορείς να σκας μύτη με σαραβαλάκι γιατί μπορεί να σκεφτεί ότι για να μην έχεις σοβαρό αυτοκίνητο κάτι δεν κάνεις καλά. Επίσης σε εκδηλώσεις κλπ στις οποίες ψαρευεις και πελάτες πρέπει να δείχνεις ένα στάτους πετυχημένου.

Είμαι σίγουρος όμως ότι δεν είναι αυτό το πρόβλημα του kon5, απλά γουστάρει premium ο άνθρωπος και καλά κάνει εφόσον φτάνει η τσέπη του.

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#341132 Ε τώρα κάνετε λες και ζείτε αλλού.

Δηλαδή μου λέτε ότι μεγαλύτερη σημασία έχει να έχεις ένα Κόρσα στην πένα απ' ότι μια 3αρα κοτέτσι (λέω εγώ τώρα για χάρη της κουβέντας) πχ?
dimik έγραψε:Όλα είναι σχετικά... εξαρτάται με τον κύκλο του καθενός και την πελατεία. Όταν προσφέρεις υπηρεσίες σε high profile κόσμο δεν μπορείς να σκας μύτη με σαραβαλάκι γιατί μπορεί να σκεφτεί ότι για να μην έχεις σοβαρό αυτοκίνητο κάτι δεν κάνεις καλά. Επίσης σε εκδηλώσεις κλπ στις οποίες ψαρευεις και πελάτες πρέπει να δείχνεις ένα στάτους πετυχημένου.

Είμαι σίγουρος όμως ότι δεν είναι αυτό το πρόβλημα του kon5, απλά γουστάρει premium ο άνθρωπος και καλά κάνει εφόσον φτάνει η τσέπη του.

< >

Αυτό.