Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#420149 Δε μου είπαν τίποτα για εκπτωση...Ασε που τώρα που θυμαμαι 21500 εβγαινε το 2008 allure 1.2Τ all grip και μάλιστα μόνο σε λευκό.Τα diesel εβγαιναν ακόμα πιο ψηλά.
Επίσης το 2008 δεν έχει σχέση σαν αμάξι με το V40.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#420151 V40CC

Αμαξάρα. Κωστή μην το σκέφτεσαι καν.
Ειδικά αμάξι για τη γυναίκα; Το V40 είναι μέσα στα πιο ασφαλή αυτοκίνητα στον κόσμο.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Giuseppe Busso έγραψε:Το V40 είναι μέσα στα πιο ασφαλή αυτοκίνητα στον κόσμο.

Ένα Focus είναι, όχι S Class. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
REALZEUS έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:Το V40 είναι μέσα στα πιο ασφαλή αυτοκίνητα στον κόσμο.

Ένα Focus είναι, όχι S Class. :lol:

Έχει το Focus αερόσακο πεζού;
και όλα τα άλλα υποσυστήματα της Volvo;
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#420204 Ε καλά, εδώ έχει το yaris από το 13', το volvo δε θα είχε; Δεν ήξερα οτι είναι κάτι δυσεύρετο.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#420453 αεροσακκοι για τα γονατα.... :dizzy: τοσο λιγη εμπιστοσυνη στη συζηγο οδηγο?? (προσωπικα δεν με ενδιαφερουν οι αεροσακκοι για να πω την αληθεια, την κορη μου την τραυματισε αυτος του τιμονιου, οταν τη χτυπησε στον μπροστινο αξονα ενα πορσικο, στην Εθνικης Αντιστασεως στο Χαλανδρι που εστριψε αριστερα), δεν σκοπευω να τρακαρω, αλλα βεβαια ειναι κατι προσωπικο αυτο...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#420460 Δεν είναι θέμα εμπιστοσύνης προς τον εαυτό μας ( αν και ουδείς άσφαλτος) αλλά προς τους άλλους που έρχονται από απέναντι. Πριν ένα μήνα σε μια αργή στροφή 90 μοιρών στη βιομηχανική ένα 10τοννο φορτηγό την πήρε κλειστά επειδή πήγαινε με περισσότερα απ'όσο έπρεπε και αν δεν κοκάλωνα ΕΓΩ θα είχα σφηνώσει κάτω από την καρότσα και άντε μετά να αποδείξεις δίχως μάρτυρες οτι έφταιγε ο απρόσεχτος βλάκας . Είναι κάτι που με προβλημάτισε και θα κάνω μεικτή την επόμενη φορά.
Σε περίπτωση τρακαρίσματος τα γόνατα είναι βέβαιο οτι θα έρθουν σε επαφή με το κάτω μέρος του ταμπλό . Δίχως τον αερόσακο γονάτων σε μια σύγκρουση 50-60 χλμ θα ζήσεις αλλά ίσως σακατευτείς στα γόνατα και θα ταλαιπωρηθείς. Καλό είναι να υπάρχει κι ας μη χρειαστεί ποτέ.
Άβαταρ μέλους
By drdino
224v έγραψε:αεροσακκοι για τα γονατα.... :dizzy: τοσο λιγη εμπιστοσυνη στη συζηγο οδηγο?? (προσωπικα δεν με ενδιαφερουν οι αεροσακκοι για να πω την αληθεια, την κορη μου την τραυματισε αυτος του τιμονιου, οταν τη χτυπησε στον μπροστινο αξονα ενα πορσικο, στην Εθνικης Αντιστασεως στο Χαλανδρι που εστριψε αριστερα), δεν σκοπευω να τρακαρω, αλλα βεβαια ειναι κατι προσωπικο αυτο...

Παντελώς άκυρος συλλογισμός.

Επίσης, πώς την τραυμάτισε ο αερόσακος;
Άβαταρ μέλους
By kostis20
224v έγραψε:αεροσακκοι για τα γονατα.... :dizzy: τοσο λιγη εμπιστοσυνη στη συζηγο οδηγο?? (προσωπικα δεν με ενδιαφερουν οι αεροσακκοι για να πω την αληθεια, την κορη μου την τραυματισε αυτος του τιμονιου, οταν τη χτυπησε στον μπροστινο αξονα ενα πορσικο, στην Εθνικης Αντιστασεως στο Χαλανδρι που εστριψε αριστερα), δεν σκοπευω να τρακαρω, αλλα βεβαια ειναι κατι προσωπικο αυτο...

Δε καταλαβαίνω τι θέλετε να πείτε.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk

Αυτά καλό να μην λέγονται
Άβαταρ μέλους
By 224v
#420573 Εξηγώ λοιπόν οτι ανοίγοντας ο αερόσακος του τιμονιού στο Barchetta, της έγδαρε λαιμό και πρόσωπο. Την κτύπησε ενα 911 που είχε κατεύθυνση Χαλάνδρι, ενώ εκείνη πήγαινε προς το Ν. Ψυχικό. Ήταν Σάββατο βράδυ και μόλις είχε βάλει βενζίνη στο πρατήριο εκεί ΒΡ Νομιζω. Πλάι της έχει σταματημένα που θέλουν να πάνε προς υπουργείο Εθν. Άμυνας. Το πορσικο θέλει να πάει αριστερά και να πατήσει διπλή. Ένας απο τα σταματημένα του κάνει χώρο και αυτός γκαζώνει, αλλα χαμηλός αυτός χαμηλό το Barchetta δεν έβλεπαν ο ένας τον αλλο, και της έριξε στον μπροστινό άξονα κάθετα, το γιατί άνοιξε ο αερόσακος, παραμένει μυστήριο...
Άβαταρ μέλους
By dimik
#420575 Άσχετο-σχετικό off topic, πόσο επηρεάζει η σωστή θέση οδήγησης την πιθανότητα τραυματισμού σε ατύχημα; Είτε από τον αερόσακο είτε γενικά.
Υποθέτωντας ότι φοράμε ζώνη κλπ.
Μου γεννιέται η απορία κάθε φορά που βλέπω κάποιες κολλημένες στο τιμόνι ή άλλους αντίστοιχα ξαπλωμένους ίσα ίσα να φτάνουν το τιμόνι.
Άβαταρ μέλους
By dstou
#420585 Προφανώς και επηρεάζει η απόσταση από το τιμόνι, αν αναφέρεσαι σε αυτό. Δεν θυμάμαι σε πιο μοντέλο η Φορντ είχε παρατηρήσει ότι αυτοί που το έπαιρναν σε αυτόματο συνήθως ρύθμιζαν το κάθισμα ένα κλικ πιο πίσω σε σχέση με το χειροκίνητο, γιατί δεν υπήρχε ο συμπλέκτης και ο λόγος να τον πατάνε. Όταν έκανε τις δοκιμές της με τα δύο ίδια κατά τα άλλα μονδέλα, το ένα δια χειρός με το κάθισμα σε μια θέση και το άλλο αυτόματο με το κάθισμα ένα κλικ πιο πίσω, μέτρησε κατά τι λιγότερο βρόντηγμα για το ανδρείκελο του δεύτερο πειράματος απλώς για ένα κλικ μεγαλύτερη απόσταση = 2 εκ.(?).