Το Nissan Juke σου αρεσει ; Μαζεμενο σε μεγεθος 1.200 και κανει καπου στα 20 χιλιαδες ευρω.
Γιατι κοιτας σε τοσο μικρο κινητηρα ;
Υ.Γ. Να πω και στο Skous καλοταξιδο φιλε το αυτοκινητο!!!
Στα υπόλοιπα τώρα, VAG δε με ενδιαφέρει. Έχουμε κι εμείς τις κόκκινες γραμμές μας
Άρα το Yeti είναι εξ ορισμού off. Volvo, HRV είναι αρκετά εκτός μπάτζετ και θα ήθελα να πάρω μία απόφαση άμεσα, αν είναι για κάθε επερχόμενο μοντέλο να περιμένω κι άλλο, πάντα κάτι ενδιαφέρον θα βγαίνει σε 3-5 μήνες (Kadjar, Crossback, HRV κλπ). Και μια που το ανάφερα στα πόσα περιμένουμε να βγει το Crossback; Κάτω από 20-22 δύσκολα, προς τα 25 φαντάζομαι.edmond η λογική με τις προδιαγραφές όντως έτεινε προς το Captur, αλλά στραβώνει η γυναίκα να ξαναπάρουμε Renault. Και το αυτόματο θα ήταν τέλεια περίπτωση εφόσον αποφάσιζε να αρχίσει να οδηγεί. Θα κάνω και μια βόλτα από τις αντιπροσωπείες να δω τι θα ακούσω κι από κει βέβαια.
Τι άφησα; Α ναι, το Juke. Το Juke δε μου αρέσει. Όχι εξωτερικά που δε με χαλάει αν και έχει προκλητική σχεδίαση, αλλά στο γεγονός ότι είναι ένα μικρό αμάξι, έχει τσιμπημένη τιμή και ελάχιστη διαφορά στην τιμή από το QQ. Χώρους πολύ χαμηλότερους από το Captur πιστεύω ότι δεν είναι αυτό που ψάχνω.
Αλλες επιλογες εχει το peugeot 2008 (που ισως ειναι η καλυτερη επιλογη) , το renault Captur και το 500X (που εμενα μου αρεσει αρκετα).
Το Kadjar θα ξεπερναει αρχικη τιμη τα 22000 ευρω.
Ξεχναω καποιο ; Ισως στα γαλλικα να μπορεις να βαλεις και αυτοματο στα 20000.
Kαι SX4 παίζει δυνατά αν αποφασίσω να ανέβω κυβικά. Αυτό είναι σίγουρο.
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
Σε αλλο στυλ αυτοκινητου δεν το σκεφτεσαι καν ; Δηλαδη σε ενα μικρομεσαιο...
Τώρα βέβαια, εγώ έχω θέμα με τον όμιλο Συγγελίδη που ανέλαβε και την Πεζώ... αλλά άλλη ιστορία αυτή...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>