Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By citastak
#881748 Έκλεισα τελικά ένα S60 του 2011 δίλιτρο.
Έχει ένα μικρό ατύχημα (προφ. φανάρι) και ιστορικό συντήρησης. Ένας ιδιοκτήτης, ελληνικό.
Αυτόματο με καλό εξοπλισμό.
Παραλαβή και βουρ στον οδηγό την άλλη εβδομάδα. Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για την καθοδήγηση για το bmw - όντας σε ανάγκη χρόνου, μπορεί και να το έκλεινα...

Χρειάζεται φούσκα ημιαξονίου, φρένα, σέρβις, και μπαταρία τα οποία θα γίνουν από τη Volvo πριν τη μεταβίβαση.
Λάστιχα πρέπει να βάλω εγώ - είναι του 2021. Δεν έχουν σημαντική φθορά, αλλά θα τα αλλάξω για state of mind.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
PaNick67 έγραψε:
dimik έγραψε:Αν μπεις στην διαδικασία να αλλάξεις φλαντζες αλλάζεις και τσιμουχακια βαλβίδων και είσαι σίγουρος ότι δεν θα καίει λάδι.
Αν συνεχίσει μετά το πρόβλημα είναι βαθύτερα.
Διορθωση, δεν 'εισαι σιγουρος" , ελπιζεις γιατι μπορει να τα καιει απο τα ελατηρια. Ομως αν φτασεις στην φλαντζα του καρτερ, εχεις βγαλει τον κορμο, αλλαξε τα κι αυτα να τελειωνεις. Εχεις περασει το χιλιαρικο τωρα και σου μενει η τσιμουχα του στροφαλου :lol: :lol: :lol:
H φλάντζα του ψευτοκάπακου και του κάρτερ δεν είναι τίποτα ούτε σε κόστος ούτε σε χρόνο ούτε σε τεχνική δυσκολία. Καμία σχέση με κορμό κλπ. Θα έλεγα να αλλάξει μόνο αυτά και μετά το ξανασυζητάμε.
Άβαταρ μέλους
By otso
#881811 Ρε παιδια φλατζα ψευδοκαπακου και καρτερ εγω που τα αλλαξα μονος μου μου πηρε κανα 2ωρο
στον sknipper θα επαιρνε καμμια ωρα .
Τι μαλακιες συζηταμε ;