Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By dimviii
drdino έγραψε:Μάρκο, μαζί σου για το να είναι απενεργοποιούμενο, αλλά είσαι πολύ λάθος στο ότι δεν χρειάζεται στην καθημερινή οδήγηση. ΕΙΔΙΚΑ εκεί είναι που χρειάζεται.

ετσι ακριβως.
Χθες ανεβαινα Καρπενησι,σβελτο οδηγημα,οσο επιτρεπει σε ανηφορα το κανγκου,και σε χασιμο πανω σε στενη γεφυρα εχουν πεσει απο φορτηγο 5-6 μπαλλες τριφυλλι. :lipsealed: Το σλαλομ που εκανε αναμεσα στις μπαλλες φρεναριστος δεν γινοταν αλλιως.
Άβαταρ μέλους
By apav
markvag έγραψε:Χαιρετώ και πάλι τα πλήθη...

Μιας και ακόμα δεν έχει πουληθεί η Νίτσα έχω ακόμα το δικαίωμα να σας πρήξω :lol:

Για πείτε καμιά άποψη για Subaru Legacy... αν το έχει οδηγήσει κανείς, ιδιαιτερότητες, κτλ...

Είναι λίγο (καλά πολύ) left field, αλλά από την εποχή που ο McCrush τα απογείωνε στις ειδικές είχα ένα soft spot για σχεδόν κάθε subaru...

Πλέον με βλέπω για δίλιτρο, μιας και μια ζωή την έχουμε, κτλ... :lol:

:ninja:

:offtopic:

2013 Colin McRae Forest Stages Rally

SS1 stop line να γράφουμε κάρτες. Zero car το από πάνω δίδυμο με το Cosworth (=1 beautiful family owned :lol: ).

Jimmy McRae = :s_gamer
Chris Hoy = :s_omg :help: :s_whiteflag

markvag έγραψε:
IKE έγραψε:Τόσο κόλλημα με το ESP? Είναι επειδή θεωρείς ότι είναι επικίνδυνο?

Όπως έγραψα παραπάνω όχι.

Λόγω υποχρεώσεων και τρεχαμάτων καθημερινά οι φορές που θα πάω να οδηγήσω για να :s_devil :s_devil :s_devil θα είναι ελάχιστες. Αυτές λοιπόν οι ελάχιστες φορές θέλω να είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΘΕΛΩ ΕΓΩ και όχι όπως κρίνει ένα γαμημένο τσιπάκι. :rtfm:

Γι' αυτό και θέλω ένα επικοινωνιακό αμάξι με ενδιαφέρον στρίψιμο! :rtfm: Και το ενδιαφέρον για εμένα αρχίζει μετά το γλίστριμα. Κάποιοι μπορεί να το βρίσκουν λάθος, προσωπικά δεν μ' ενδιαφέρει η άποψη του οποιουδήποτε. Αυτό θέλω.

Και θα μου πεις... για το 1/1000 θα επιλέξεις αμάξι;;; ε, για εμένα είναι πολύ σημαντικό αυτό το 1/1000 και το αμάξι που θα πάρω πρέπει να με καλύπτει και εκεί. Είναι κάτι που νιώθω πολύ από τη στιγμή που ακινητοποιήθηκε με βλάβη το 206 και αναγκάστηκα να το πουλήσω... Το οποίο 206 δεν ήταν προφανώς καμία υπεραμαξάρα, αλλά με κάλυπτε απολύτως με ττην ευκολία να το κάνεις να γλιστρίσει και να το ελέγξεις στο γλίστριμα (αρκεί να μην ξεπερνούσες τα όριά του).

Μήπως δεν αξίζει να πουλήσεις το πούλμαν μέχρι να μεγαλώσουν τα παιδιά; Να αγοράσεις και ένα μικρό γαλλικό για τις Κυριακές το πρωί που τα παιδιά είναι στην εκκλησία και να ευχαριστηθείς δύο διαδρομές; Έτσι και αλλιώς με τα παιδιά μέσα, δεν θα το πατάς. Άνετα βρίσκεις ένα μικρό που θα σου στοιχίσει πολύ λίγο έστω και ως δεύτερο.

http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/6839036/

Ένα τέτοιο σίγουρα θα έχει μικρότερα έξοδα από ένα δήθεν σπορ οικογενειακό. 265€ τέλη και άλλα τόσα για ασφάλεια συν η συντήρηση, δεν νομίζω ότι θα βγει πάνω από 100€ τον μήνα = 23€ η κάθε Κυριακή και γλιτώνεις και την εκκλησία. :innocent:

