Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Jorge_greek
#493105 Χιλιόμετρε κάνα τέτοιο σκέφτεσαι; Στο ίδιο μήκος με τα θηρία που κοιτάς είναι, απείρως πιο πρακτικά και νομίζω και πιο φθηνά.
Προσωπικά αν έμενα σε μπολιτισμένη χώρα και έψαχνα οικογενειακό ένα T5 van είναι ίσως το μοναδικό VW που πλέρωνα αδρά :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#493124 Καλύτερο σαλόνι το Tiguan από το 5008? Ούτε από το 3008 δεν είναι καλύτερο, πόσο μάλλον από το μεγαλύτερο. Αυτό πάλι με τα χρώματα εσωτερικού δεν το καταλαβαίνω. Με ένα χρώμα το φέρνουν? Δεν μπορείς να επιλέξεις?
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#493150 Καλά, το παραπάνω εσωτερικό είναι πολλές φορές (κάποια εκατομμύρια) πιο όμορφο από του VW.
H έλλειψη τετρακίνησης όμως δεν καταπίνεται εύκολα σε αυτά τα χρήματα.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Anonymous Founder έγραψε:Καλά, το παραπάνω εσωτερικό είναι πολλές φορές (κάποια εκατομμύρια) πιο όμορφο από του VW.
Ε, αν σου πω ότι του VW μου φαίνεται πιο εύπεπτο και πιο αρχοντικό; Και αυντίθετα το άλλο πολύ πλαστικουρέ; Γούστα είναι αυτά...
Anonymous Founder έγραψε:H έλλειψη τετρακίνησης όμως δεν καταπίνεται εύκολα σε αυτά τα χρήματα.
Αυτό μάλιστα, για μένα από μόνο του είναι παράγοντας απόρριψης για αυτοκίνητο τέτοιου τύπου.
Βέβαια ό,τι και να λέμε εμείς αν του αρέσει το τάδε και τσεκάρει τα κουτάκια του ενδιαφερόμενου ας λέμε όσα θέλουμε. :lol:
Άβαταρ μέλους
By GTS
Anonymous Founder έγραψε:Καλά, το παραπάνω εσωτερικό είναι πολλές φορές (κάποια εκατομμύρια) πιο όμορφο από του VW.
H έλλειψη τετρακίνησης όμως δεν καταπίνεται εύκολα σε αυτά τα χρήματα.

Ενα Golf GTI Club που ειχα δει στη εκθεση αυτοκινητου ειχε φοβερο εσωτερικο καλυτερο απο Αουντι, με αλκανταρα κλπ. Καμμια σχεση με Πεζω. Βεβαια αν δεις ποιο βασικα μοντελλα δεν ειναι ετσι.

Προσφατα ειδα στην Αγγλια μερικα R και μου φανηκαν οτι εχουν φινιρισμα εσωτερικου επιπεδου Πορσε (καμμια σχεση με βασικα μοντελλα)...βεβαια αλλοι μου λενει οτι ειναι ιδια.. :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By mirage
Jorge_greek έγραψε:Χιλιόμετρε κάνα τέτοιο σκέφτεσαι; Στο ίδιο μήκος με τα θηρία που κοιτάς είναι, απείρως πιο πρακτικά και νομίζω και πιο φθηνά.
Προσωπικά αν έμενα σε μπολιτισμένη χώρα και έψαχνα οικογενειακό ένα T5 van είναι ίσως το μοναδικό VW που πλέρωνα αδρά :lipsealed:
Το σκεφτομαι σοβαρα. Εχω βρει και με τι θα γεμισει.
@GTS Καλα σου λένε. Να τους ακους.

< >
Άβαταρ μέλους
By Jorge_greek
#493312 Surfboards, μια ξανθιά Αυστραλέζα και ένα λαμπραντόρ;

@kilo τόσο καταλυτική είναι η γνώμη της στο 4τροχο;