Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
funkyreverend έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:Δεν διαφωνούμε σε αυτό.
Ο,τι και να πάρει σε hot hatch λογικά το παντρεύτηκε.

Τώρα μιλάς για το χοτ χατς ή για το αν θα παντρευτεί; Εγώ ακούω 5θυρο, ακούω και σπιτικό, έτοιμο τον βλέπω.

Το ιδιο ειναι. :lol: Αλλωστε αυτα που κοιτα θα του κοστισουν παραπανω απο γαμο ειτε σε βλαβες ειτε σε απαξιωση, ειτε και στα δυο :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#542993 Πάντως εγώ αν δεν ήμουν ήδη καπαρωμένος, θα καλοέβλεπα ένα τέτοιο ενδεχόμενο. :s_airkiss

Καταλαβαίνεις ότι είσαι petrolhead όταν χρησιμοποιείς το "βλάβες και απαξίωση" μιλώντας για γάμο. :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#543011 Αν ήμουν έτοιμος για γάμο το θέμα θα ήταν karoq vs qashqai. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#543013 Karoq ναι το καταλαβαίνω (αν και πιστεύω ότι σε T-Roc θα κατέληγες).
Από το Qashqai τι λιμπίστηκες;
Άβαταρ μέλους
By theo13
#543021 https://www.drive.gr/test-drives/dokimi/test-drive-peugeot-308-gt-16-puretech-225-eat8

Εικόνα

225 άλογα, 31 κιλά ροπής και 7,4 0-100.

Πιστεύω θα σε καλύψει απόλυτα και σε γκάζι και σε ποιότητα και εξοπλισμό.
Σύμφωνα δε και με τον τελευταίο κατάλογο έχει ανώτατη λιανική τιμή 34.000 κάτι που σημαίνει ότι με καμμια προσφορά έρχεται στα μέτρα σου.
Είναι πιο "αυτοκίνητο" σε σχέση με το i30 και το seat
Bonus τα 1600 κυβικά και το συνολικό κόστος χρήσης και ότι είναι αυτόματο

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#543023 Συμφωνώ απόλυτα. Αν δεις το αναφέρω και στα αρχικά ποστ. Έχει δύο θέματα: ημιάκαμπτο & τιμή. Όση έκπτωση και να έχει δυσκολα να πέσει στα χρήματα που διαθέτω. Έχω ζητήσει από την Peugeot να μου το δώσει για λίγες μέρες αλλά και να με έχουν στα υπόψη όταν βγει στο σφυρί το δημοσιογραφικό (νομίζω 2 έχουν).

Επίσης μου κάνει λίγο κάπως να έχουμε όλα τα αμάξια Peugeot στην οικογένεια. Είπαμε καλά χρυσά αλλά να δοκιμάσουμε και τίποτα άλλο.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
EDDIE_147 έγραψε:Karoq ναι το καταλαβαίνω (αν και πιστεύω ότι σε T-Roc θα κατέληγες).
Από το Qashqai τι λιμπίστηκες;

Θεωρητικό το δίλημμα λόγω εμπορικότητας. Προφανώς και δε θα έπαιρνα τίποτα από τα δύο, ούτε το T-roc βέβαια, και σίγουρα η σύζυξ δε θα είχε κανένα απολύτως λόγο στην επιλογή του αυτοκινήτου ΜΟΥ.
Άβαταρ μέλους
By GTS
red_monster έγραψε:Γρήγορο μια φορά δεν το λες

1.6 lt ειναι τι περιμενεις?

Κουπρα νομιζω ειναι πολυ καλυτερο σε σπεκ.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#543040 Με το ζόρι ακολουθεί την κίνηση κι αυτό.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
drdino έγραψε:Με το ζόρι ακολουθεί την κίνηση κι αυτό.

:lol:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#543042 Σε επιδόσεις πάντως φαίνεται ελάχιστα πιο γρήγορο από το Leon FR...
Οπότε μάλλον σε σύγκριση με Cupra μπαίνει ο χαρακτηρισμός 'αργό'.
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#543051 Γιατι ειναι θεμα ο ημιακαμπτος σε ενα lukewarm hatch, και δεν ειναι και σε ολα τα αλλα που τον κοτσαρει το γκρουπ? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#543059 Εννοείς γιατί δεν είναι θέμα ο ημιάκαμπτος στο 3008 πχ? Μια χαρά θέμα είναι κι εκεί αλλά είναι άλλη η χρήση και απευθύνεται σε κόσμο που δε θα καταλάβει ποτέ τη διαφορά και στην τελική δεν τον νοιάζει κιόλας.

Στο 308 GT εννοείται είναι σοβαρό θέμα κι ας είναι απλώς lukewarm όπως λες.