- 05 Φεβ 2026, 10:07
Ο μπήτρος πουλάει 10 αμάξια την ημέρα και έχει άπειρες επισκέψεις καθημερινά. Αν έπρεπε να στέλνει και κάθε αμάξι που ενδιαφέρεται κάποιος σε εξωτερικό συνεργείο, θα έπρεπε να έχει άλλα 30 άτομα προαωπικό. Δεν ενστερνίζομαι απόλυτα, ωστόσο βρίσκω κάποια "λογική" πίσω από την πρακτική αυτή. Έχει αναβατόριο και σου λέει έλα με όποιον θες και τσέκαρε ότι θες. Αυτό έκανα με το verso, πήγα με μάστορα της εμπιστοσύνης μου, το μπρίζωσε, όλα καλά με μηδέν σφάλματα, το σηκώσαμε, τσεκάρισμα για σκουριές όλα γκούντ πάνω κάτω δεξια αριστερά μέσα έξω κσι προχώρησα. Το αυτό με τον γιο του αφεντικού που πήρε λίγες βδομάδες αργότερα ένα μινι κούπερ διλιτρο, επίσης ένας φίλος μου για ένα πεζό 308 και πρόσφατα ο συαδελφος με το υβριδικό 3008. Στο οποίο διαπιστώσε σπίτι του ότι είναι χαλασμένο το καλώδιο φόρτισης. Πήγε την επόμενη μέρα, του το είπε και του παρήγγειλε άλλο, κάπου 300€ νομίζω είπε, φυσικά το έδωσε δωρεάν.
Ισχύει για την ποσότητα.
Λήγουν τα μισθώματα σε 50 QQ ξέρωγω από την πχ Avis. Κατευθείαν ενημερώνει τους μαντράδες για την διαθεσιμότητα τους (να τα διώξει θέλει, για ν' ανανεώσει τον στόλο της) και πάνε απο το terminal της για τα τσεκαρίσματα-συνεννοήσεις.
Οι "μικροί" μαντράδες θα διαλέξουν απο ενα τεμάχιο, λίγο πιο προσεγμένο από τον σωρό.
Ε, ο μπήτρος θα φορτώσει 2 αυτοκινητάμαξες χωρίς να τα πολυψάξει, λιγότερα ο μαρινάτος, ακόμα πιο λίγα καναδυό άλλοι.
Τα qq δεν τα λέω τυχαία, αμα μπει κάποιος στο σάιτ του θα δει μερικά κομμάτια που γράφουν "coming soon" και πολλά που είναι ήδη εκεί. Το ίδιο σε πεζό 3008 και 5008.
Το -αναμφίβολα- κακό όνομα το είχε βγάλει όταν έφερνε αβέρτα εισαγωγής ότιναναι με -συνήθως- γυρισμένα χιλιόμετρα, ειδικά σε εκείνο το μπραφ με την απελευθέρωση του πετρελαίου, όπου ο έλεγχος ήταν πρακτικά αδύνατος. Πλέον η αναλογία έχει αλλάξει δραματικά, παίζει κυρίως μπάλα με λίζινγκ όπου ο έλεγχος είναι εύκολος, υπάρχουν δε και τα λογής vertical.
Τεσπα, μεγάλη ιστορία τα μτχ, σίγουρα παίζει η τύχη τον ρόλο της ότι και να πάρεις. Ειδικά τώρα με τα "ρεύματα" το θέμα ζορίζει περισσότερο. Προσωπικά θα έμπαινα σε ένα τιγκουαν 1.5 δσγ ή -όπως αναφέρθηκε- μόνο σε ιάπωνα για ρεύμα.