Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By nass
Kon5 έγραψε:
nass έγραψε:Τη βάζει κάτω από το δεξί κάθισμα, προτιμώ πίσω.

Καλό είναι να έχουμε άμεση πρόσβαση στα μέσα πυρόσβεσης. Θα μου πεις μιλάω κ γω που τον έχω στο χώρο αποσκευών :slap:

Αν ρωτήσω "τι πρέπει να κάνεις αν διαπιστώσεις φωτιά στο χώρο του κινητήρα" και "πως χρησιμοποιείται ο πυροσβεστήρας" πόσοι άραγε ξέρουν την απάντηση ?
(Δεν σχολιάζω άμεσα αυτό που έγραψες, ένα γενικότερο σχόλιο κάνω)
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
nass έγραψε:
Μα είναι μέρος του off-roading experience αυτό το "βγες" που λες :iconcool:
Προτιμώ να βγαίνω παρά να δώσω άλλα 1700 (διότι με τα απλά 700 παίρνεις κάμερα μόνο πίσω, με το surround view παίρνεις πολλές)

Δικιο εχεις, ειναι. Απλα δεν ειναι και τοσο πρακτικο αν εχει λασπες εξω, βρεχει, κλπ

Τεσπα, βαλε αυτο βαλε εκεινο, θα φτασει 140Κ το αμαξι, και οι αισθητηρες καλοι ειναι.

Απο την αλλη, εκει που μπορει να φτασει το ΚΤΜ :inlove: η Porsche ουτε να το ονειρευτει δεν μπορει! :lol:
Ασχετο. :lol:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
nass έγραψε:
REALZEUS έγραψε:
nass έγραψε:ένα σετ λάστιχα M+S

Μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι! :metalo:

:s_wink

(Αργότερα βέβαια, κάτσε να φάμε ένα σετ λάστιχα και βλέπουμε για τα επόμενα)

REALZEUS έγραψε:Προσωπικά θα φοβόμουν πάντως στα παρκαρίσματα χωρίς πίσω αισθητήρες σε ένα τόσο ακριβό αυτοκίνητο και ειδικά σε SUV που λόγω ύψους δεν βλέπεις τα χαμηλά εμπόδια τόσο εύκολα.

Νομίζω εσύ και οι άλλοι μάλλον έχετε δίκιο :s_thumbsup , η αλήθεια είναι ότι στα προηγούμενα αυτοκίνητά μου δεν μου είχαν λείψει οι αισθητήρες (δεδομένου ότι σπάνια κινούμαι στο κέντρο) παρά την απλώστρα πίσω στο Evo (που βέβαια βοηθάει γιατί ορίζει το άκρο του αυτοκινήτου) αλλά αυτό είναι σαφώς ογκωδέστερο. Οπότε ο κύβος ερρίφθη, πάμε και για αισθητήρες :s_yes

"Με κάμερα, με κάμερα, τι ψυχή έχουν 700 ευρουλάκια :s_cool " :rtfm: :rtfm: προβλέπω την επόμενη παράθεση "Με surround view, με surround view, τι ψυχή έχουν άλλα 1700 ευρουλάκια :s_wacko " τη μεθεπόμενη :lol: :lol: διότι...

:lol:
Σωστή απόφαση πάντως. :s_thumbsup

Thomas_C200K έγραψε:Προσωπικη γνωμη αν ειναι να εχω πανοραμικη ή ηλιοροφη για την ψευδαίσθηση παιρνω μια και καλη καμπριο.

Δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο. Η ηλιοροφή σου δίνει ένα παράθυρο στον ουρανό (όταν έχει συννεφιά ή τα βράδια μόνο), αλλά χωρίς κανένα από τα άπειρα μειονεκτήματα των κάμπριο (βάρος, ακαμψία, τριγμοί, ασφάλεια σε περίπτωση ανατροπής, εισροή υδάτων, θόρυβοι, αξιοπιστία). Επίσης κάνει καλόν εξαερισμό στην ανάκλιση σε ταξίδια, χωρίς τους στροβιλισμούς που θα είχες από ένα παράθυρο. Αλλά πες αυτό λύνεται φέρνοντας απλά αέρα απ' έξω με το σύστημα εξαερισμού.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
nass έγραψε:@kostis20
Δεν διάλεξα κάποιο πακέτο φωτισμού. Μια και το 'πες τσεκάρισα τι έχει στο βασικό εξοπλισμό