Το σπορ οικογενειακό μου μοιάζει με σενάριο από την εποχή των παχιών αγελάδων. Ωραίο είναι αλλά θα καταναλώνει βενζίνες και θα φθείρεται, απλώς για να σου δίνει μία καλύτερη αίσθηση στο μποτιλιάρισμα. Ναι θα είναι καλό για να το πατήσεις την Κυριακή το πρωί, αλλά και πάλι θα είναι συμβιβασμός. Άσε που εάν αγοράσεις ένα δεύτερο πολεμικό, θα ξυπνάς για να το βγάλεις βόλτα. Κάτι μου λέει ότι η αλλαγή του πούλμαν θα σου στοιχίσει ακριβά ενώ χρειάζεται τους χώρους του.
Άβαταρ μέλους
By IKE
#155302 ΑΡΙΣΤΟ
Άβαταρ μέλους
By apav
το εσωτερικό είναι αυτή την στιγμή γυμνό γιατί ξεκίνησα να το κάνω καινούργιο αλλά τελικά το άφησα γιατί θα ασχοληθώ με αυτοκ αντίκα
:rtfm:

Τον έφαγε ο djet και αυτόν. :s_cry
Άβαταρ μέλους
By The Ace
apav έγραψε:....Άνετα βρίσκεις ένα μικρό που θα σου στοιχίσει πολύ λίγο έστω και ως δεύτερο.

http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/6839036/

Ένα τέτοιο σίγουρα θα έχει μικρότερα έξοδα από ένα δήθεν σπορ οικογενειακό. 265€ τέλη και άλλα τόσα για ασφάλεια συν η συντήρηση, δεν νομίζω ότι θα βγει πάνω από 100€ τον μήνα = 23€ η κάθε Κυριακή και γλιτώνεις και την εκκλησία...

Έτσι για χαβαλέ, ποιος θέλει να κάνει την πρώτη εκτίμηση για το πόσα ευρώπουλα θέλει το ΑΨΟΓΟ, ΑΡΙΣΤΟ (και ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΟ θα πρόσθετα εγώ) ραλλάκι για να γίνει κανονικό αυτοκίνητο ? :svivhaha:

Άντε να κάνω την αρχή: από αυτά που μαρτυράει ο ίδιος ο Γιάννης, τουλάχιστον ένα 3χιλιαρο. Από αυτά που ΔΕΝ λέει ο Γιάννης, άλλο ένα 2χιλιαρο χ-α-λ-α-ρ-άααααα. Το όλον σύνολον 5 χιλιαρικάκια, και τότε *ίσως* να έχουμε ένα κανονικό αυτοκίνητο....
Άβαταρ μέλους
By IKE
#155361 Όπως θα έλεγε και ο ΠΟΠ:

ΣΚΑΣΕ ΒΛΑΚΑ

:)

αφου λέμε είναι ΑΡΙΣΤΟ
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#155365 Νομίζω οτι το forum καταλήγει σε 320 εαν πρόκεται για οικογενειακό,
ως τον καλύτερο δυνατό συμβιβασμό.

Απο κει και πέρα, η εναλλακτική του να κρατήσεις το Citroen και να αποκτήσεις ένα
δεύτερο σουπερμίνι ή MX-5 ως σπορ πρόταση καθαρά βόλτας, με κερδίζει προσωπικά.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#155369 Κάθε άλλο, εγώ συνεχίζω να λέω ότι ένα Leon Cupra (πλέον και το 2λιτρο παίζει) είναι η καλύτερη επιλογή. Τηρεί όλες τις αρχικές προδιαγραφές, σφαίρα, σχετικά άνετο, χώροι, *λογική* κατανάλωση, εξοπλισμένο, και με εύκολο service σε κάθε γειτονιά. Υπάρχουν και 2-3 ΑΡΙΣΤΑ (κανονικά όμως :shifty: ) στο car, σε σχετικά λογικές τιμές, άρα θα πρέπει να πάει ο ανώνυμος φίλος μας να τους ρίξει μια ματιά...
Άβαταρ μέλους
By markvag
georgetz έγραψε:Νομίζω οτι το forum καταλήγει σε 320 εαν πρόκεται για οικογενειακό,
ως τον καλύτερο δυνατό συμβιβασμό.

Εικόνα

:lol: :lol:

georgetz έγραψε:Απο κει και πέρα, η εναλλακτική του να κρατήσεις το Citroen και να αποκτήσεις ένα
δεύτερο σουπερμίνι ή MX-5 ως σπορ πρόταση καθαρά βόλτας, με κερδίζει προσωπικά.

