- 17 Ιαν 2018, 13:49
Ευχαριστώ πολύ για όλες τις απόψεις, ελπίζω να ακουστούν κι άλλες. Ειδικά όσον αφορά το DSG, ξέρουμε περισσότερα ;
Να σχολιάσω κάποια πράγματα σχετικά με τις άλλες προτάσεις που κάνατε. Αρχικά, όλα όσα ποστάρατε και αρκετά ακόμα τα έχω κοιτάξει κατα περιόδους και τα είχα απορίψει για διάφορους λόγους πχ.
Σάμπα, το MPS πραγματικά ενώ έχει τρομερό μοτέρ, δεν μου αρέσει καθόλου εμφανισιακά, το εσωτερικό του το βρίσκω κάκιστο και γενικά έχει πολύ περισσότερα αρνητικά για μένα σε σχέση με τα θετικά του. Εν ολίγοις ψάχνουμε ένα αυτοκίνητο που να τικάρει όλα ή όσο το δυνατόν περισσότερα απ'τα κουτάκια μου.
Το Cupra είναι όντως η φρόνιμη επιλογή, πείτε μου όμως γιατί πληρώνει διαφορετικά τέλη σε σχέση με το Golf ? Έχει κι αυτό όμως τα αρνητικά του. Χειρότερο εσωτερικό εμφανισιακά σε σχέση με το Golf, αδιάφορη εξωτερική εμφάνιση για τα δικά μου γούστα, δεν είναι αυτόματο και το κυριότερο είναι στο top του budget μου σε αντίθεση με τα άλλα δυο.
Ο Στέφανος ανέβασε την αγγελία που έχω βάλει στο μάτι (
https://www.car.gr/8012508-volkswagen-golf-gti-dsg-f1 )
Ντίνο το DCC τι ειναι ;
Νίκο και red, αλίμονο αν δεν είχα κοιτάξει οτι υπήρχε σε Impreza και Evo. Μόνο αυτό το Prodrive που ανέβασε ο σάμπας μπορώ να πλησιάσω, αλλά έχω ακούσει τα απίστευτα για δαύτα. Προφανώς και θέλω ένα SST EVO X, αλλά τώρα τα οικονομικά δεν το επιτρέπουν, θα περιμένω την επόμενη αλλαγή οχήματος. Άσε που δεν είμαι για 13-14 l/100km καθημερινά, αφού μιλάμε για μοναδικό daily driver. btw Νίκο καλοτάξιδο, διάβαζα εχθές το τοπικό σου.
HF, αυτού του τύπου οχήματα είπαμε πως κόπηκαν απ'τους πρώτους μήνες λόγω μεγέθους. Δεν μου χρειάζονται και δεν προσφέρουν τπτ σε άλλους τομείς. Οκ, δεν σου λέω οτι δεν θα έψηνα ένα στο dream garage, αλλά αυτή την στιγμή θέλουμε κάτι άλλο.
Mark το S3 το έχω οδηγήσει/πιέσει πολύ, το Golf δυστυχώς όχι. Τι να τρομάξει το Audi ... μια μπροστοκούνα είναι, δεν ποντάρω στην 4κίνηση τόσο, όσο στην δύναμη και στην σπανιότητα. Γενικά όμως το Golf κερδίζει την μάχη σαν αυτόματο και πιο σύγχρονο.
Alex η 4κίνηση δεν είναι προαπαιτούμενο γενικότερα, απλά την ανέφερα στα bonus του S3. Kαι Countryman κοίταξα, και Giulietta κοίταξα αλλά για διαφορετικούς λόγους το καθένα έφαγε άκυρο. OPC δεν κοίταξα και δεν πρόκειται να κοιτάξω.
Dimik, είσαι στο κλιμα
Γενικά νομίζω οτι θέλω να μείνουμε σε αυτά τα 2 μοντέλα και το πιθανότερο είναι οτι αυτά που θα μου πείτε για το DSG να καθορίσουν την επιλογή μου. Η μόνη τρέλα που μπορεί να κάνω θα είναι αυτή:
https://www.car.gr/11697670-bmw-m3-m3