Porsche έγραψε:Interior lighting concept: glove compartment, ignition lock, reading spot lights for driver and front passenger, reading lights rear left and right, luggage compartment

Υποθέτω έχει και γενική πλαφονιέρα οροφής :hmmm:
Τα φώτα διαβάσματος πίσω θα τα εκτιμήσουν τα παιδιά :)

Στα σκιάδια έχει?Ή καποια Led να φωτίζουν τη κονσόλα γύρω απο το λεβιέ?Αυτο το τελευταίο μου έχει φανεί πολύ χρήσιμο στο Α5.Τα άλλα πακέτα τι περιλαμβάνουν?Και πόσο κάνουν βέβαια? :lol: :lol:
Αφου έχει φώς στο ντουλαπάκι πάλι καλά :lol:
Άβαταρ μέλους
By nass
#467001 Εεεε αν σου πω δεν έχω ιδέα θα το πιστέψεις ? :) :innocent:

Comfort lighting package: The comfort lighting package compises dimmable ambient lighting in the door panels, LED lights in place of bulbs, practical LED reading lights for the rear passengers, two vanity lights, additional courtesy lighting in both exterior mirrors and LED illumination of the footwells

Αρα φωτισμός στα σκιάδια μόνο με το παραπάνω πακέτο που αποτιμάται σε τιμή ευκαιρίας €513. Για φωτισμό στην κονσόλα και το λεβιέ θα σε γελάσω και δεν το θέλω :roll:
Άβαταρ μέλους
By GTS
#467025 LED footwells & mirrors τα βλέω πρακτικα. Ας το βαλει και αυτο το πακετο, αμελητεο σε σχεση με την τιμη του αμαξιου.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#467098 Είναι ωραία τα footwell lights.Εγω αυτά έχω τις πλαφονιερες οροφής τις σβήνω συνήθως.
Στο Α5 έκανε 350 ευρώ το πακέτο φωτισμού.Εχει και 3 φώτα στο Πορτ μπαγκαζ....Αλλά αν δε το αγόραζες δεν είχε καν φως στο ντουλαπάκι...

< A3003 >
Άβαταρ μέλους
By vagmann
kostis20 έγραψε:Στο Α5 έκανε 350 ευρώ το πακέτο φωτισμού.Εχει και 3 φώτα στο Πορτ μπαγκαζ....Αλλά αν δε το αγόραζες δεν είχε καν φως στο ντουλαπάκι...

...αυτη η γελοιοτητα της audi...και παιρνεις μικρα αυτοκινητακια πολης με 12Κ,και τα εχουν ολα στον στανταρ εξοπλισμο...
...ειναι σαν να σου λενε...ξερουμε οτι το φυσας για να θελεις audi/porsche/premium, θα σου πιουμε το αιμα οσο δεν παει...
Άβαταρ μέλους
By xenos
#467752 Με το καλό να τα παραλάβεις και τα δύο. Τοπ επιλογές. :metalo:

(ζήλεψα για το κτμ :oops: )
Άβαταρ μέλους
By nass
#467893 Χαχα βλέπω το ΚΤΜ έκαψε καρδιές :inlove:

:metalo:

Καλές γιορτές σε όλους :)
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#467908 Αυτες οι συγκρισεις διαφορερικών κατηγοριων εχουν πλακα. Το m2 χειροκινητο. Με αυτοματο θα ειχε μικροτερο χρονο. Φυσικα στην πραξη διαφορες δεν καταλαβαινεις σε τοσο μικρους χρονους.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
Kon5 έγραψε:Αυτες οι συγκρισεις διαφορερικών κατηγοριων εχουν πλακα. Το m2 χειροκινητο. Με αυτοματο θα ειχε μικροτερο χρονο. Φυσικα στην πραξη διαφορες δεν καταλαβαινεις σε τοσο μικρους χρονους.

εγώ συμπέρανα πάντως οτι εκτός πίστας η τετακίνητη macan θα είναι γρηγορότερη.