- 22 Δεκ 2017, 16:15
nass έγραψε:REALZEUS έγραψε:nass έγραψε:ένα σετ λάστιχα M+S
Μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι!

(Αργότερα βέβαια, κάτσε να φάμε ένα σετ λάστιχα και βλέπουμε για τα επόμενα)
REALZEUS έγραψε:Προσωπικά θα φοβόμουν πάντως στα παρκαρίσματα χωρίς πίσω αισθητήρες σε ένα τόσο ακριβό αυτοκίνητο και ειδικά σε SUV που λόγω ύψους δεν βλέπεις τα χαμηλά εμπόδια τόσο εύκολα.
Νομίζω εσύ και οι άλλοι μάλλον έχετε δίκιο
, η αλήθεια είναι ότι στα προηγούμενα αυτοκίνητά μου δεν μου είχαν λείψει οι αισθητήρες (δεδομένου ότι σπάνια κινούμαι στο κέντρο) παρά την απλώστρα πίσω στο Evo (που βέβαια βοηθάει γιατί ορίζει το άκρο του αυτοκινήτου) αλλά αυτό είναι σαφώς ογκωδέστερο. Οπότε ο κύβος ερρίφθη, πάμε και για αισθητήρες
"Με κάμερα, με κάμερα, τι ψυχή έχουν 700 ευρουλάκια
"
προβλέπω την επόμενη παράθεση "Με surround view, με surround view, τι ψυχή έχουν άλλα 1700 ευρουλάκια
" τη μεθεπόμενη
διότι...
Σωστή απόφαση πάντως.
Thomas_C200K έγραψε:Προσωπικη γνωμη αν ειναι να εχω πανοραμικη ή ηλιοροφη για την ψευδαίσθηση παιρνω μια και καλη καμπριο.
Δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο. Η ηλιοροφή σου δίνει ένα παράθυρο στον ουρανό (όταν έχει συννεφιά ή τα βράδια μόνο), αλλά χωρίς κανένα από τα άπειρα μειονεκτήματα των κάμπριο (βάρος, ακαμψία, τριγμοί, ασφάλεια σε περίπτωση ανατροπής, εισροή υδάτων, θόρυβοι, αξιοπιστία). Επίσης κάνει καλόν εξαερισμό στην ανάκλιση σε ταξίδια, χωρίς τους στροβιλισμούς που θα είχες από ένα παράθυρο. Αλλά πες αυτό λύνεται φέρνοντας απλά αέρα απ' έξω με το σύστημα εξαερισμού.