red_monster έγραψε:italakias έγραψε:Με 15 συμφερει ενα καινουριο Κια με την τεραστια εγγυηση.
Εγώ λέω μερικές παλέτες γκοφρέτες
Ποιο ειναι το προβλημα σου κοκκινο τερας;
Ζηλευεις τις αμαξαρες της;
red_monster έγραψε:italakias έγραψε:Με 15 συμφερει ενα καινουριο Κια με την τεραστια εγγυηση.
Εγώ λέω μερικές παλέτες γκοφρέτες
italakias έγραψε:Με 15 συμφερει ενα καινουριο Κια με την τεραστια εγγυηση.Επειδή πρόσφατα πέρασα από την Kia, το καινούριο Ceed (ίδιας κατηγορίας με την 1) ξεκινάει τουλάχιστον από τα 18000€ εξοπλισμού νοικιαρικου. Και με αρκετά παραπάνω για κάτι πιο αξιόλογο σε εξοπλισμό.
mousatos έγραψε:Έχουν αρχίσει να ξεφεύγουν οι τιμές στα καινούρια , δυστυχώς .
cosneo έγραψε:italakias έγραψε:Με 15 συμφερει ενα καινουριο Κια με την τεραστια εγγυηση.Επειδή πρόσφατα πέρασα από την Kia, το καινούριο Ceed (ίδιας κατηγορίας με την 1) ξεκινάει τουλάχιστον από τα 18000€ εξοπλισμού νοικιαρικου. Και με αρκετά παραπάνω για κάτι πιο αξιόλογο σε εξοπλισμό.
Οι "αμαξάρες" της θέλουν γύρω στο 22αρι σε χιλιάδες ευρώ.
Anonymous Founder έγραψε:alexandros.K έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Είναι πανεύκολο να δεις αν το αμάξι έχει τρακάρει ή όχι.Πως ?
Υπάρχουν όργανα που τσεκάρουν την αγωγιμότητα συνήθως της επιφάνειας. Πλέον, δεν είναι πολύ ακριβά, βρίσκεις διάφορα. Δεν έχω να συστήσω κάποιο, αλλά για να πάρεις μια ιδέα:
Coating Thickness Gauge CM-205FN | Best Digital Meter for Automotive Paint Thickness Measurement
red_monster έγραψε:Μέτρηση πάχους χρώματος. Ακόμα και να έχει αλλάξει φτερό με ΟΕΜ νέο φαίνεται
alexandros.K έγραψε:Αληθεια, καινουριο ΟΕΜ ανταλλακτικο, αν φαβει, θα εχει τεραστια διαφορά με το παχος της εργοστασιακης βαφης?
mousatos έγραψε:elteo έγραψε:πάει το BMW....το τσίμπησαν...![]()
κάτσε να βάλω κι εγώ ένα που θα φύγει σε χρόνο dt.
https://autovalue.car.gr/cars/view/25763260/
mousatos έγραψε:elteo έγραψε:πάει το BMW....το τσίμπησαν...![]()
κάτσε να βάλω κι εγώ ένα που θα φύγει σε χρόνο dt.
https://autovalue.car.gr/cars/view/25763260/
Κατ' εμέ του λείπουν ηλιοροφή, ξένον και παρκτρόνικ (μπρος - πίσω) για να ήταν τέλειο.

προσπαθώ να μπω στο site της ΔΕΗ για να αντιγράψω[…]
Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]