Είναι μία καλή ιδέα και αυτή και έτσι σαφώς μπορώ να πάρω ένα αυτοκίνητο με λιγότερους οδηγικούς συμβιβασμούς, ενώ και τα πάγια (τέλη + ασφάλειες) δεν θα είναι και πολύ μακριά από μία 320 πχ...

Από την άλλη βέβαια, για να βρεις ένα ΜΧ5 καλό (στο μάτι από το car... ότι κι αν σημαίνει αυτό, το ελέγχεις σαφώς) θέλεις ένα 4χίλιαρο... :hmmm:

@apav: Δεν με βλέπω για το συγκεκριμένο...
Άβαταρ μέλους
By IKE
#155380 Κάτι τέτοιο θα ήταν μάλλον η καλύτερη λύση: Ε46 318 sw:

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6632406/

(δεν έχω ιδέα για το συγκεκριμένο, φαίνεται οκ, μπορεί να είναι κοτέτσι).

Θα έλεγα 1800 αντί 2000 γιατί χάνεις λίγο σε επιδόσεις αλλά κερδίζεις πολλά σε τ'ελη κλπ.

Γενικά ότι και αν πάρεις πρόσεξε μη σκοτωθείς και μη σκοτώσεις και άλλους μαζί.
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
apav έγραψε:Μήπως δεν αξίζει να πουλήσεις το πούλμαν μέχρι να μεγαλώσουν τα παιδιά; Να αγοράσεις και ένα μικρό γαλλικό για τις Κυριακές το πρωί που τα παιδιά είναι στην εκκλησία και να ευχαριστηθείς δύο διαδρομές; Έτσι και αλλιώς με τα παιδιά μέσα, δεν θα το πατάς. Άνετα βρίσκεις ένα μικρό που θα σου στοιχίσει πολύ λίγο έστω και ως δεύτερο.

+1
Δεν θυμάμαι αν οδηγεί η γυναίκα σου, αλλά μπορεί να σε βγάλει από δυσκολίες στο συντονισμό ένα μικρό 2ο. Το Ραλί το αφήνω να περάσει ασχολίαστο, καθώς είναι ΑΡΙΣΤΟ.

@kostis20
Άνετο ταξίδι νομίζω ότι υπερτερεί το πούλμαν. Γρήγορο ταξίδι δεν ξέρω για ποιο λόγο να θέλει να κάνει με την οικογένεια, γενικώς δεν είναι ξεκάθαρο το κόνσεπτ για μένα.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#155386 Εγώ τον νιώθω τον ανώνυμο φίλο μας :lol: , δεν χρειάζεται πλέον τόοοοσους χώρους, του έχει μείνει ο καημός, θέλει να κάνει λιγάκι το κομμάτι του από τώρα, αλλά να έχει και τις ευκολίες του ευρύχωρου "οικογενειακού". Οπότε μας χαιρετά η Νίτσα, για να έρθει το σβέλτο οδηγιάρικο hatch (?)

Σβέλτο σε ταξίδι ρε παιδιά δεν σημαίνει ότι θα πηγαίνει κόφτες με τη ταυτότητα δαγκωτή. Σβέλτο σημαίνει να μπορεί να έχει σχετικά υψηλή μωτ, να μπορεί να προσπεράσει άνετα, να ρίξει και 3-4 γρήγορες γκαζιές εκεί που θα μπορεί, γενικά να μην νιώθει σαν οδηγός πούλμαν :shifty:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
funkyreverend έγραψε:[
@kostis20
Άνετο ταξίδι νομίζω ότι υπερτερεί το πούλμαν. Γρήγορο ταξίδι δεν ξέρω για ποιο λόγο να θέλει να κάνει με την οικογένεια, γενικώς δεν είναι ξεκάθαρο το κόνσεπτ για μένα.

Εξαρτάται πώς ορίζεις το άνετο ταξίδι ...Προσωπικά αν είναι να σερνομαι ,με clima και να σκέπτομαι τη κάθε προσπέραση φορτωμένος ,ενω γερνουμε στις στροφές ολοι μαζι με τα παιδια,μόνο άνεση δε μου ερχεται στο μυαλό.
Όπως είπε και ο Ace δεν είπαμε να πηγαίνεις τάπα.Υπάρχουν και οι ενδιάμεσες λύσεις .Δεν είναι ή picasso ή GTR.
Τελευταία επεξεργασία από kostis20 και 04 Σεπ 2015, 10:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά